- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Umarım erkek değilsin. Her nedense içime öyle bir küşkü girdi. Elimde olmadan.Evwt canım buralarda gezmekle olmuyor bebiş kendinden
Allahtan gelen bir his
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım erkek değilsin. Her nedense içime öyle bir küşkü girdi. Elimde olmadan.Evwt canım buralarda gezmekle olmuyor bebiş kendinden
Yapmadım. Sen yaptın mı. Senin belirtin varmıBat ımız aynı canım benim sen hiç test yaptın mı
Umutsuz olma. Senin bat 19 imiş. Zaten bazı test ler adetten 5 gün geçince gösteriyor şuan kanda bile çıkmaya bilir. Herkesin farklıBat 19 Nisan, kendimi tutamayıp Bi gazla test yaptım tertemiz bir negatif hayli çizgi bile yok hayallerim mayıs a kaldı
Bugün yaptım negatif canım acaba erken mi yoksa olsa çıkar mıydı silik falanYapmadım. Sen yaptın mı. Senin belirtin varmı
Erken canım. Adet olana kadar bir umut varBugün yaptım negatif canım acaba erken mi yoksa olsa çıkar mıydı silik falan
Aa yok cnm ondan demedim hani evlenmeden önce cocuk yapmak kolay ilk günden olacak sanılır ya sen şimdiden bize bakıp psikolojini ona hazırlama demek istedimHaklısın canım buralarda gezerek olmuyor
Çok teşekkür ederim canım uyarın için tamam hazırlamamAa yok cnm ondan demedim hani evlenmeden önce cocuk yapmak kolay ilk günden olacak sanılır ya sen şimdiden bize bakıp psikolojini ona hazırlama demek istedim
Canım şöyle söylim geçtiğimiz Perşembe oturken bi anda akıntım geldı baktm beyaz bi akıntı ay dedim inş bıldgm kadaryla hamılelıkte oluo snra aksam ğöğsümün ucunun eskısıne gore cok hafıf karardıgını gördüm ben normalde adetten once sureklı sancı cekerm ama bu defa karıncalanma batma oluodu o gunler sonra Cumartesi günü göğsümde Hafıf damarlar cıktıgını gördüm sancılarm da daha arttı oazar test yaptm pozitif gördüm bu arada memede asırı büyüme ve hassasiyet olmadı sadece pazar günü sağ göğsüm sızlama yapmaya basladı belkı de ben prolaktin ılacı kullandıgımdan pek buyuk bı gelisme gormedmBenim de bat 20 Nisan dün test yaptım bişiler görür gibi oldum bugün de psikolojik midir nedir bilmem sırt ve yumurtalık ağrısı çekiyorum,sen de böyle şeyler olmuş muydu ya da oluyor mu
Ben evlilik arefesinde biriyim ben de sana hakkımı helal etmiyorumTrans_woman özelden yazma buraya yaz. Evli değilsin, hamile değilsin burda olman saçma özele yazmanda ayrı saçma. Erkek isen ben hakkımı helal etmiyorum mahremim özel benim
Bebekler farklı gelişim gösteriyormus canım ama ikizse kesede gorcez bakalımBenim de reglden 6 gün önce 53.88 di ve ikizdi. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar farketmez
İnş canım adetle belirtiler aynı göğüs ne durumda2 gün önce rahmimin üstünde ara ara sızlanma oldu. Böyle batma gibi.
Dün ve bugünde hafif adet sancısı gibi sancım oldu.
Bat 19.
Yarın doğum günüm canım.
İnşaallah hamile yimdir
Teşekkür ediyorum canım ayrıntılı cevabın için,bende de ağrı ve batma oluyor inşallah Rabbim diyorum ona yoruyorum ama kendimi dinleyip umutlanmak da istemiyorum,sağlıkla al kucağına bebisini inşallahCanım şöyle söylim geçtiğimiz Perşembe oturken bi anda akıntım geldı baktm beyaz bi akıntı ay dedim inş bıldgm kadaryla hamılelıkte oluo snra aksam ğöğsümün ucunun eskısıne gore cok hafıf karardıgını gördüm ben normalde adetten once sureklı sancı cekerm ama bu defa karıncalanma batma oluodu o gunler sonra Cumartesi günü göğsümde Hafıf damarlar cıktıgını gördüm sancılarm da daha arttı oazar test yaptm pozitif gördüm bu arada memede asırı büyüme ve hassasiyet olmadı sadece pazar günü sağ göğsüm sızlama yapmaya basladı belkı de ben prolaktin ılacı kullandıgımdan pek buyuk bı gelisme gormedm
O benim teşekkür ederim inşallah senin nasıl artışların kaçıncı haftadasin582 reglin 3 gün gecikmesine göre normal canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de ayın 20 sinde gideceğim tek mi ikiz mi üçüz mü göreceğim bakalım
Amin inş canımTeşekkür ediyorum canım ayrıntılı cevabın için,bende de ağrı ve batma oluyor inşallah Rabbim diyorum ona yoruyorum ama kendimi dinleyip umutlanmak da istemiyorum,sağlıkla al kucağına bebisini inşallah
Canim evlilik arefesinde isen onlarla ilgili konulara bak lütfen,burası henüz evlenmemis çocuk planlaması yapmamış arkadaslara uygun değil inan kiBen evlilik arefesinde biriyim ben de sana hakkımı helal etmiyorum
Canım benimde sağ göğsüm dediğin gibi sabah yatakta iken sızlandı ağrılı şekilde.Canım şöyle söylim geçtiğimiz Perşembe oturken bi anda akıntım geldı baktm beyaz bi akıntı ay dedim inş bıldgm kadaryla hamılelıkte oluo snra aksam ğöğsümün ucunun eskısıne gore cok hafıf karardıgını gördüm ben normalde adetten once sureklı sancı cekerm ama bu defa karıncalanma batma oluodu o gunler sonra Cumartesi günü göğsümde Hafıf damarlar cıktıgını gördüm sancılarm da daha arttı oazar test yaptm pozitif gördüm bu arada memede asırı büyüme ve hassasiyet olmadı sadece pazar günü sağ göğsüm sızlama yapmaya basladı belkı de ben prolaktin ılacı kullandıgımdan pek buyuk bı gelisme gormedm
Kesinlikle evlenmemiş birinin bu konulara dahil olup burda gezmekle hamile kalınmaz lafı bana ters.Canim evlilik arefesinde isen onlarla ilgili konulara bak lütfen,burası henüz evlenmemis çocuk planlaması yapmamış arkadaslara uygun değil inan ki
Canım aynı senin dediğin gibi. Sağ göğsüm dediğin gibi sabah yatakta iken sızlandı ağrılı şekilde. Hiç böyle olmazdı bendeİnş canım adetle belirtiler aynı göğüs ne durumda
İnşaallah bakalım. Ben çok çektim. Annem babam yaşlı idi onlara baktım hep. Yaş 34 olunca artık yuva kurmam gerektiğini düşündüm. Yaş ilerledi çocuğum olmalı idi.Amin inş canım