- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 36
1 hafta 10 gecikince belli olur diyorlar ama bilmiyorum tabi. sabah yaptığın testte güzel bir sonuç cikar inşallahAdet gunum geceli baya oluyor ilk bir tane yaptim gecenler de negatif ti hala adet olmayinca bir daha yapsam diye kafama takildi yarin sabah yapim l zaman
1 hafta 10 gecikince belli olur diyorlar ama bilmiyorum tabi. sabah yaptığın testte güzel bir sonuç cikar inşallah
insallah vallah hayirlisiyla baya oldu korkmaya basladim
Bat ne zaman cnmArkadaslar elimde son bir adet test kaldi sabahimi beklesem simdi mi yapsam gerci gecenler de yapmistim negatif di ama hala adet olmayinca yapsam mi ?
Yani 2-3ünde yumurtlama gördüysek yarın test yapsam çıkar mi ki?Serum hCG düzeyi gebelik başlangıcından 8-10 gün sonra 25 IU/L’ye ulaşır; gebeliğin ilk 6 haftasında her iki günde bir yaklaşık ikiye katlanır. Gebelik başlangıcından 14-18 gün sonra (son adet başlangıcından 28-32 gün sonra) yaklaşık 500 IU/L serum hCG düzeylerine rastlanır. Gebelik başlangıcından sonraki ilk 2 hafta serum hCG düzeyleri genellikle idrar hCG düzeyinden daha yüksektir; üçüncü hafta sırasında serum ve idrar hCG düzeyleri eşittir; daha sonra idrar hCG düzeyleri serum hCG düzeylerinden daha yüksek olur.
Kızlar wikipedia dan hCG ile ilgili ulaştigim bilgiler bunlar,belki test yapıp yapmamayla ilgili bir fikir olur,bana oldu
Hayırlı uğurlu olsun bebeğinHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demekhemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya
Şimdilik akışa bıraktım cnm ya kısmet diyelim o zmnCanım yumurtlama zamanı kişiden kişiye değişebilir, onun için bişe söleyemem, ovulasyon testleriyle takip edebilirsin
Yani şöyle demek istiyor yumurtlama tarihinin üstünden 8-10 gün sonra kanda 25 mlU ya ulaşır ki bu da ortalama belki mesela bende henüz 5mlU ya ulasmistir bu da kan sonucunun dahi güvenilir olmadiginı gösterir dolayısıyla adet tarihini beklemek en mantıklıYani 2-3ünde yumurtlama gördüysek yarın test yapsam çıkar mi ki?
Hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Yani idrarda çıkmaz kan testi yaptırırsan da yeterli düzeye ulaşmamış olabileceği için tekrarlamak gerekebilirYani 2-3ünde yumurtlama gördüysek yarın test yapsam çıkar mi ki?
Tebrikler,testinizin markasını paylaşır mısınızKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
Cnm ben daha önce tek ilişki ile hamile kaldım biliyorum cünkü o ay sadece bir kere korunmadan ilişki olmuştu eşim korunuyordu yanımızda yoktu kazara hamile kaldım derler ya işte öyleYa kızlar pikten bir gün sonra ilişki oldu sadece başka da olmadı sizce hamile kalma şansım olur mu Bi kere ile
Ay cok güzel koyu bir çizgi bence hadi gözün aydın olsun canımKızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
O ne güzel testmis haftasına kadar yazmıs gözün aydın olsun canım hayırla sağlıkla kucağına al Bebişini inşallahhHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demekhemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya