- 13 Nisan 2020
- 138
- 68
- 31
Bende aynı durumdayım insalh vardırİnşalah canım benim ama niyeyse umudum çok kırıldıbelim ağrıyor karnım ağrıyor klasik adet öncesi hallerim
19 Nisan canım. 4 günüm var.adetin en zamandı canım?
Silik olması da hamilelik dir. İlerleyen günlerde tam çıkar erken olduğu içinBende aynı durumdayım adet olmadım test aldım oda silik cikti
Canım test yapmayı düşünmüyor musun? Kanaman yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Yerleşme kanaması adetten 10 gün kadar önce ya da beklenen adet tarihinde de gelebiliyormuş öyle okudum. Hatta bata yakın lekelenme olduğu için kadınlar yine adet oldum diye düşünebiliyorlarmış19 Nisan canım. 4 günüm var.
Hayırlısı olsun, dilerim en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınKizlar merhaba yeni katildm araniza bizde bebis istiyorz
Allah razi olsun.Rabbim tum isteyenlere versin insalahHayırlısı olsun, dilerim en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın☺
Kimseye söylemedm canım eşim biliyor bi tek ona da sabah testi gosterdm uyndrp baktı ama inanamadı ertesi gün kan vermeye götürdü sonucu almaya o gtti doktor hyrlı olsun diince ağlamıs bızımkı gelırken acele çilek almıs aşeririm diye filmlerde ole oluodu dıo garıbım heycandan zıplıoduHamiş olanlar eşlerinize ve ailelerinize soylediniz mi ne şekilde söylediniz merak ettim anlatın da özel değilse azıcık kafamız dağılsın heyecanla bekliyorum
Yaa cok duygusal olmuş gercekten de Rabbim doğduğu günü de nasip etsin inşallah aser bari sende birşeylerKimseye söylemedm canım eşim biliyor bi tek ona da sabah testi gosterdm uyndrp baktı ama inanamadı ertesi gün kan vermeye götürdü sonucu almaya o gtti doktor hyrlı olsun diince ağlamıs bızımkı gelırken acele çilek almıs aşeririm diye filmlerde ole oluodu dıo garıbım heycandan zıplıodu
Yaa cok duygusal olmuş gercekten de Rabbim doğduğu günü de nasip etsin inşallah aser bari sende birşeyler
Canım bence mayısa dahil olur. Çünkü adet zaten 5-7 gün sürecek, yumurtlama da adetten sonra ortalama 5-7 gün sonra olacak, nisan biter zaten.Kızlar şuan regl olanlar Nisan ayına mı yoksa mayıs ayına mı dahil oluyor beklenti konusunda
Yumurtlamamın 10 üncü günü .Canım test yapmayı düşünmüyor musun? Kanaman yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Yerleşme kanaması adetten 10 gün kadar önce ya da beklenen adet tarihinde de gelebiliyormuş öyle okudum. Hatta bata yakın lekelenme olduğu için kadınlar yine adet oldum diye düşünebiliyorlarmış
Eşim test yapmamı istemiyor.Canım test yapmayı düşünmüyor musun? Kanaman yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Yerleşme kanaması adetten 10 gün kadar önce ya da beklenen adet tarihinde de gelebiliyormuş öyle okudum. Hatta bata yakın lekelenme olduğu için kadınlar yine adet oldum diye düşünebiliyorlarmış
Tahmin edebiliyorum benim de aynı o şekilde oldu bu sabah. Bir daha kesildi bugünlük ama kasık ağrım var. Dua hepimiz için ediyorum canım. Allah hepimize versinYumurtlamamın 10 üncü günü .
Aslında kan yok.
Ama leke olur böyle çok hafif basın.
Sanki peçete kirlenmiş gibi.
Ben çok korkuyorum adet olmaktan lütfen bana dua edin.
İnşaallah canım. İnşaallah adet olmam.Tahmin edebiliyorum benim de aynı o şekilde oldu bu sabah. Bir daha kesildi bugünlük ama kasık ağrım var. Dua hepimiz için ediyorum canım. Allah hepimize versin
Evet bencede erken test yapmak iyi olmuyo gecen ay bende iki gün öncesinde test yaptım cok silik çizgi cıktı ya da kuruma çizgisi bilmiyorum sonra adetim 2 gün geçti kendimi iyice hamile sandım ve adet oldum iyiki eşime söylememişim bir daha adetim gecmeden test yapmicamEşim test yapmamı istemiyor.
Nasıl olsa 4 gün sonra adet olmasan öğrenmeyecek misin diyor
Oda hani çıkmasa korkusu var anlıyorum
Teşekkür ederim canım o zaman buradaki herkese bol şans dileyip mayıs ayına doğru gideyim müsaadenizle. Herkese rabbim hayırlısı nasip etsin inş.Canım bence mayısa dahil olur. Çünkü adet zaten 5-7 gün sürecek, yumurtlama da adetten sonra ortalama 5-7 gün sonra olacak, nisan biter zaten.