- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bugün çok kasık ağrım oldu ve hafif kanamam geldi az önce. Sanırım adet olacağım, bu ay da çöp oldu ve daha adetime 8 gün filan varBenimde belim agrimaya basladi 2gune olucam hasta 2 gun oncede test yaptim cikmafi zaten. Rabbim hayirlisini versin ins hayirlisi ne zaman sa ozamn olsun once hic olmayanlara nasip etsin rabbim ins kizlar
Kanama değil de hafif pembe kahve sulu akıntı ve sol tarafımda dehşet kasık ağrısı varBenim de bugün çok kasık ağrım oldu ve hafif kanamam geldi az önce. Sanırım adet olacağım, bu ay da çöp oldu ve daha adetime 8 gün filan var
Cok güzel cıkmıs maşallah cnm gözün aydın,Kızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına
Eki Görüntüle 2620623 Eki Görüntüle 2620623
Cok güzel cıkmıs maşallah cnm gözün aydın,
Hayırlı Olsun canm Darısı bize Bi belirti varmıydı canmKızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına
Eki Görüntüle 2620623 Eki Görüntüle 2620623
amin canımHayırlı Olsun canm Darısı bize Bi belirti varmıydı canm
Normalde düzenlimidir reglin 8 gün önce olması tuhaf değilmi canım şüpheli gibi
Benim de bugün çok kasık ağrım oldu ve hafif kanamam geldi az önce. Sanırım adet olacağım, bu ay da çöp oldu ve daha adetime 8 gün filan var
Hamile isen inşaallah dikkat et. Dinlen.Canım normalde çok düzenlidir. 30 günde olurum, 7 gün sürer, 16. Gün yumurtlama alıntım olurdu. Ama geçen ay 8 gün gecikti. Bu ay da yumurtada piki adetimin 17-18. Günlerinde gördüm, 19. Gün test silikleşti. Ben de 24 nisanda adet olurum diye hesapladım ama karın ağrım acayip var şu an... sadehayatt06
Yok be gülüm, hiç ümidim yok. Artacak gibi, kanamaya dönecek gibi...Hamile isen inşaallah dikkat et. Dinlen.
8 gün önceden adet olunmaz.
Adeti düzenli olan biri.
Yerleş kanaması olduğunu düşünüyorum
Canım yerleşme olabilirmi acaba?Kanama değil de hafif pembe kahve sulu akıntı ve sol tarafımda dehşet kasık ağrısı var
Bende de hepsi ole oldu erken test yaptim cikmafi pazara kadar olmam lazim en gecamin canım
belirti hafif bel agrısı minik mide bulantıları ama kusmadım hiç çok çok az oldu bir de beyaz kremsi akıntım oldu böyle merdiven falan cıkınca cabuk yorulmaya başladım başka bişey olmadı bene gecikince de biraz bekledim testi yapar yapmaz çizgi belirdi
8 gun varsa baya bi 1 haftayi geciyor cnm belki yerlesme kanamasidir haDi insBenim de bugün çok kasık ağrım oldu ve hafif kanamam geldi az önce. Sanırım adet olacağım, bu ay da çöp oldu ve daha adetime 8 gün filan var