- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Yok canım ben geçen ay çektirdim doktor a sordum hiç bir sakıncası yok dedi o sıvı da ya atılır ya vücut emermiş. Kanama olmadığı sürece korunmak gerekmez dediKanama hiç olmadı bende, sadece ilaç akıyor sızıntı şeklinde hafiften. Yani o antibyotik şimdi yumurtalıkları kötü yönde etkilemiyormu?
Hayırlı olsun canm darisi bizlere inşallahKızlar 3 haftalık hanileyimmm
Cevapladığın için teşekkür ederim canım, sanada allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahYok canım ben geçen ay çektirdim doktor a sordum hiç bir sakıncası yok dedi o sıvı da ya atılır ya vücut emermiş. Kanama olmadığı sürece korunmak gerekmez dedi
Sağol canım amin
Anladm canm teşekkür ederim cevabin icin. Tekrar hayirli olsun gozun aydinSağol canım amin
Pazar idrar testinde erken gebelık testı ama normal testte de cıktı pazartesi kanda öğrendm
Bu arada bat 19u olmayadabilir benım geceb ay progestron ılacı kullandm 8gun hastalandm bu defa da ole olur dıye bat 19dedim ama yumurtalama gününden hesaplaynca bugun farkettm ki aslında bat bugün
İnşallah vardır canım ama sürekli insan oramda buramda belirti varmı diye düşününce beyine sinyali yolluyoruz vücudumuz da şaşıyor bu işeO zaman ben psikolojik olarak yaşıyorum
aynn malesef ama belim hala çok kötü pfffİnşallah vardır canım ama sürekli insan oramda buramda belirti varmı diye düşününce beyine sinyali yolluyoruz vücudumuz da şaşıyor bu işe
Sağol canım size de nasip olur inşAnladm canm teşekkür ederim cevabin icin. Tekrar hayirli olsun gozun aydin
Canım sen bi test yap sabah ferahlasın içimiz zaten adet gününde eğer yumurta günü döllenmisse çoktan cıkıyorBenim bat 19 tuvalete girdim böyle 2 damla kan gördüm peçeteye silersin yaa.
Rengi nasıldı. Yerlesme olabilir canmBenim bat 19 tuvalete girdim böyle 2 damla kan gördüm peçeteye silersin yaa.
Devamı yok zaten.Rengi nasıldı. Yerlesme olabilir canm
İnşaallah dediğin gibi olur ben çok heyecanlıyım.Rengi nasıldı. Yerlesme olabilir canm
adetin en zamandı canım?İnşaallah dediğin gibi olur ben çok heyecanlıyım.
Rabbim biliyor çok ihtiyacımız var bu habere.
Annem çok sevinecek eğer olursa
Yarin sabah ilk idrarla test yap canm ama uzulme negatifse ertesi gun uap hcg düşük olabilir. Adet olmazsan zaten o gün bayramindir. Insallah güzel haberlerini alirizİnşaallah dediğin gibi olur ben çok heyecanlıyım.
Rabbim biliyor çok ihtiyacımız var bu habere.
Annem çok sevinecek eğer olursa
Ben dun erken bugun normal test yaptim kuzum ama oglden sonra yaptim cikmadi 2sindedeİnşaallah canım inşaallah
Bende aynı durumdayım adet olmadım test aldım oda silik ciktiYok canım dün hemen çıkmadı zaten umudum kırıldı kuruma çizgisiymiş anladım bari Bi an önce adet günüm gelse de rahatlasam şiştim iyice