Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet malesef ben de Aralıktan sonra düşünüyoruz demek gibi bir hata yaptım. Aynen Allah'ın takdiri.

Yapiyorum 2 dir sonradan cikiyor çizgi. İkincisi pembe olarak sonradan çıktı kuruma gibimi tam değil
Sonradan çıkıyor olmasi bile bişi canım umutlandirmis olmak istemem ama çünkü ben geçen ay yaptım 2 tane ikisinde de saatler sonra bile çizgi çıkmamışti

Sonradan çıkıyor olmasi bile bişi canım umutlandirmis olmak istemem ama çünkü ben geçen ay yaptım 2 tane ikisinde de saatler sonra bile çizgi çıkmamışti
Yaaaa ooofff. Bu sonradan çıkması da çok sinir bozucu. Ben geçen ay yaptım, sonradan çıktı. Önceki aylarda hiç çıkmazdı ama gel gelelim 6 gün gecikmeyle adet oldum.

Aa acaba kimyasal mıydı kan vermiş miydin canım ?
Evet gece gittim verdim yerleşme kanaması geçirdim doktor sabah tekrar ver büyük ihtimalle kimyasal dedi tekrar verdim doktorun odasından çıkarken sancıyla adet oldum ama yok böyle bi sancı hiç yaşamamıştım

Moralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
O da olabilir çünkü geçen ay benim kullandığım neydi hatırlamıyorum ama Labquick olabilir,bu markanın handikapidir belki

Moralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
Evet Laboquick. Ama bu markada sonradan cikmiyor normalde. Bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…