Evet malesef ben de Aralıktan sonra düşünüyoruz demek gibi bir hata yaptım. Aynen Allah'ın takdiri.Ay evet yaaa. Ben de korunmayı bırakıp hemen hamile kalacağım zannettim. Bir de çenemi tutamayıp arkadaşlarıma istiyoruz filan dedim. O gün bugündür her gören yok mu daha diyor. Telefonla konuştuklarım bile telefondan yetişiyor yani. Hele bir arkadaşım var, nasılsın diyorum çocuğunun fotoğrafını atıyor sonra sohbet ediyor, heeeeerrrr konuşmamızda istisnasız! Ne yapalım, yüce Allah’ımın takdiri böyleymiş ☺
Yapiyorum 2 dir sonradan cikiyor çizgi. İkincisi pembe olarak sonradan çıktı kuruma gibimi tam değil[COLOR=rgb(147, 101, 18y4)]merhabalar kızlar 1-2-3 nisan pik Olanlar test yaptınız mi nasıl durumlar[/COLOR]
İnşallahAyyy çok heyecanlı,benim de için bir hoş oldu şu an hadi inşallah canım
Benim de reglden 6 gün önce 53.88 di ve ikizdi. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar farketmezEvet çatlatma iğnesi vuruldum iki yumurta vardı ama doktorum değer yüksek demedi bana
582 reglin 3 gün gecikmesine göre normal canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de ayın 20 sinde gideceğim tek mi ikiz mi üçüz mü göreceğim bakalımMaşallah canım değerlermizi takıp edelim merak ediyorum seni
Sonradan çıkıyor olmasi bile bişi canım umutlandirmis olmak istemem ama çünkü ben geçen ay yaptım 2 tane ikisinde de saatler sonra bile çizgi çıkmamıştiYapiyorum 2 dir sonradan cikiyor çizgi. İkincisi pembe olarak sonradan çıktı kuruma gibimi tam değil
Biliyorum yoksa sittin sene çıkmıyor. Kimyasalı öyle öğrenmiştimSonradan çıkıyor olmasi bile bişi canım umutlandirmis olmak istemem ama çünkü ben geçen ay yaptım 2 tane ikisinde de saatler sonra bile çizgi çıkmamışti
Yaaaa ooofff. Bu sonradan çıkması da çok sinir bozucu. Ben geçen ay yaptım, sonradan çıktı. Önceki aylarda hiç çıkmazdı ama gel gelelim 6 gün gecikmeyle adet oldum.Sonradan çıkıyor olmasi bile bişi canım umutlandirmis olmak istemem ama çünkü ben geçen ay yaptım 2 tane ikisinde de saatler sonra bile çizgi çıkmamışti
Aa acaba kimyasal mıydı kan vermiş miydin canım ?Yaaaa ooofff. Bu sonradan çıkması da çok sinir bozucu. Ben geçen ay yaptım, sonradan çıktı. Önceki aylarda hiç çıkmazdı ama gel gelelim 6 gün gecikmeyle adet oldum.
Evet gece gittim verdim yerleşme kanaması geçirdim doktor sabah tekrar ver büyük ihtimalle kimyasal dedi tekrar verdim doktorun odasından çıkarken sancıyla adet oldum ama yok böyle bi sancı hiç yaşamamıştımAa acaba kimyasal mıydı kan vermiş miydin canım ?
İnşallah vardır canım,belki henüz çok düşük miktarlarda olduğu için hcg sonradan saptamistir diye düşünüyorum ben çünkü geçen ay bende hiç yoktu dümdüzdu
Moralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
O da olabilir çünkü geçen ay benim kullandığım neydi hatırlamıyorum ama Labquick olabilir,bu markanın handikapidir belkiMoralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
Pardon Labquick değildiMoralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
Evet Laboquick. Ama bu markada sonradan cikmiyor normalde. Bende anlamadımMoralinizi bozmak istemiyorum ama benim de testim dün böyleydi. Sonradan pembe bir çizgi belirdi. Umutlanmak istemedim. Sabah tekrar yaptım negatif. Laboquick mi testin markası? Acaba bu markada mi öyle oluyor.
İnşallah vardır diyelim ben de daha adet olmadım ama negatifi gördüm.Evet Laboquick. Ama bu markada sonradan cikmiyor normalde. Bende anlamadım
2 gün önce rahmimin üstünde ara ara sızlanma oldu. Böyle batma gibi.Canım belirti hissettin mi hiç
Hahahay inşaallah inşaallah demek ki Mart ayı bereketli ayKızlar, Mart ayı bir kedilere bir de bize yaradı galiba
Bat ımız aynı canım benim sen hiç test yaptın mı2 gün önce rahmimin üstünde ara ara sızlanma oldu. Böyle batma gibi.
Dün ve bugünde hafif adet sancısı gibi sancım oldu.
Bat 19.
Yarın doğum günüm canım.
İnşaallah hamile yimdir