Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa benimde adetime 4gun var dun erken test yaptim çıkmadı bak yine umutlandım

Beta hcg artısı olmasa demişti doktor git gide koyulaşmazmış canım idrar testi
İdrar testi belli bir koyuluğa ulaşıyor sadece yanı her deger artınca daha da koyu olamaz sen blırsın canım benim doktorum 21ine kdr iki güne bir ver anca keseye düşer beklıcez sağlıklı mı dğer diye dedi

Ya kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Umudunu kırmak istemem ama laboquick te kuruma çizgisi çok çıkıyor. Ben geçen ay kaç tane yaptım birkaç tanesinde çok belirgin kuruma çizgisi vardı su damlatınca tam silinmiyordu falan. Ama negatifti sonuç. En sağlıklısı diğerlerinin dediği gibi yarın sabah ilk idrarla tekrar yap çok damlatmadan. Ilk 10 dakika içinde çok silik de olsa çıkarsa inşallah vardır

Yok canım dün hemen çıkmadı zaten umudum kırıldı kuruma çizgisiymiş anladım bari Bi an önce adet günüm gelse de rahatlasam şiştim iyice

Umarim devam etmez,görmedim canım onu,paylaşır mısın benimle şu an beni de ilgilendiren bişi olduğu için merak ettim

Ben de bu aydan elendim sayılır testler negatif. Adet olacağım zaten belli. Artık tekrar doktora gidip diğer aylara umut bağlarım. Hamile olan arkadaşlara Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Olmayan arkadaşların da bir an önce olması dileğiyle.

Sizi üzmek istemem ama varsa eğer ilk 5dk da çıkmıştı benim.
Bu seferde idrari damlatinca saniyede cikti çizgi. Hatta ilk saniyeden 3 dkya kadar fotoğrafladım.
Birde gerçekten stres ve sürekli beklemek etkiliyor.
Bende taki gecen aya kadar hep ustune dusuyordum sürekli aklımdaydi. Herkes cok takiyosun diyodu yani yakin arkadaslarim. Ama elimde degildi. Bu ay düşünmedim bebek için birlikte olmadım saatlerce yatıp ayaklarımı kaldırmadım kah saga kah sola bazen yüz üstü ama 5dkyi gecmez tuvaletimede gittim dusumuda aldım.
Başka şeylerle ilgilenmeye özen göstermelisiniz kafanızı dağıtacak şeyler puzzle,bebek battaniyesi, kitap okuyorum, filmler, yeni tarifler, mandala falan boyadım yani belirti beklemek adet gününü saymak gereksizmis.
Nasıl kafa dagitiyolar diye düşünürdüm hep çünkü zamanla bide bana tüp bebek dendikten sonra umudum kırılmıştı olmayacak diye o yüzden kendimi ilk defa rahat bırakmıştım. Biliyorum zor ama deneyin bence inşallah burda bekleyen herkesin tez zamanda bebisleri olur Allah dualarımızı geri çevirmez hangisi hakkımızda hayırlı ise onu verir hiç bir şey için üzülmeyin en güzeli gelir

amiiiiin canım benim. ben de aynı bu durumdaydım. geçen ay içime bir ferahlık gelmişti aslında, hiç aklımda değildi, ben de beklemedim, yatmadım ilişkiden sonra ama yumurtlamadan sonra akıntım 10 gün kadar hiç bitmeyince ilk defa ovülasyon testi aldım yaptım, o kadar pikti ki testler anlatamam, bir de aile hekimim gebelik olabilir ovü testi böyleyse dedi. adetim 4gün geçti hâlâ pikti ovü testim ama gebelik kanda negatif çıkıyordu. bir ara kaset gebelik testi yaptım negatifti, sonra tesadüfen bir daha baktım incecik belli belirsiz bir çizgi vardı. hatta eşim de dedi evet çizgi var diye ama kanda yoktu. zaten sonra adet oldum. sonra ovülasyonla takip edeyim yumurtlamayı bari dedim, şimdi bu ay tekrar düşünmeye başladım. evlere de kapandık ya iyice gün saymaya başladım. yemek yaparken, temizlik yaparken, buraya bakarken, hatta evden işle ilgili çalışırken bile aklımda şu an. resmen bu ay takıntı oldu bende. bir de kocama diyorum, tabu alalım, boyama kitabı alalım, ne bileyim işte zaman geçirerek şeyler yapalım, hepsine yok diyor. ben öyle örgü filan da bilmem ki zaten evde ne yün var ne şiş ne tığ... dört duvar arasında tek arkadaşım sizler oldunuz ☹

Okudum canım şimdi,teşekkürler paylaşım için,bekleyelim bakalım ama şimdilik kahverengi olmasi olumlu sanırım,senin daha çok var zaten hadi benim 5 gün falan kaldı da
canım belki senin yerleşme kanamasıdır? yerleşme kanaması beklenen adete bir hafta kala da olabiliyormuş.

Bende öyleydim iş yok, ailem başka şehir de. Hiç örgü bilemem birgün anneme gidince ondan aldım sis yunu de vardı 3 5 video sonucu harosayi öğrendim bide en uzamayaniymis ördükçe bitmiyor ve ben örgü sevmem kullanırım ama onu örerken bisey düşünmüyorum puzzle yaparken 3 4 saat başından kalkmıyorum iyi geldi bana. Bunlar olmazda başka şeyler daha iyi gelir belki.
Arkadaşım çok ısrar etti ör diye he he deyip geçiyordum kitap baya az okuyordum sarınca güzel okunuyor almayada gerek yok

bebeğim öğretmenlik geçmişim olduğu için kütüphanemdeki bütün kitapları okudum bugüne dek hatta okuyup okullara, kütüphaneye filan da bağışladığım oldu. kronik astımım ben, evden de çıkamıyorum ip alayım diye. kargoyla da almak olmaz. kargocular baksana ne halde insancıklar, temel yaşam malzemesi dışında lütfen bir şey almayın, çok zor durumdayız diyorlar. daha ptt'den maske bile gelmedi bana neyse iyi ki sizler varsınız da dertleşiyorum ❤❤ dünyayla iletişimim oluyor en azından

Bu
Bu kadar çok düşünme canm ya canına yazk. Bende bi ara böyleydm ama sonra dedm ki hiç-bir şey canmdan kıymetli degl olmasa olmasn dedm. 2 ay önce adetimi beklerken geckme oldu testte silik çizgi çıktı ama kimyasaldi sanrm tekrar adet oldum. Şu anda da mesela çok da umrumda degl eltilerm hergün bi tane doguruyo gidyrm sevyrm bebekleri neden benm yok die isyan etmyrm. Çünkü anladm ki vaktinden önce yapılan hicbir şeyin faydası yokmuş. Benm de nasibim böyleyms daha varms zamanı diorum. Yine takip edyrm yumurtlma günlerimi ama olmadgnda da neden demyrm olmayacgi varms ki olmadı diorum. Bizim de sınavmz bu inan yapcak hiçbir şey yok sabır ve dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…