Maşallah maşallahEderim tabii sağolun tesekür ediyorum
aa tamam canım sağol ben oraya geçiş yaptım o zamanGrub var canim
Gebeliğe Hazırlık - Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler
Merhabaa nisan ayından bu aya transfer oldum kızlar :KK39: bat 8 mayıs @Azze :anneadayı: umarım böyle oluruzzzz Merhaba canııım. Nisan ayından umudunu yitirenler yavaş yavaş gelir artık:halay: Amiinn amiin Mayısdan umutluyum bakalım neler olcak Son bat tarihlerimiz olsuun ve...www.kadinlarkulubu.com
Benim bat 19. Yumurtalamam eğer 14 ise değerlendirdim.@Merve33444
@Missyloves
@Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Maşaallah çok mutlu oldum. Rabbim bizede bu sevinci yaşatsın.Merhaba kızlar bende 5+3 hamileyim
Evet erken canm bisey cikmamasi normal. Hayirli haberler alirsin inşallahBenim bat 19. Yumurtalamam eğer 14 ise değerlendirdim.
Çünki 28 günde bir adet oluyorum
Lakin dün doktora gittim. Randevum vardı.
Dün adetimin 16 ıncı günümde idim.yumurtlama günlerim.
Ultrasyona falan girdim.
Birşeyim yoktu. Ama bazı tahliller yapılacak hastalık falan varmı diye.
Yani benim umudum var daha
Çünkü yumurtlama günümde ultrasona girdim yani birşey çıkmaması normal.
Doktor ayın 23 ünde gel kan ver dedi.
Bat 19 23 de kan vericem
Amin cnm ama benim fazla beklentim yok ya hemen olcagini düşünmüyorum. 9 yasinda kizim vad 2 kurtajim var sanmiom ins tabi nasip cok istiyorum olsunAminn inşallah canm. Her insanin belirtisi ayni olmaz zaten gunlerimiz ayni olunca merak ettim insallah guzel haberler yazariz biraya
Bence çıkarma kuzum adete yakın koyu çıkıyormuş forumda çok okudum
Nasipte varsa olur canm Allah bağışlasın kiziniAmin cnm ama benim fazla beklentim yok ya hemen olcagini düşünmüyorum. 9 yasinda kizim vad 2 kurtajim var sanmiom ins tabi nasip cok istiyorum olsun
Amin cnm ins. Cumlemizin teşekkür ederimNasipte varsa olur canm Allah bağışlasın kizini
Haftaya pazartesi sali test yapsam cikar miki tezcanliyim ben cokAmin cnm ins. Cumlemizin teşekkür ederim
İnşaallah gönlü güzel umudu güzel kardeşim. Burda bir hamile haberi alınca mutlu oluyorum. Ve umutlanıyorum benimde olacak inşaallah diyeEvet erken canm bisey cikmamasi normal. Hayirli haberler alirsin inşallah
Fazla kiloların vardı ilk onları verdim sonrasında yum urtlama takibi yaptım ilişki sonrası yarım saat kalkmadım hiç yattımMaşaallah çok mutlu oldum. Rabbim bizede bu sevinci yaşatsın.
Sakıncası yoksa
Ek birşeyler yaptınmı.
Yeme içime ilişki pozisyonu
Gibi
Kaç ayda tuttu bebiş annesi?Fazla kiloların vardı ilk onları verdim sonrasında yum urtlama takibi yaptım ilişki sonrası yarım saat kalkmadım hiç yattım
2.ayımda hamile kaldımKaç ayda tuttu bebiş annesi?
canım ovulasyon testi falan yaptın mı bu ay hiç. ya da doktorun yumurta sayısı ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi verdi mi. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin bu ay. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, sabrımızı selamete erdirsin İnşallah. Hiç kimseyi böyle sınamasın RabbimBenim bat 19. Yumurtalamam eğer 14 ise değerlendirdim.
Çünki 28 günde bir adet oluyorum
Lakin dün doktora gittim. Randevum vardı.
Dün adetimin 16 ıncı günümde idim.yumurtlama günlerim.
Ultrasyona falan girdim.
Birşeyim yoktu. Ama bazı tahliller yapılacak hastalık falan varmı diye.
Yani benim umudum var daha
Çünkü yumurtlama günümde ultrasona girdim yani birşey çıkmaması normal.
Doktor ayın 23 ünde gel kan ver dedi.
Bat 19 23 de kan vericem
İlk çocuğunuz mu ? Maşallah çok bekletmeden gelmiş2.ayımda hamile kaldım
Maşallah canım,tebrik ederim2.ayımda hamile kaldım
Eveet böyle bişey duymuştumGeçen aydan kalan yumurta mııyeni bişi daha öğrendim bu platform gerçekten faydali peki böyle önceki aydan kalma yumurtaların bebis olma ihtimali var mıymis
Geliyorum canım ama bi gözüm de burda
Sorma canm ya bende ☺ Allah in izni ile bizde paylaşırız ☺İnşaallah gönlü güzel umudu güzel kardeşim. Burda bir hamile haberi alınca mutlu oluyorum. Ve umutlanıyorum benimde olacak inşaallah diye