Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cinsiyet derken bunu ilk kez duydum?
Bunu duymuştum ben. Kız cinsiyeti taşıyan sperm daha uzun yaşıyormuş, erkek taşıyan daha kısa. Yani çatlama gününde ilişki olursa erkek, çatlama öncesi ilişki olursa kız oluyormuş. Kız cinsiyeti taşıyan sperm zaten tüpte bekliyor oluyor, böylece gelen yumurtayı o döllüyor. Böyle duymuştum. Tabii ki her şey Allah’ın takdiri. Ben inanmıyorum bu açıklamaya ☺️

Korona var koronaaaa shskalssla ne plani yapiyorsunuz kizlar koronaaa korona hastalik var dün 95 kişi öldü. 1 günde 95 kişi öldü. Öldürücü bir hastalık bu. 95. DOKSAN BEŞ. 100'den 5 eksik kişi öldü. Anladiniz mi? Biraz ciddiye alın. Bu kadar cehalet de yetti yani.
Hangi vasfınıza dayanarak umutla çocuk sahibi olmak isteyen insanları cahil diye nitelendiriyorsunuz? Kimse uzayda yaşamıyor herkesin olandan bitenden haberi var ve kendi hayatlarını planlayacak iradeye sahipler.

Sperm kalitesi açısından üst üste ilişki önermiyorlar ya o yüzden sordum aslında cinsiyet falan hem inanmıyorum hem de sağlıklı olsun da önemli değil o yüzden çatlama mı değerlendirilmeli yumurtlama mı diye :) sanırım yumurtlama hani pik daha önemli. Bir de her ay yumurtlama farklı tarihlerde olabilirmiş siz pik den Bi gün önceyi nasıl bilip değerlendiriyorsunız valla helal :)

Sperm kalitesi açısından üst üste ilişki önermiyorlar ya o yüzden sordum aslında cinsiyet falan hem inanmıyorum hem de sağlıklı olsun da önemli değil o yüzden çatlama mı değerlendirilmeli yumurtlama mı diye :) sanırım yumurtlama hani pik daha önemli. Bir de her ay yumurtlama farklı tarihlerde olabilirmiş siz pik den Bi gün önceyi nasıl bilip değerlendiriyorsunız valla helal :)
Ovulasyon testi kullanılarak ögreniliyo valla benim iki kizim var ve ikisine de adet bittiği günden itibaren 2 günde 1 iliski ile hamile kaldim

Canım mesela benim böyle silik silik oluyor pik günü kopkoyu oluyor pik den bir gün öncesini bilemiyorum ki testle de 🤷‍♀️ onu demek istedim
Şimdi biraz tahmin işi. Ben mesela diyorum ki 30 günde adet oluyorum ve ortalama 16.gün yumurtlama görüyorum. O yüzden napıyorum? 14-16-18-20. Günler ilişki yaşıyorum. Bu ay test ile takip ettim. 13. Gün öylesine ilişki olmuştu. Sonra testle takip ettiğimde 16. Günde yumurtlama olmadığını gördüm. Eşime demiştim yumurtlamada birlikte oluruz diye. 17-18. Günler pik görünce birliktelik oldu. Test yapmasaydım eski yöntem 2 günde bir devam edecekti.

Hangi vasfınıza dayanarak umutla çocuk sahibi olmak isteyen insanları cahil diye nitelendiriyorsunuz? Kimse uzayda yaşamıyor herkesin olandan bitenden haberi var ve kendi hayatlarını planlayacak iradeye sahipler.
Olandan bitenden olayin ciddiyetinden haberdar olunsaydi kimse gebelik planlamazdı. Kronik bir hastalığım var ilacım bitmesin hastaneye gitmeyeyim diye bazı günler ilacımı içmiyorum. Gidersem hasta olacagimi biliyorum. Hamile kalıp kontrollere gitmeyi nasil düşünüyorsunuz? Cam fanusun içinde mi?

Olandan bitenden olayin ciddiyetinden haberdar olunsaydi kimse gebelik planlamazdı. Kronik bir hastalığım var ilacım bitmesin hastaneye gitmeyeyim diye bazı günler ilacımı içmiyorum. Gidersem hasta olacagimi biliyorum. Hamile kalıp kontrollere gitmeyi nasil düşünüyorsunuz? Cam fanusun içinde mi?

Siz kimsiniz ki millete hesap soruyorsunuz? İnsanları aptal yerine koymayın kendiniz kendi bildiğiniz gibi yapın. Doktor musunuz da burda ahkam kesiyorsunuz? Herkes işine baksın.

Korona var koronaaaa shskalssla ne plani yapiyorsunuz kizlar koronaaa korona hastalik var dün 95 kişi öldü. 1 günde 95 kişi öldü. Öldürücü bir hastalık bu. 95. DOKSAN BEŞ. 100'den 5 eksik kişi öldü. Anladiniz mi? Biraz ciddiye alın. Bu kadar cehalet de yetti yani.
Canım cehalet sokağa çıkma yasağını duyduktan saniyeler sonra dip dibe sıraya girerek sosyal mesafeye uymayarak 2 gun acliktan olecekmis gibi alisveris yapmaya calismaktir olsa olsa...kendini koruyarak evinde dinlenerek planlayarak hamile kalmaya cehalet değil de cesurluk diyebilirz belki😉 ben karantinadan önce gebe kaldım karantinada öğrendim .Evet tırsıyorum. Ama bu haber o kadar güzelki o koronaya kafa atar o anneler 🤭korurlar kendilerini merak etme sen😉

[/QUOT
Sizin olandan bitenden haberiniz yok galiba kronik rahatsızlığı olanların ilaçlarının rapor süreleri hazirana kadar uzatıldı. Herhalde kronik rahatsızlığınız olduğuna göre raporlu ilaçlar kullanıyorsunuzdur. Hastaneye gitmeden eczaneden gidip alabilirsiniz. Bizim hastaneye gitmemizi de siz kafaniza takmayın bırakın onu biz düşünürüz.

Canım cehalet sokağa çıkma yasağını duyduktan saniyeler sonra dip dibe sıraya girerek sosyal mesafeye uymayarak 2 gun acliktan olecekmis gibi alisveris yapmaya calismaktir olsa olsa...kendini koruyarak evinde dinlenerek planlayarak hamile kalmaya cehalet değil de cesurluk diyebilirz belki😉 ben karantinadan önce gebe kaldım karantinada öğrendim .Evet tırsıyorum. Ama bu haber o kadar güzelki o koronaya kafa atar o anneler 🤭korurlar kendilerini merak etme sen😉
Cesaret mi denir dkdslsl benim niyetim kimseyle alay etmek degildi. Ama cahilsiniz bunu net goruyorum. Bencilsiniz. Koronaya kafa atarmis allah askina hele bak sen hele. Bunlar ne sacma cumleler. Kaç doktor onca önlemle bu hastalığa yakalandı habersiz misin? Kafa atacakmis. Mantikli düşünebilen her anne baba gebelik planini erteler. Mantiksiz ve benciller ancak gebelik icin hababam korunmasiz sevişir. Cesarete bak. Cahil cesareti iste bu.

Siz kimsiniz ki millete hesap soruyorsunuz? İnsanları aptal yerine koymayın kendiniz kendi bildiğiniz gibi yapın. Doktor musunuz da burda ahkam kesiyorsunuz? Herkes işine baksın.
Mantikli, akilli, düşünebilen, bilime inanan ve doktorlari dinleyen bir insanim. Sizden cok farklıyım yani. Düşünebiliyorum, bilimi dinliyorum.

Mantikli, akilli, düşünebilen, bilime inanan ve doktorlari dinleyen bir insanim. Sizden cok farklıyım yani. Düşünebiliyorum, bilimi dinliyorum.
Bizim çocuk istememiz size niye dert oldu bu kadar ilginç . Size ilaçlarınız konusunda yol da gösterdim. Mantıklı düşündüğünüz için mi bu saldırgan konuşma. Kırıcı olmak istemiyorum ama lütfen kendinize gelin. Suçlayıcı dille konuşmak kimseye birşey kazandırmaz. O doktorlar biz bebek düşündüğümüz için hasta olmadılar.

Arkadaşım sen nası bi saçmalığın içindesin şuan hamile olanlar ne yapıyo nası doğuruyor burda yıllardır cocuk sahıbı olamamıs anne adayları var düşük yapanlar var bın bir türlü hastalıgı olanlar var evet bu virüs var bu yüzden insanlar çocuk istemesn mi biyolojik saat denen bısı var zart dıye hamıle kalınmıyor zaten bunları sölüyorsan cahılın onde gideni sensin asıl boyle zıhniyete yazıklar olsun

Cesaret mi denir dkdslsl benim niyetim kimseyle alay etmek degildi. Ama cahilsiniz bunu net goruyorum. Bencilsiniz. Koronaya kafa atarmis allah askina hele bak sen hele. Bunlar ne sacma cumleler. Kaç doktor onca önlemle bu hastalığa yakalandı habersiz misin? Kafa atacakmis. Mantikli düşünebilen her anne baba gebelik planini erteler. Mantiksiz ve benciller ancak gebelik icin hababam korunmasiz sevişir. Cesarete bak. Cahil cesareti iste bu.
🤭🤭 sana kizamam. Empati kuramazsın. Ben bu olaylar olmadan önce hamile kaldım. Ama şu an hamile kalmaya çalışanlara sataşacak kadar küstah ve hadsiz değilim.😝 Bunu yapmam için içimde çok yalnız ve mutsuz olmam gerekir. Aa ama sozum meclisten disari. Da takmayin bu kadar...uzulmeyin :))) gercekten. Her yere yazmissiniz 🤭 takılmayın bunun için kızmaya üzülmeye degmez😉

Doktor açıklaması istiyorsanız da buyrun izleyin

Doktor aciklamasi istiyorum demedim. Bu sadece 1 doktorun fikri. DOktor kesin bir sey mi söylüyor neyine bu videoyu esas aldiniz ki? 1 ay sürebilir 1 ay sonra virus bitebilir diyor. Ama bitmeye de bilir. Cuma gecesi olanlari gormediniz mi? Market kuyrukları kavgalar... Herkes katlanarak artacağını söylüyor. Artmayacakmis yaa demek yerine artarsa her sey daha kötü olursa naparim diyip ona göre biraz düşünmek gerekiyor. Sadece düşünmek, tavsiye ederim.

X