- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
nasil üzüldüm bunu öğrenince......Şuan ne kadar komik ve acınası durumda olduğunu bir bilsen keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil üzüldüm bunu öğrenince......Şuan ne kadar komik ve acınası durumda olduğunu bir bilsen keşke
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama umarım sen anne değilsindir ya da anne olmak gibi Bi durumun olmaz. Yetiştireceğin evlada hem üzülürüm hem de acırım..nasil üzüldüm bunu öğrenince......
Canım yazma yazmaaaaa, salla gitsin. Onun isteği bu zaten. Belli ki kötü niyetli bir insan. Çocuğu varsa, evliyse çok yazık. Böyle bir annem olsa çok üzülürdüm.Şuan ne kadar komik ve acınası durumda olduğunu bir bilsen keşke
bu ne tür bi yalnızlıkWewewewewew sizlerle eğleniyorum guzel oluyor djdkkdkd
Ya yok çocuk bu yaaBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama umarım sen anne değilsindir ya da anne olmak gibi Bi durumun olmaz. Yetiştireceğin evlada hem üzülürüm hem de acırım..
Haklısın canım belli ki ona buna çatıp sadece eğlenme derdinde ne anlar acıdan ben dört aylık bebeğimi sekiz saat sancı ile doğurdum da toprağa verdim.. Şimdi öyle yanıyorum ki evlat hasreti ile.. Ve böyle insanlar evlat yetiştirmesin ya vicdandan yoksun sadece onu bunu gırgır a alıp eğlenen sapkın Bi toplum oluşuyor bunlar yüzünden..Canım yazma yazmaaaaa, salla gitsin. Onun isteği bu zaten. Belli ki kötü niyetli bir insan. Çocuğu varsa, evliyse çok yazık. Böyle bir annem olsa çok üzülürdüm.
Başın sağ olsun canım, çok üzüldüm.Haklısın canım belli ki ona buna çatıp sadece eğlenme derdinde ne anlar acıdan ben dört aylık bebeğimi sekiz saat sancı ile doğurdum da toprağa verdim.. Şimdi öyle yanıyorum ki evlat hasreti ile.. Ve böyle insanlar evlat yetiştirmesin ya vicdandan yoksun sadece onu bunu gırgır a alıp eğlenen sapkın Bi toplum oluşuyor bunlar yüzünden..
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim tekrar nasip eder bu sefer kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur inşallah ❤Başın sağ olsun canım, çok üzüldüm.
AmiiiiinnnnnAllah razı olsun canım inşallah Rabbim tekrar nasip eder bu sefer kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur inşallah ❤
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim canım
Başınız sağolsun Allah sabır versinHaklısın canım belli ki ona buna çatıp sadece eğlenme derdinde ne anlar acıdan ben dört aylık bebeğimi sekiz saat sancı ile doğurdum da toprağa verdim.. Şimdi öyle yanıyorum ki evlat hasreti ile.. Ve böyle insanlar evlat yetiştirmesin ya vicdandan yoksun sadece onu bunu gırgır a alıp eğlenen sapkın Bi toplum oluşuyor bunlar yüzünden..
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun Allah sabır versin☹
Seni koca ego istediğim gibi yazarm 28yasındayım ve rehber öğretmenim 5yıldır gorevımdeym sen kimsin acaba istersem sessiz harflerle konuşurum seni zavallı şey hadi canım allah versin ben,gebe arkadaşlarım ve gebe kalmak isteyen arkadaşlarımın umrunda bıle değilsin koronayı bu kadar düşünüyorsan çeneni yorup orda burda yazı döşeyeceğine git de kendinle ilgilenSoler ne be sjskala bana cahil diyen keske biraz Türkçe bilse djslsls soler soler soler dkslslal
Ayyy inanamıyorum hadi inşaallah inşaallah.Hanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demek hemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya
Çok sevindim. Bu gurup maşaallah maşaallah. Benim de bat 19.Ya kızlar Allah hepimize nasip etsin ikinizin testinde de var ❤
Amin Amin aminAmin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın❤
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin her gün hem kendim için hem de evlat isteyen herkes için dua ediyorumAllah razı olsun canım
Evet lütfen bizede dua edin. Acizane bizde istiyoruz Rabbim bu mübarek ayda bizimde yüzümüzü güldürsünSevgili hamileler, bizlere de dua edin olur mu? inşallah bizler de sizin gibi seviniriz en yakın zamanda ❤❤❤
Hayırlı olsunne kadar erken yaptınız acaba testi,benim elimde Labquick standart gebelik testi var ve yapasim da varAyyy inanamıyorum hadi inşaallah inşaallah.
Ya Rabbim inşaallah. Bizimde olur allahtan. Seninde sağlıklı olsun. Çok mutlu oldum. Haberler geliyor tek tek
Cok sagol canim rabbim tum isteyenlere nasip etsinCanım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤