Hayırlı olsun canım sağlıcakla al...çok güzel bir topik hemen hemen herkes hamile.darısı bizlere28 29 günde adet oluyordum bugün 33.günü test yaptim yumurtlamanın 19.günü kızlar şükürler olsun yarında kan testi yapıcam sağlıcakla insallah
Gözün aydın canım28 29 günde adet oluyordum bugün 33.günü test yaptim yumurtlamanın 19.günü kızlar şükürler olsun yarında kan testi yapıcam sağlıcakla insallah
Harika bir taktir. Bende yapıcam inşaallah hamile isemBen esime bebek seti aldim ve test ile bir pakete koydum. Ve bir tane kücük bir not yazdim. Eski paketinden kalma etiketini saklamistim onu yapistirdim üstüne. Sonra da dedim senin adine bir paket geldi diye. Sasirdi ben birsey ismarlamadim diye. bende dedim kesin unutmussundur al ac. actigindaki yüz ifadesini hic unutmicam
Kızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına
Eki Görüntüle 2620623 Eki Görüntüle 2620623
Benim adet günüme 2 gün kala başladı canım hala adet ağrısından biraz hafif ağrılar varRahmimde ara sıra böyle ağrı oluyor sancı gibi. Hamile olanlarda oluyormu bu
Tebrikler canım darısı başımıza hepimizin28 29 günde adet oluyordum bugün 33.günü test yaptim yumurtlamanın 19.günü kızlar şükürler olsun yarında kan testi yapıcam sağlıcakla insallah
Wuww çok güzel tebrikler darısı bizlereKızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına
Canım hayırlı olsunn ne güzell rabbim hayırlısıyla kucagına almayı masip etsin. Bizlerede bunu görmeyi nasp etsin inşallahne güzel çizginde çok net cıkmış
Wuww çok güzel tebrikler darısı bizlere
Ben 12 günden sonra test yapıyordum negatif çıkıyordu.12.gün yapabilirsiniz.betahcg anca azalmış oluyorKızlar merhaba otrivelin etkisi ne zaman geçer sizce kaçıncı günde genelik testi yapayım. Bugün 10. Gün
Hayırlı olsun canımKızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına
Canııımm, sen kendini çok dinliyorsun gibime geliyor. Yorma kendini bu kadar belirt arayarak. Hiçbir belirti yaşamasan hamile olduğunu öğrenenler varRahmimde ara sıra böyle ağrı oluyor sancı gibi. Hamile olanlarda oluyormu bu
Ben 12 günden sonra test yapıyordum negatif çıkıyordu.12.gün yapabilirsiniz.betahcg anca azalmış oluyor
canım haklısın ama rahmimin üstü çok ağrıyor.Canııımm, sen kendini çok dinliyorsun gibime geliyor. Yorma kendini bu kadar belirt arayarak. Hiçbir belirti yaşamasan hamile olduğunu öğrenenler var
Benimde adetime 3 gün var. .senin adına çok sevindim. Rabbim hayırlı sağlıklı kılsınBenim adet günüme 2 gün kala başladı canım hala adet ağrısından biraz hafif ağrılar var
İnşaallah canım inşaallah. Olsun Allah bebeğimizin de rızkını verirMerhaba kızlar benimde adetim 4 gün gecikti o yüzden buraya geldim, bu şartlar altında insanı hamile kalmak korkutsa da çok isterim rabbim herkese ve bana da içinde Nasib etsin inşallah