Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sataşmak derdinde degilim.
Ayneeeenn

Herkes neyin ne olduğunun farkında. Zaten problem uyarmanızdan çok üslubunuzda bilmem farkında mısınız ne kadar çirkin bir dilinizin olduğunun? Yeni hamile kalanlara neden hamile kaldın şeklinde hesap sorma hadsizliğini asla anlaşılır bulmuyorum. Siz yazdığınız şekilde karşılık buluyorsunuz. Biraz akıl ve mantığı olan bir insan bu sürecin de sonlanacağını idrak edebilir. Şu birkaç ayı atlatmak yeni gebelik planları için daha mantıklı olabilir şu durumda ama kimseye karışma kırma hakkını da vermez. İnsanlara akıl vereceğinize üslubunuzu düzeltin

Ben de size bu başlık altındaki 309 sayfanın hiçbirinde olmayıp birden bire bir şeyler yazmamanızı tavsiye ederim. Zira buradan herhangi birine cahil demeniz sizin cahil cesaretiniz. İnsanlığı bu kadar önemsiyorsanız az okuyup doktor olun da hayat kurtarın, boş yapmak yerine.

Bu şahıs zannediyor ki heralde her allhın günü kontrole gıdıoz sureklı hastanede dısardayz bız de bebeğimizi kendımızı korumaya calıscaz bı sekılde nası bı ınsan bunu soler nası bı cahil!

Öyle dolu konusuyorum ki. Siz anne olma duygusunu tatmak icin o çocuğa bencillik ediyorsunuz. Bu surecte dogmak istiyor mu bakalim? Arkadasimin bebegi yogun bakimda su an. Hiç mi korkmuyorsunuz? Olan olmuş olana bir sey dedigim yok artık. Ben yeni planlayanlari vazgecirmeye çalışıyorum.

Bilmiyor işte. Cevap aldıkça da doğru bir şey yaptığını sanıyor:)) bosverinn...üzme kendini diyin ona:) takıntılı gibi

Anlayabileceğinizi sanmam hataymış. Düşündüklerim ve konuştuklarim degil. Sağlıklı bir gebeliginiz olur insallah. Iyi gunler.

Soler ne be sjskala bana cahil diyen keske biraz Türkçe bilse djslsls soler soler soler dkslslal

Bat bugündü.en son Cuma erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugünde test yapmadım ama regl olmadım korkunç bir baş ağrısı halsizlik uyku hali ve midem bulantım var.acaba psikolojik mi ?gecikmenin ilk gününde bu belirtiler normal mi?

16 marttan beri eşimle eve kapandık, yurt dışıyla herhangi bir temasımız olmadı. Alışverişlerimiz sanal market üzerinden oluyor ve gelen her paket hem havalanıp hem yıkanıyor. Sadece çöp atmaya kapı önüne çıkıp eve geldiğimizde ellerimizi yıkadıktan sonra dezenfektanla da temizliyoruz. Üstelik büyük şehirlerin herhangi birinde de oturmuyoruz, zorunlu karantinamız yok. Annemi,babamı, ağabeyimi tam 1,5 buçuk aydır görmedim bu salgın yüzünden. Astım hastasıyım, evimin karşısındaki eczaneden maskemi ve eldivenimi takarak 3 kutu ilaç aldım bu dönemde biterse zorlanmayayım diye. 1,5 senedir bebek istiyoruz. Kamuda memurum ama aslen öğretmenim. 29 yaşındayım, birçok öğrencinin üniversite kazanmasında emeğim var. Birçok vatandaşın kamuda hizmet almasında emeğim var. Kiminle nasıl konuşacağımı, haddimi çok şükür biliyorum. Buradaki insanların da benzer durumlarda olduğunu biliyorum. Şimdi ben bu kadar dikkatli davranıyorken siz hangi hakla, hangi cesaretle, hangi hadle bana cahil diyebilirsiniz? Cahillik tam da sizin yaptığınızdır hanımefendi! Kendinize gelin! Sizin kimseyi yargılamaya, kimseyi düşüncelerinden vazgeçirmeye hakkınız yok! Buradaki kimse fellik fellik sokakta gezmiyor. 310 sayfadır burada değilsiniz, biraz edebiniz varsa bundan sonra da burada yer almazsınız.

Soler ne be sjskala bana cahil diyen keske biraz Türkçe bilse djslsls soler soler soler dkslslal
Uslubunuza dikkat ederek konuşun lütfen. Sataşmak için başka bir şeyler bulun. Sanki canınız sikilmista şuraya giriyim vakit öldüreyim demişsiniz belliki hepimiz farkındayız. Bizim kendi hayatımız sizi ilgilendirmiyor başlıkta da virüs var hamilelik planlasam mi diye yazmıyor. Başka şeyler bulun kendinize vaktinizi doldurun.

Okumadim okumayacagim. Hamileyseniz eger sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz insallah.

Ne güzel cevap vermişsin canım. 12 yıllık öğretmenim ben de. İlk defa cehaletle suçlanıyorum. Gerçi bunun meslekle de ilgisi yok. Tamamen kendini geliştirmekle ilgili. Haddini bilmekle ilgili.

Ne güzel cevap vermişsin canım. 12 yıllık öğretmenim ben de. İlk defa cehaletle suçlanıyorum. Gerçi bunun meslekle de ilgisi yok. Tamamen kendini geliştirmekle ilgili. Haddini bilmekle ilgili.
Evet, bunun meslekle ya da okumakla ilgisi yok aslında. “Okumak cahilliği alır, eşeklik baki” demişler ama insanda biraz saygı olmalı. Üslup denen bir şey var. Diş gösterince “okumadım, okumayacağım” demiş bir de. Şaka gibi. Yok öyle ‘ampadan’ gelip burada çocuk sahibi olabilmek için yıllarını veren insanlara cahil diyebilme terbiyesizliğini göstermek! Birbirimizi yüz yüze görmesek de konuştuklarımızdan, yazıştıklarımızdan iyi niyetli insanlar olduğumuz belli az çok. Herkes birbirine dua ediyor burada. Hiçbir şeyi okuma, görme, gel sonra bize akıl vermeye kalk. Yok ya!.. Çok sinirlendim. Bence istediği de bu zaten. Ortaya laf atsın, insanları kızdırsın, sonra karşıdan bakıp “haha ne güzel kışkırttım” desin. Böyle insanlara prim vermeyelim kızlar, yazsın yazsın, cevap alamayınca elbet gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…