Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yazma yazmaaaaa, salla gitsin. Onun isteği bu zaten. Belli ki kötü niyetli bir insan. Çocuğu varsa, evliyse çok yazık. Böyle bir annem olsa çok üzülürdüm.
Haklısın canım belli ki ona buna çatıp sadece eğlenme derdinde ne anlar acıdan ben dört aylık bebeğimi sekiz saat sancı ile doğurdum da toprağa verdim.. Şimdi öyle yanıyorum ki evlat hasreti ile.. Ve böyle insanlar evlat yetiştirmesin ya vicdandan yoksun sadece onu bunu gırgır a alıp eğlenen sapkın Bi toplum oluşuyor bunlar yüzünden..

Başın sağ olsun canım, çok üzüldüm.

Başınız sağolsun Allah sabır versin

Soler ne be sjskala bana cahil diyen keske biraz Türkçe bilse djslsls soler soler soler dkslslal
Seni koca ego istediğim gibi yazarm 28yasındayım ve rehber öğretmenim 5yıldır gorevımdeym sen kimsin acaba istersem sessiz harflerle konuşurum seni zavallı şey hadi canım allah versin ben,gebe arkadaşlarım ve gebe kalmak isteyen arkadaşlarımın umrunda bıle değilsin koronayı bu kadar düşünüyorsan çeneni yorup orda burda yazı döşeyeceğine git de kendinle ilgilen

Ayyy inanamıyorum hadi inşaallah inşaallah.
Ya Rabbim inşaallah. Bizimde olur allahtan. Seninde sağlıklı olsun. Çok mutlu oldum. Haberler geliyor tek tek
Hayırlı olsunne kadar erken yaptınız acaba testi,benim elimde Labquick standart gebelik testi var ve yapasim da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…