Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Benimde 2 gün gecikti canım test yapmaya korkuyorum elimde testte yok bugün yumurtlamanın 18.günü 29 günde adet olurum Bugün 16 nisan 33 günü beyaz süt gibi akıntım var bide
Bende test al yap artık varsa cıkmalı canım bayagı olmus iyi sabretmişsin tebrik ederim seni hepimiz boyle olmalıyız aslında acele ediyoruz

Bende bekliyorum. Geçen ayın ki olmadı. Belki bu ay olur

Bende varım bat 11 Nisan

Hamiş olanlar eşlerinize ve ailelerinize soylediniz mi ne şekilde söylediniz merak ettim anlatın da özel değilse azıcık kafamız dağılsın heyecanla bekliyorum 🖐
Eşim biliyor sadece. ilk gebelik testi yaptigimda gösterdim ikimizde sevinemedik. Sevinmek istedik ama korktuk. P.tesi kan verdim çok sandık yine de sevinemedik dün esiminde doğum günüydü aksam masa hazirladim yemek falan uyandırıp artışı söyleyince yerimizde duramadık yemek yedik dans ettik. Kalp atışına kadar söylemek istemiyoruz. Doktorada haftaya gitmek istiyorum inşallah hatta 2 hafta beklesem hepsi birden öğrensem daha iyi ama bi bakalım ne durumda merak ediyorum.

Hamiş olanlar eşlerinize ve ailelerinize soylediniz mi ne şekilde söylediniz merak ettim anlatın da özel değilse azıcık kafamız dağılsın heyecanla bekliyorum 🖐

Ben esime bebek seti aldim ve test ile bir pakete koydum. Ve bir tane kücük bir not yazdim. Eski paketinden kalma etiketini saklamistim onu yapistirdim üstüne. Sonra da dedim senin adine bir paket geldi diye. Sasirdi ben birsey ismarlamadim diye. bende dedim kesin unutmussundur al ac. actigindaki yüz ifadesini hic unutmicam

Videoya cekseydin kız güzel olmuş ama süprizz

Ne güzel denk gelmiş hayatında alıp alabileceği en muhteşem doğum günü hediyesi olmuş gercekten de cok romantik canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…