Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan 17 gün geçti daha adet olmadim normalde 28 29 günde adet olurum Bugün 31.gün ama adet ağrısı gibi ağrılarım var ve beyaz çok akıntım var
Yeni bir hamile haberi mi alacağız.
Test yapsana. 2 gün geçmiş işte. Adet sancısı olur zaten hamilelik de. Test yap. Bizede haber et.

Bu arada canlar bi şey diyeceğim size buraya gelip hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere saydıran kendinde eğlenen dalga geçen biri vardı hatırladınız mı şikayet etmiştim hesabı pasif e alınmış vee bi kaç tane konuya baktım denk geldim oralara da hep yazmış hamile kalmazsınız inşallah falan diye

Acıyorum böyle insanlara

Yani okudum o yazışmaları ama hiç kimse bir Baska birine doğur ya da doğurma diyemez ne olursa olsun en gıcık oldugum konudur bu benim bana da iki çocuğum var doğurma bidaha yeter diyor herkes sizene yani istersem on tane yaparım gül gibi bakıyorum ben evlatlarıma olsun yani kimene. Hamile olan da herşey ini düşünüp tasınıp göze almıştır en basta Allaha güveniyoruz bu günler gececek kızlar yakında inşallah

Ya gebe ve düşünenlere sorumsuz cahil bilgisiz neler dedi buradaki kadınlara ki çoğu hamileydi nasıl duygusallar düşün. Sonra da başladı dalga geçmeye eğleniyorum falan diye baktım Bi kaç konuya daha yazmış gebelik bekleyenlere inşalah değilsindir diye dua falan etmiş bilemezsin belki yıllardır hamile olmayı bekliyor o kadın ya

çok yazık. Çok. Bu söz insanın içini acıtıyor
Bir insan evladına böyle bir sözü hangi zihniyet kullanır

Yani zaten o kafadaki bir insanın ne duası ne de bedduasi tutmaz zaten,kimbilir ne mutsuzluk yaşadı aklınca taninmadigi bir ortamdan çıkarmaya çalışmış olabilir,umarım kimseler kötü etkilenmemistir

Test yapmak için korkuyorum hep hüsran ama yarında gelmezse yapıcam sizce Normalmi yumurtlamadan 14 15 gün sonra regl olmam gerekmiyor mu
Canim ben geçen ay Klomen kullanmistim cook zor adet oldum 12.günde Dr kontrolune gittim yumurtan çatlamis bile dedi ondan taa 17.gün sonra adet sürecine girebildim,yani olabiliyor böyle şeyler ama umarım hamilesindir tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…