Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama hiç olmadı bende, sadece ilaç akıyor sızıntı şeklinde hafiften. Yani o antibyotik şimdi yumurtalıkları kötü yönde etkilemiyormu?
Yok canım ben geçen ay çektirdim doktor a sordum hiç bir sakıncası yok dedi o sıvı da ya atılır ya vücut emermiş. Kanama olmadığı sürece korunmak gerekmez dedi

S Sevgi5566 merhaba canm hayırli olsun rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin çok sevindim😍 bat in 19 ne zaman test yaptın nasil öğrendin ? Benimde bat 18 merak ediyorm

S Sevgi5566 merhaba canm hayırli olsun rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin çok sevindim😍 bat in 19 ne zaman test yaptın nasil öğrendin ? Benimde bat 18 merak ediyorm
Sağol canım amin
Pazar idrar testinde erken gebelık testı ama normal testte de cıktı pazartesi kanda öğrendm
Bu arada bat 19u olmayadabilir benım geceb ay progestron ılacı kullandm 8gun hastalandm bu defa da ole olur dıye bat 19dedim ama yumurtalama gününden hesaplaynca bugun farkettm ki aslında bat bugün

Sağol canım amin
Pazar idrar testinde erken gebelık testı ama normal testte de cıktı pazartesi kanda öğrendm
Bu arada bat 19u olmayadabilir benım geceb ay progestron ılacı kullandm 8gun hastalandm bu defa da ole olur dıye bat 19dedim ama yumurtalama gününden hesaplaynca bugun farkettm ki aslında bat bugün
Anladm canm teşekkür ederim cevabin icin. Tekrar hayirli olsun gozun aydin 😘

Canlar hamilelik haberi alanları kutluyorum. Alamayanlara en kısa zamanda bebek nasip olsun diliyorum az önce lavaboda kahverengi adet başlangıcı lekelenmem geldi akşam ya da sabah a regli olurum. Bu topik den takibi bırakıyorum mayıs a geçiyorum yardımcı olan cevap veren herkese teşekkür ederim. Gebelerde dua rica ediyorum Allah a emanet olun canlarım 🤲

Hamiş olanlar eşlerinize ve ailelerinize soylediniz mi ne şekilde söylediniz merak ettim anlatın da özel değilse azıcık kafamız dağılsın heyecanla bekliyorum 😉😅🖐️

İnşaallah dediğin gibi olur ben çok heyecanlıyım.
Rabbim biliyor çok ihtiyacımız var bu habere.
Annem çok sevinecek eğer olursa
Yarin sabah ilk idrarla test yap canm ama uzulme negatifse ertesi gun uap hcg düşük olabilir. Adet olmazsan zaten o gün bayramindir. Insallah güzel haberlerini aliriz 😘

X