Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bir kan versen daha net sonuç olur hem için rahat eder daha iyi olmaz mı? Adetin düzenli mi normalde

Canım benim geç döllenme falan oluyorsa çıkmaması normal adetin stresten de gecikmiş olabilir geç döllenme den de kaç gün geçti acaba adetin düzenli mi?

Normalde de zaten duzenli degildi aslinda ama sogan suyu ictim sonra daha da karisti 14 gunu gecti evet kan versem fena olmaz sanki

Benim de düzenli değil 1.5 senedir falan. En garantisi kan vermek tabi. Ben de çok stres oluyordum gecikince

Serum hCG düzeyi gebelik başlangıcından 8-10 gün sonra 25 IU/L’ye ulaşır; gebeliğin ilk 6 haftasında her iki günde bir yaklaşık ikiye katlanır. Gebelik başlangıcından 14-18 gün sonra (son adet başlangıcından 28-32 gün sonra) yaklaşık 500 IU/L serum hCG düzeylerine rastlanır. Gebelik başlangıcından sonraki ilk 2 hafta serum hCG düzeyleri genellikle idrar hCG düzeyinden daha yüksektir; üçüncü hafta sırasında serum ve idrar hCG düzeyleri eşittir; daha sonra idrar hCG düzeyleri serum hCG düzeylerinden daha yüksek olur.

Kızlar wikipedia dan hCG ile ilgili ulaştigim bilgiler bunlar,belki test yapıp yapmamayla ilgili bir fikir olur,bana oldu

Yani 2-3ünde yumurtlama gördüysek yarın test yapsam çıkar mi ki?

Yani 2-3ünde yumurtlama gördüysek yarın test yapsam çıkar mi ki?
Yani şöyle demek istiyor yumurtlama tarihinin üstünden 8-10 gün sonra kanda 25 mlU ya ulaşır ki bu da ortalama belki mesela bende henüz 5mlU ya ulasmistir bu da kan sonucunun dahi güvenilir olmadiginı gösterir dolayısıyla adet tarihini beklemek en mantıklı

Ya kızlar pikten bir gün sonra ilişki oldu sadece başka da olmadı sizce hamile kalma şansım olur mu Bi kere ile
Cnm ben daha önce tek ilişki ile hamile kaldım biliyorum cünkü o ay sadece bir kere korunmadan ilişki olmuştu eşim korunuyordu yanımızda yoktu kazara hamile kaldım derler ya işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…