Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende de 1 saat once oturduğum yerde bi kramp girdi karnima yerimden sıçradım bide nasil anlatayim karnimin aşağısı tuylerin ciktigi yerin en ust bölümü hafif sis ve sert neden dus alirken fark ettim ilkdefa bole bisey hissettim

O ne güzel testmis haftasına kadar yazmıs gözün aydın olsun canım hayırla sağlıkla kucağına al Bebişini inşallahh

Çok sağol canım darisi tüm isteyen arkadaslarimin basina insallah

Narin ceylan canimm cok sevindim bugun baya guzel haberler aldik masallh cok mutlu oldum dualarim diger bekleyenlerle bana ins

Duamdasin canım

Cok sagolun darisi insallah tum isteyenlere

Ben almanyada yaşiyorum testimin adi Clearblue. Dijitaltestim yaklasik 15-18 Euro iki tanesi. Erken Testim ise 8 Euro
Buralarda var mıdır acaba çok da heves etmiştim. Oralar pahalı tabiki ama maaşları da yüksektir buralara göre

Canım senin bat geçmiş miydi peki. Merak ettim kaç günün var adetine bende almak istiyorum bundan. Birde eczaneden mi aldın. Sanki ben bunu bir ara rosmanda görmüştüm
Canım sen karıştırdın sanırım dijital gebelik testi benim değil ben de çok beğendim Ben bir hafta sonra bakacağım sonucuma

Canım sen karıştırdın sanırım dijital gebelik testi benim değil ben de çok beğendim Ben bir hafta sonra bakacağım sonucuma
Senin kaç günün var bat. Benim 7 günüm var.

Bu arada bende Almanya da yaşıyorum ondan sordum arkadaşa. Seni yanlışlıkla etiketledim yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…