- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Ne kadar erken yaptınız acaba testi,hayırlı olsun ayrıca sağlıkla gelsin bebeginizHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demekhemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya
kaç gün erkenden yaptın acaba bende merak ettimHayırlı olsunne kadar erken yaptınız acaba testi,benim elimde Labquick standart gebelik testi var ve yapasim da var
TebriklerrrHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Eki Görüntüle 2618335
Adetine kaç gün var canım.Hanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Eki Görüntüle 2618335
Ne kadar erken yaptınız acaba testi,hayırlı olsun ayrıca sağlıkla gelsin bebeginiz
Bugun Bat canim. Ama dün ve ondan iki gün once erken gebelik Testi yaptim. Cizgi cok silikti. Bügün daha belirgin olduAdetine kaç gün var canım.
Benim de 20si bugün baya bi geldi düşünceler test yap test yap diyeBenim de bat 19 merak ettim bu yüzden
Ben de 7 gün önceden yapmaya kalkicaktim hem de normal testle,erken gebelik bile 13.gün de silik çıkıyorsa hiç niyetlenmemek lazimBugun tam bat gunum. Yumurtlamanin 14. Günü.önceki testlerim 11. Gün ve 13. Guüdeydi
O kadar kasma kendini canım yorulduysan yeter bence, fazla kafaya takınca stres de olumsuz etkiler diyorlarKızlar, perşembe(pik), cuma(pik), cumartesi(silik) yani 17-18-19. Günler ilişki oldu. Bugün 20. Günüm. Test fotoğrafımı ekliyorum. Sizce bugün de ilişki gerekli mi, yoksa 3 günlük ilişki yeterli midir? Artık midem bulanıyor ilişki düşündükçeNolur yeterli deyin yaaa
Gereken günleri değerlendirmissin canım,artık beklemeye geçebilirsin gibi görünüyorKızlar, perşembe(pik), cuma(pik), cumartesi(silik) yani 17-18-19. Günler ilişki oldu. Bugün 20. Günüm. Test fotoğrafımı ekliyorum. Sizce bugün de ilişki gerekli mi, yoksa 3 günlük ilişki yeterli midir? Artık midem bulanıyor ilişki düşündükçeNolur yeterli deyin yaaa
Benim de 20si bugün baya bi geldi düşünceler test yap test yap diye
Ben de 7 gün önceden yapmaya kalkicaktim hem de normal testle,erken gebelik bile 13.gün de silik çıkıyorsa hiç niyetlenmemek lazim
Ya kızlar pikten bir gün sonra ilişki oldu sadece başka da olmadı sizce hamile kalma şansım olur mu Bi kere ile
Malesef piki değerlendiremedim pik den bir gün sonra sadece bir kere ilişki ile hamilelik mümkün olur mu sizce?Canım ben tek pik ve ondan sonraki günu degerlendirdim
Ayyy maşaallah maşaallah sana. İsmim rahime lütfen ismen bana dua edermisin. 7 günüm var benim de.Bugun Bat canim. Ama dün ve ondan iki gün once erken gebelik Testi yaptim. Cizgi cok silikti. Bügün daha belirgin oldu
Neden olmasın. Zaten olsa hamilelik bir sefer olacak. İnşaallah olurYa kızlar pikten bir gün sonra ilişki oldu sadece başka da olmadı sizce hamile kalma şansım olur mu Bi kere ile
Adetin geçtimi. Yada kaç gün var. Geçmiş ise yap. Çıkar zaten. Geçmemiş ise sabah yapArkadaslar elimde son bir adet test kaldi sabahimi beklesem simdi mi yapsam gerci gecenler de yapmistim negatif di ama hala adet olmayinca yapsam mi ?
Bence sabah yapmalisin. Sabah yapilan testler daha etkili oluyormusArkadaslar elimde son bir adet test kaldi sabahimi beklesem simdi mi yapsam gerci gecenler de yapmistim negatif di ama hala adet olmayinca yapsam mi ?