- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
Benimde öğretmenlik geçmişim var öğretmenim sen ne öğretmenisin? Internetten okuyorum kitabı ben.bebeğim öğretmenlik geçmişim olduğu için kütüphanemdeki bütün kitapları okudum bugüne dekhatta okuyup okullara, kütüphaneye filan da bağışladığım oldu. kronik astımım ben, evden de çıkamıyorum ip alayım diye. kargoyla da almak olmaz. kargocular baksana ne halde insancıklar, temel yaşam malzemesi dışında lütfen bir şey almayın, çok zor durumdayız diyorlar. daha ptt'den maske bile gelmedi bana neyse iyi ki sizler varsınız da dertleşiyorum ❤❤ dünyayla iletişimim oluyor en azından
Test yapın eğer adet döngün düzenli ise gecikme bebek olabilirMerhaba bende bu aydan ümitliyim adetim 4 gündür gecikti test yapmali miyim sizce
Ay canım var galiba hadi inşallahYa kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Alakası yok canımHadi ya evet canım o markao zaman yok yani gebelik anladım canım
Canım benim Rabbim kucağına almayı bize de evlat haberi almayı nasip etsin çok sevindim adına
Teşekkür ederim çok sağolun hepinizin güzel haberlerini bekliyorum ve sizler için dua edeceğim Allah sizlerede nasip etsin insallahCanım benim Rabbim kucağına almayı bize de evlat haberi almayı nasip etsin çok sevindim adına
Bu dönemde en çok manevi huzur yani duaya ihtiyacımız var eğer edersen çok sevinirim canım sağolasınTeşekkür ederim çok sağolun hepinizin güzel haberlerini bekliyorum ve sizler için dua edeceğim Allah sizlerede nasip etsin insallah
canım ben de hiç isyan etmedim, kul kurar kader gülermiş. doğuran tüm arkadaşlarımın mevlitlerine gittim, candan sevdim hep... Allah hayırlı zamanda verecektir. benim bir tanıdığım 20 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı, doğum yaptı. kısmet işte...Bu
Bu kadar çok düşünme canm ya canına yazk. Bende bi ara böyleydm ama sonra dedm ki hiç-bir şey canmdan kıymetli degl olmasa olmasn dedm. 2 ay önce adetimi beklerken geckme oldu testte silik çizgi çıktı ama kimyasaldi sanrm tekrar adet oldum. Şu anda da mesela çok da umrumda degl eltilerm hergün bi tane doguruyo gidyrm sevyrm bebekleri neden benm yok die isyan etmyrm. Çünkü anladm ki vaktinden önce yapılan hicbir şeyin faydası yokmuş. Benm de nasibim böyleyms daha varms zamanı diorum. Yine takip edyrm yumurtlma günlerimi ama olmadgnda da neden demyrm olmayacgi varms ki olmadı diorum. Bizim de sınavmz bu inan yapcak hiçbir şey yok sabır ve dua...
canım ben edebiyat öğretmeniyim, öğretmen olarak atanamadım ama kamuda memurum. sen ne öğretmenisin?Benimde öğretmenlik geçmişim var öğretmenim sen ne öğretmenisin? Internetten okuyorum kitabı ben.
Evet ara ara girip dertlenmek güzel oluyor. Bende kronigim
19mart canım idrar testi de gittikçe koyulasr ama hcg düzenli artıyor mu goremezsn İki katının altına düşmemesi lazımSenin son adet ne zaman di canım
Vuuuu bi bebiş kesesine gidiyor kalp atısını duymayı nasip etsin inş ilk adet gününden 35.gün atmaya baslarmıs
Adetime 4 gün var.bana da öyle oluyordu cnm ara ara batmalar vs. bata bir gün kala ama agrilarim durdu
Çok mutlu oldum. Maşaallah bizede dua et
Test yap çıkar bence ben o kadar gün varken damlatmamla cıktı erken testteAdetime 4 gün var.
İnşaallah hamileyim bu belirtiler ile.
İnşaallah bebeğim tutulmuştur.
2 gün adet sancısı çektim ama şimdi sancım yok.
Tekrar olurmu Bilmem.
Eğer sancıların kaybolmuş ise o halde bu sancılar devam etmiyor
Şimdi alıp yapsam çıkar mı.Test yap çıkar bence ben o kadar gün varken damlatmamla cıktı erken testte
Şimdi alıp yapsam çıkar mı.
Sabahın idrarı ile yapmak lazım imiş. Sen ne zaman yaptın test?
Sabah ilk idrar canım diğer idrar yanıltırŞimdi alıp yapsam çıkar mı.
Sabahın idrarı ile yapmak lazım imiş. Sen ne zaman yaptın test?
Evet anladım.bana kalsa bence sabah yap. cünkü bütün testler bat tan önce yapilacaksa sabah idrari ile yapilsin yaziyor.
Bugün rüyamda bir haftalık hamile olduğumu öğrendiğimi gördümSabah ilk idrar canım diğer idrar yanıltır