Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde belim agrimaya basladi 2gune olucam hasta 2 gun oncede test yaptim cikmafi zaten. Rabbim hayirlisini versin ins hayirlisi ne zaman sa ozamn olsun once hic olmayanlara nasip etsin rabbim ins kizlar

Benimde belim agrimaya basladi 2gune olucam hasta 2 gun oncede test yaptim cikmafi zaten. Rabbim hayirlisini versin ins hayirlisi ne zaman sa ozamn olsun once hic olmayanlara nasip etsin rabbim ins kizlar
Benim de bugün çok kasık ağrım oldu ve hafif kanamam geldi az önce. Sanırım adet olacağım, bu ay da çöp oldu 🥺 ve daha adetime 8 gün filan var

Merhaba kızlar bat 14 Nisandı hala olmadım.Hicbir belirtim de yok.Sanirim stresten gecikiyor bilemiyorum.

Hayırlı Olsun canm 🤲Darısı bize Bi belirti varmıydı canm
amin canım 🤲🏻
belirti hafif bel agrısı minik mide bulantıları ama kusmadım hiç çok çok az oldu bir de beyaz kremsi akıntım oldu böyle merdiven falan cıkınca cabuk yorulmaya başladım başka bişey olmadı bene gecikince de biraz bekledim testi yapar yapmaz çizgi belirdi 😻

Kizlar iyi aksamlar .
Kasiklarim cok feci batma var yumurtlamadan sonra oldu ama bu gun cok uzun suruyo geceden beri hastalanacagim sanirim . Her ay dongum 27 gundu ama mart ayında iki gun gecikme yasadim anlamsiz bi silik cizgi vardi sonra hasta oldum. Bu ay dongum nasil gelecek acaba gunleride degerlendirdim test yapmadim heveslenmemek icin

Canım normalde çok düzenlidir. 30 günde olurum, 7 gün sürer, 16. Gün yumurtlama alıntım olurdu. Ama geçen ay 8 gün gecikti. Bu ay da yumurtada piki adetimin 17-18. Günlerinde gördüm, 19. Gün test silikleşti. Ben de 24 nisanda adet olurum diye hesapladım ama karın ağrım acayip var şu an... sadehayatt06 sadehayatt06

Canım normalde çok düzenlidir. 30 günde olurum, 7 gün sürer, 16. Gün yumurtlama alıntım olurdu. Ama geçen ay 8 gün gecikti. Bu ay da yumurtada piki adetimin 17-18. Günlerinde gördüm, 19. Gün test silikleşti. Ben de 24 nisanda adet olurum diye hesapladım ama karın ağrım acayip var şu an... sadehayatt06 sadehayatt06
Hamile isen inşaallah dikkat et. Dinlen.
8 gün önceden adet olunmaz.
Adeti düzenli olan biri.
Yerleş kanaması olduğunu düşünüyorum

Arkadaslar benım 18 i regl baslama tarıhımdı ama bugun hastalandım malesef hayırlısı olsun tabı bu arada bu ay hayıt suyu kullandım sanırım o yuzden erken geldı cunkı hep gecıkırdı yanı cok deıl 1 veya 2 gun ama hıc erken gelmezdı hayıt suyuna yordum herkese hayırlı guzel haberler dılıyorum ınsallah bu ay olmasada saglıkla dıger ay gebe oluruz

amin canım 🤲🏻
belirti hafif bel agrısı minik mide bulantıları ama kusmadım hiç çok çok az oldu bir de beyaz kremsi akıntım oldu böyle merdiven falan cıkınca cabuk yorulmaya başladım başka bişey olmadı bene gecikince de biraz bekledim testi yapar yapmaz çizgi belirdi 😻
Bende de hepsi ole oldu erken test yaptim cikmafi pazara kadar olmam lazim en gec

Suan bel ağrısından ölüyorum bi ara gozum dondu kolanya doktum hemen yuzume belki yarina hasta olurum cnku 1gun oncesinden agir bel ağrısı cekiyorum ben

X