Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende cumartesi pik gordum. Cumartesi, Pazar degerlendirdik.

Kızlar merhaba benim bat 14 nisan. 30 mart ve 1 nisan ovülasyonda koyuydu 2 nisanda silikleşti. Dün test yaptım negatif. Diğer yandan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim var. Sizce bu aydan geçti mi yaptığım testte çıkması gerekir miydi

Yumurtlaması 1 nisan olanlar vardı ne zaman başlayacaksınız testlere Hep birlikte yapalım
Benim yumurtlama 1 nisan ve 3 gündür yapiyorum test.
3 gün önce ikinci çok çok silik cizgi 2 saat sonra cikti
Dün ikinci çok silik çizgi 1.5 saat sonra cikti
Bugün yaptigimda ise tam 1 saat sonra cikti ama diğerlerinden birazcik daha belirgin anlamadim gitti

Benim 1 nisan aksami siliklesti 3 gündür 1-2 saat sonra çok silik çizgi çıkıyo testi atmadiysan beklesene cikacak mi bi kaç saat sonra

Canım valla bak ben 30unda çat iğnesi oldm doktor 31akşam(salı) bir gün arayla bi hafta dedi

Benim 1 nisan aksami siliklesti 3 gündür 1-2 saat sonra çok silik çizgi çıkıyo testi atmadiysan beklesene cikacak mi bi kaç saat sonra
Sabah baktım atmadan önce. Yine negatif. 23 şubatta düşük yaptım o hamilleliğimde damlattıktan 5 dakika içinde çıkmıştı. Sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar

Sabah baktım atmadan önce. Yine negatif. 23 şubatta düşük yaptım o hamilleliğimde damlattıktan 5 dakika içinde çıkmıştı. Sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar
Bende 15 martta kimyasal gebelik oldu ve kanamayla atıldı onda da 2-3 saat cikan çizgiyle öğrenmiştim

Piki görüp koyu çizgi olan gün mü önemli çatlayıp o koyu çizginin silikleşmeye başladığı gün mü önemli çocuk olma ihtimali için?

Canım valla bak ben 30unda çat iğnesi oldm doktor 31akşam(salı) bir gün arayla bi hafta dedi
Senin yine arayla olmuş ama. Biz 3 gün arka arkaya birlikte olduk. İnsan dinlenmek, abdestli gezmek istiyor yahu neyse bugün ara verelim bakalım. Allah verirse zaten 3 gün olanlardan herhangi biriyle de verir. Sonuçta sperm 72 saate kadar kadın vücudunda yaşıyor. Biz bu ay babystart diye bir jel de kullandık. Eski adı preseed. Kısmet

Korona var koronaaaa shskalssla ne plani yapiyorsunuz kizlar koronaaa korona hastalik var dün 95 kişi öldü. 1 günde 95 kişi öldü. Öldürücü bir hastalık bu. 95. DOKSAN BEŞ. 100'den 5 eksik kişi öldü. Anladiniz mi? Biraz ciddiye alın. Bu kadar cehalet de yetti yani.

Kızlar merhaba benim bat 14 nisan. 30 mart ve 1 nisan ovülasyonda koyuydu 2 nisanda
Yani böyle görevmiş gibi yapınca da doyuyor insan. Bir kasıyor kendini, şartlandırıyor filan. Hiç hoş değil
Kesinlikle katılıyorum. Ben de pik günlerini ve çatlama gününü değerlendirince üstüste 4 gün falan değerlendirmiş olduk. Spermlerin 72 saat yaşama ihtimaline güvenerek artık 5. Günü değerlendiremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…