Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar, bu ovülasyon testleri beni çıldırtacak. Bugün adetimin 23. Günü. 17-18. Günlerde pik görmüştüm. Bugünkü pik gibi koyu değil ama artık iyice silinmesi gerekmiyor mu yaa?

Eklentiler

• 652454AF-2930-4AC2-B1FE-D72C56544F20.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 20
  • F3AD9C2A-F24B-4BB5-9959-DD70887986AB.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 22
Allah bilir gene de ama o kadar da geç gelmesinler be canım

Allah bilir gene de ama o kadar da geç gelmesinler be canım
Yani, Allah daha erken nasip etsin inşallah. Bir yaştan sonra dene, nine gibi gözükürken anne baba olmak da zordur. Hem çocuk için hem anne baba için. Gençken çocuk başkadır diye düşünüyorum. Kakası, ağlaması, hastalığı genç yaştayken daha çok koşturulabilir gibime geliyor.

Canlar, bu ovülasyon testleri beni çıldırtacak. Bugün adetimin 23. Günü. 17-18. Günlerde pik görmüştüm. Bugünkü pik gibi koyu değil ama artık iyice silinmesi gerekmiyor mu yaa?
Canım LH zaten her zaman belli miktarlarda vücudumuzda olan bir hormon catlama sonrası yapmış olsak ovu testini tamamen silinmeyebilir seninki gibi çıkabilir

Canım LH zaten her zaman belli miktarlarda vücudumuzda olan bir hormon catlama sonrası yapmış olsak ovu testini tamamen silinmeyebilir seninki gibi çıkabilir
Ya ben illa ki daha da silik bekliyorum sanırım o yüzden böyle çıldırtıyor beni. Bir de hayıt suyu içtim bu ay. Belki de o hormonlara tavan yaptırdı

Canm hayrlı olsunnBelirtin varmı benm 9 gun var daha

Bi belirtin varmı canm yum takibi yapıyomusun? İnşAllah aynı gün tst yapar Seviniriz
inşallah canım amiiinnnnn ovülasyonda pik 9-10 nisanda gördüm, 11-12 nisanda silikleşti. adetimin 17-18. günü yani pikti, 19-20. günde silikleşti. normalde 30 günde adet olurum ama yumurtlamayı geç gördüğüm için bu ay reglimi 24 nisan gibi bekliyorum. dün akşam kahve kırmızı karışık akıntım oldu. sabah kalktım, çamaşırım tertemizdi, sabah wc'de çok çok az kahve akıntı geldi. yalnız stresten midem bulanıyor. sende durum ne?

benmde 8 zi şeffaf ama pembe akıntm oldu , ovu tesim 10 pik oldu 11 12çatladı vee Bu gun sabah Kasık ağrısıylaa uyandm Şimdide bel ağrım varr benm adetm düzenli 30 31 günde adetim nisanın 23 ama gec yumurtlama oldu 26 diye sayıyorum Belki yerleşme kanamasıdır Seninki Qalibaa güzel haberler alıcaksınn ben kendimden umutlu değilim

ağzın bal yesin ❤ ama canım yerleşme kanaması için erken diye düşünüyorum çünkü daha döllenmemiştir bile belki hahahaha burada bir yazı buldum. geçen sene yazmışlar. döllenen yumurta rahme doğru yuvarlanırken zedeleme yapıp kanama yapabiliyormuş. belki öyle bir şeydir diye umutlanıyorum ben de işte. bende de kasık ağrısı oldu dün akşam sonra kanamam geldi. kanama da denemek istemiyorum aslında. kahve leke işte

İnşallah dediğin gibidir Rahime doğru iniyodur bebişin
Canm ne olursa olsun ağrıyada razıyım artık yeterki gelsin Benmde sabah Kasığımda ağrı vardı işte o gecti bel ağrısı geldi yaa bide evdeyim sürekli artık kafaya tak tak ooof daha cok var adete yaaa

Kızlar kafam çok karışık, yardım edin lütfen..
3 gün önce rahim filmi çektirdim. 2 gün sonra yani 17 nisan ovülasyon günüm. Ama 3 gündür 500 mg antibtotik kullanıyorum ve 4 gün daha kullanıcam. Sizce bu ayı değerlindirmelimiyim?

Değerlendir canım doktor bana çocuk yapmak için Bi sakınca olmadığını antibiyotiiğin de bir riski olmadığını söylemişti çocuk rahme yerleşen e kadar biter ilacın demişti. Rahim filmi eğer kanamam yoksa çocuk yapmak için engel değil

Kanama hiç olmadı bende, sadece ilaç akıyor sızıntı şeklinde hafiften. Yani o antibyotik şimdi yumurtalıkları kötü yönde etkilemiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…