Hadi inş canım valla beni de herkes görüyordu ben hariç öğrencilerm bile görüp msj atar oldu annem en son berat gecesi görmüş ben inanırım rüyalaraBugün rüyamda bir haftalık hamile olduğumu öğrendiğimi gördüm
İnşaallah canım inşaallahHadi inş canım valla beni de herkes görüyordu ben hariç öğrencilerm bile görüp msj atar oldu annem en son berat gecesi görmüş ben inanırım rüyalara
Ama tabi cıkarsa bi haftalık olmazsnİnşaallah canım inşaallah
Allah bilir gene de ama o kadar da geç gelmesinler be canımcanım ben de hiç isyan etmedim, kul kurar kader gülermiş. doğuran tüm arkadaşlarımın mevlitlerine gittim, candan sevdim hep... Allah hayırlı zamanda verecektir. benim bir tanıdığım 20 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı, doğum yaptı. kısmet işte...
Yani, Allah daha erken nasip etsin inşallah. Bir yaştan sonra dene, nine gibi gözükürken anne baba olmak da zordur. Hem çocuk için hem anne baba için. Gençken çocuk başkadır diye düşünüyorum. Kakası, ağlaması, hastalığı genç yaştayken daha çok koşturulabilir gibime geliyor.Allah bilir gene de ama o kadar da geç gelmesinler be canım
Canım LH zaten her zaman belli miktarlarda vücudumuzda olan bir hormon catlama sonrası yapmış olsak ovu testini tamamen silinmeyebilir seninki gibi çıkabilirCanlar, bu ovülasyon testleri beni çıldırtacak. Bugün adetimin 23. Günü. 17-18. Günlerde pik görmüştüm. Bugünkü pik gibi koyu değil ama artık iyice silinmesi gerekmiyor mu yaa?
Ya ben illa ki daha da silik bekliyorum sanırım o yüzden böyle çıldırtıyor beni. Bir de hayıt suyu içtim bu ay. Belki de o hormonlara tavan yaptırdıCanım LH zaten her zaman belli miktarlarda vücudumuzda olan bir hormon catlama sonrası yapmış olsak ovu testini tamamen silinmeyebilir seninki gibi çıkabilir
benim de 9 gün varCanm hayrlı olsunnBelirtin varmı benm 9 gun var daha
Bi belirtin varmı canm yum takibi yapıyomusun? İnşAllah aynı gün tst yaparbenim de 9 gün varçok heyecanlı
inşallah canım amiiinnnnnBi belirtin varmı canm yum takibi yapıyomusun? İnşAllah aynı gün tst yaparSeviniriz
benmde 8 zi şeffaf ama pembe akıntm oldu , ovu tesim 10 pik oldu 11 12çatladı vee Bu gun sabah Kasık ağrısıylaa uyandm Şimdide bel ağrım varr benm adetm düzenli 30 31 günde adetim nisanın 23 ama gec yumurtlama oldu 26 diye sayıyorum Belki yerleşme kanamasıdır Seninkiinşallah canım amiiinnnnnovülasyonda pik 9-10 nisanda gördüm, 11-12 nisanda silikleşti. adetimin 17-18. günü yani pikti, 19-20. günde silikleşti. normalde 30 günde adet olurum ama yumurtlamayı geç gördüğüm için bu ay reglimi 24 nisan gibi bekliyorum. dün akşam kahve kırmızı karışık akıntım oldu. sabah kalktım, çamaşırım tertemizdi, sabah wc'de çok çok az kahve akıntı geldi. yalnız stresten midem bulanıyor. sende durum ne?
ağzın bal yesin ❤ ama canım yerleşme kanaması için erken diye düşünüyorum çünkü daha döllenmemiştir bile belki hahahahabenmde 8 zi şeffaf ama pembe akıntm oldu , ovu tesim 10 pik oldu 11 12çatladı vee Bu gun sabah Kasık ağrısıylaa uyandm Şimdide bel ağrım varr benm adetm düzenli 30 31 günde adetim nisanın 23 ama gec yumurtlama oldu 26 diye sayıyorum Belki yerleşme kanamasıdır SeninkiQalibaa güzel haberler alıcaksınn ben kendimden umutlu değilim
İnşallah dediğin gibidir Rahime doğru iniyodur bebişinağzın bal yesin ❤ ama canım yerleşme kanaması için erken diye düşünüyorum çünkü daha döllenmemiştir bile belki hahahahaburada bir yazı buldum. geçen sene yazmışlar. döllenen yumurta rahme doğru yuvarlanırken zedeleme yapıp kanama yapabiliyormuş. belki öyle bir şeydir diye umutlanıyorum ben de işte. bende de kasık ağrısı oldu dün akşam sonra kanamam geldi. kanama da denemek istemiyorum aslında. kahve leke işte
Benimde on gün var belirti için cok erken cnmbenim de 9 gün varçok heyecanlı
Benimde on gün var belirti için cok erken cnm
Değerlendir canım doktor bana çocuk yapmak için Bi sakınca olmadığını antibiyotiiğin de bir riski olmadığını söylemişti çocuk rahme yerleşen e kadar biter ilacın demişti. Rahim filmi eğer kanamam yoksa çocuk yapmak için engel değilKızlar kafam çok karışık, yardım edin lütfen..
3 gün önce rahim filmi çektirdim. 2 gün sonra yani 17 nisan ovülasyon günüm. Ama 3 gündür 500 mg antibtotik kullanıyorum ve 4 gün daha kullanıcam. Sizce bu ayı değerlindirmelimiyim?
Kanama hiç olmadı bende, sadece ilaç akıyor sızıntı şeklinde hafiften. Yani o antibyotik şimdi yumurtalıkları kötü yönde etkilemiyormu?Değerlendir canım doktor bana çocuk yapmak için Bi sakınca olmadığını antibiyotiiğin de bir riski olmadığını söylemişti çocuk rahme yerleşen e kadar biter ilacın demişti. Rahim filmi eğer kanamam yoksa çocuk yapmak için engel değil