Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 19 Nisan, kendimi tutamayıp Bi gazla test yaptım tertemiz bir negatif hayli çizgi bile yok hayallerim mayıs a kaldı :KK43:
Az önce bana daha var umudunu kaybetme dedin. Senin benden daha çok zaman var daha. Kaybetme hemen umudunu. Adet olursak hayırlısı böyleymiş der geçeriz mayısa. Bu ay tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ben. Sen hiç gittin mi?

Bana yaramadı sabah test yaptım tertemiz negatif.😔
Canım hamile kalmak için değil de eşlerle birliktelik için dedim. Biraz gülelim diye ☺️Yoksa ben de yumurtlamadan yeni çıktım, hamile kaldım mi kalmadım mi bilmiyorum. Üzülme lütfen, hayırlısı olsun. Ben de 2018 ağustostan beri bekliyorum ama oldurmayan Rabbim oldurmuyor 🙃

Bat 19 Nisan, kendimi tutamayıp Bi gazla test yaptım tertemiz bir negatif hayli çizgi bile yok hayallerim mayıs a kaldı :KK43:
Hayaller Mayıs a kalmış değil canım,erken yapmış olabilirsin sen de benim gibi,aslında ben de yapmicaktim ama burda önceki konularda çok okudum adetime 7 gün varken 6 gün varken çıktı öğrendim diyen ben de öyle öyle gaza gelip yaptım,herkesin ki çıkmayabilir 5 6 gün önce sonuçta hCg nin idrara geçme hızı farklı olabilir

Canım hamile kalmak için değil de eşlerle birliktelik için dedim. Biraz gülelim diye ☺Yoksa ben de yumurtlamadan yeni çıktım, hamile kaldım mi kalmadım mi bilmiyorum. Üzülme lütfen, hayırlısı olsun. Ben de 2018 ağustostan beri bekliyorum ama oldurmayan Rabbim oldurmuyor 🙃
Aynen öyle hayırlısı ne zamansa artık 😊

Teşekkür ederim. Umarım vardır tabi insanda hep bir umut oluyor adet olana kadar. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş.Ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Evlendim ilk 3 ay korundum. Şuan çok pişmanım zaten hemen olmuyormuş.
Anacım, biz 1 buçuk yıl korunduk 😅 şimdi biz istiyoruz eşek sıpası gelmiyor ☺️

Ya haklısın aslında ama o kadar istiyorum ki silik de olsa varsa çıkar diye yaptım ama zaten kendimi de hiç gebe gibi hissetmiyorum canım ya. Benim tüm testlerim yapıldı Bi daha altı ay gitmicem canım altı ay olmazsa gel dedi. Benim 15 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüş Kasım da suni sancı ile doğum yapıp kaybettim korudum mart dan beri deniyoruz bu ay da olmadı sanırım mayıs a kısmet inşalah 🤲

Canım hamilesindir inşallah.ben çatlatma iğnesi sonrası 12 günden sonra HCG hormonu azaldığı için negatif çıkardı ama senin üstünden 14 gün geçmiş bence hamilesin.
Allah'ım inşallah ya silik çıkınca çok umutlanmak istemedim aslında kendime hakim olamıyorum şu an çok heyecanlıyım mutluyum 😃

Ya haklısın aslında ama o kadar istiyorum ki silik de olsa varsa çıkar diye yaptım ama zaten kendimi de hiç gebe gibi hissetmiyorum canım ya. Benim tüm testlerim yapıldı Bi daha altı ay gitmicem canım altı ay olmazsa gel dedi. Benim 15 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüş Kasım da suni sancı ile doğum yapıp kaybettim korudum mart dan beri deniyoruz bu ay da olmadı sanırım mayıs a kısmet inşalah 🤲
Kötü şeyler yaşamışsın. Allah bir daha yaşatmasın. Bana da sorun yok olmazsa 3 ay sonra tekrar gel demişti. 3 ay doldu ama olmadı. Sorun yoksa neden olmuyor diye daha çok taktım bu defa. Tabi mutlaka zamanı vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin.

İnsan tahmin edemiyor ki o zaman böyle olacağını. Bir de sürtünmeyle bile hamile kalanları okuyoruz hergün çok kolay birşeymiş gibi geliyordu.
Ay evet yaaa. Ben de korunmayı bırakıp hemen hamile kalacağım zannettim. Bir de çenemi tutamayıp arkadaşlarıma istiyoruz filan dedim. O gün bugündür her gören yok mu daha diyor. Telefonla konuştuklarım bile telefondan yetişiyor yani. Hele bir arkadaşım var, nasılsın diyorum çocuğunun fotoğrafını atıyor sonra sohbet ediyor, heeeeerrrr konuşmamızda istisnasız! Ne yapalım, yüce Allah’ımın takdiri böyleymiş ☺️

Rabbim karşına güzellikler çıkarsın canım :anne: :anneadayı: bunlar gibi 😄

X