Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Trans_woman özelden yazma buraya yaz. Evli değilsin, hamile değilsin burda olman saçma özele yazmanda ayrı saçma. Erkek isen ben hakkımı helal etmiyorum mahremim özel benim

Benim de bat 20 Nisan dün test yaptım bişiler görür gibi oldum bugün de psikolojik midir nedir bilmem sırt ve yumurtalık ağrısı çekiyorum,sen de böyle şeyler olmuş muydu ya da oluyor mu
Canım şöyle söylim geçtiğimiz Perşembe oturken bi anda akıntım geldı baktm beyaz bi akıntı ay dedim inş bıldgm kadaryla hamılelıkte oluo snra aksam ğöğsümün ucunun eskısıne gore cok hafıf karardıgını gördüm ben normalde adetten once sureklı sancı cekerm ama bu defa karıncalanma batma oluodu o gunler sonra Cumartesi günü göğsümde Hafıf damarlar cıktıgını gördüm sancılarm da daha arttı oazar test yaptm pozitif gördüm bu arada memede asırı büyüme ve hassasiyet olmadı sadece pazar günü sağ göğsüm sızlama yapmaya basladı belkı de ben prolaktin ılacı kullandıgımdan pek buyuk bı gelisme gormedm

Teşekkür ediyorum canım ayrıntılı cevabın için,bende de ağrı ve batma oluyor inşallah Rabbim diyorum ona yoruyorum ama kendimi dinleyip umutlanmak da istemiyorum,sağlıkla al kucağına bebisini inşallah

582 reglin 3 gün gecikmesine göre normal canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de ayın 20 sinde gideceğim tek mi ikiz mi üçüz mü göreceğim bakalım
O benim teşekkür ederim inşallah senin nasıl artışların kaçıncı haftadasin

Canım benimde sağ göğsüm dediğin gibi sabah yatakta iken sızlandı ağrılı şekilde.

Amin inş canım
İnşaallah bakalım. Ben çok çektim. Annem babam yaşlı idi onlara baktım hep. Yaş 34 olunca artık yuva kurmam gerektiğini düşündüm. Yaş ilerledi çocuğum olmalı idi.
Nişanlandım bir hafta sonra babam öldü.
Düğünüm tatsız geçti.
Bir yandan okudum evde ders çalışarak ilahiyat bitirdim açıktan. Kuran kursu hocalığı yaptım.
Şimdi Almanya'ya geldim.
Demem o ki.
Zorlu hayat mücadelemde çocuk konusunda yorulmak istemiyorum.
8 aydır evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…