- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Adet olmadan moralini bozma cnmBana yaramadı sabah test yaptım tertemiz negatif.
Bat ne demek16 nisan batım.
Cümlemizi canım benim bugünlerde gülmeye cok ihtiyacımız var stres en büyük düşmanımızAy güldürdün beni kız Allah ta seni güldürsün
İnşallah olmam ama ister istemez bozuluyor moraller.Adet olmadan moralini bozma cnm
Beklenen adet tarihi.Bat ne demek
Test varsa yap cnm bat yakınsa olabilir tabiki yerleşmekanaması oluyor diyorlarKızlar merhaba benim geçen ayki adet tarihim 21 mart. 2 gün önce bi damla dün de bi damla kanamam oldu belimde de 3 gündür ağrı var sizce hamile olabilir miyim
Çok umutlanmak istemiyorum o yüzden adet günüm geçene kadar beklemek istiyorum ama bi taraftan da beklemek zor geliyorTest varsa yap cnm bat yakınsa olabilir tabiki yerleşmekanaması oluyor diyorlar
Canım daha adetin e var umudunu kaybetmeİnşallah olmam ama ister istemez bozuluyor moraller.
İnşallah cnm peki ne geziyon buralardaHadi inş ben de bu yıl evleneyim de inş 2021 de alırım bebişimi kucağıma.
Evet stres panik yokCümlemizi canım benim bugünlerde gülmeye cok ihtiyacımız var stres en büyük düşmanımız
Teşekkür ederim. Umarım vardır tabi insanda hep bir umut oluyor adet olana kadar. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş.Ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Evlendim ilk 3 ay korundum. Şuan çok pişmanım zaten hemen olmuyormuş.Canım daha adetin e var umudunu kaybetme
Evet ama adet den önce böyle olur zaten yerleşme kanaması.Çok umutlanmak istemiyorum o yüzden adet günüm geçene kadar beklemek istiyorum ama bi taraftan da beklemek zor geliyor
Canım belirti hissettin mi hiçAdetime 5 gün var. Çıkıp erken gebelik Testi almak istiyorum. Ama bir yandanda olumsuz çıkarsa çok üzülürüm
Üzülürsün bence de yapma ben bugün çok üzüldüm. En iyisi beklemek. İnşallah vardır ama erken öğrenmenin bir faydası da yok ama kendimize söz geçiremeyip üzülüyoruz negatif görünce.Adetime 5 gün var. Çıkıp erken gebelik Testi almak istiyorum. Ama bir yandanda olumsuz çıkarsa çok üzülürüm
Haklısın canım buralarda gezerek olmuyorİnşallah cnm peki ne geziyon buralarda
Canım hamilesindir inşallah.ben çatlatma iğnesi sonrası 12 günden sonra HCG hormonu azaldığı için negatif çıkardı ama senin üstünden 14 gün geçmiş bence hamilesin.Ben 1 Nisan'da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum canım. Adetim düzensiz doktorum pko var dedi. Ama normalde 20 Nisan'da olmam lazim
Bir çift çizgi gördüm sanki,tebrik ederim canımBir bakar mısınız ya lütfen çok heyecanlandım ben Eki Görüntüle 2619558 Eki Görüntüle 2619558
Olacak inş sabret ve dua et canım...Teşekkür ederim. Umarım vardır tabi insanda hep bir umut oluyor adet olana kadar. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş.Ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Evlendim ilk 3 ay korundum. Şuan çok pişmanım zaten hemen olmuyormuş.