İnşallah canımçok teşekkür ederim ☺ inşalah olumlu sonuçlar alırız yakın zamanda
İnşaallah ya. Sizin 10 gün var. Benim 11. Beraber mutlu olalım inşaallah. Tüm kalbimle diliyorum.İnşallah canm inşallah
Aminnn inşallah. 25 yaşındayım ama rabbim nasip ederse yas falan her halukarda olur canm. Duamdasjniz hepiniz.İnşaallah ya. Sizin 10 gün var. Benim 11. Beraber mutlu olalım inşaallah. Tüm kalbimle diliyorum.
Bu arada benim yaş 34.
Yaş önemli.
İnşallah uğraştırmadan gelir canım bebişin. Rabbim yardımcı olsunCanım Almanca bilmiyorum. Eltim tercüman etti.
Sadece dedi yumurtalıkları iyi.
Adet tarihimi sordu.
Bat 19. 23 mayısta kan vermeye gel dedi.
Birde 11 mayısta kan vermeye gel dedi.
Başka bilgi vermedi.
Ama baya sordu.
İnceledi.
Artık bu ay gösterecek Ne olacağını.
Bir tedavi önerirmi
İnşaallah gerek kalmaz.
Ovilasyon testi yapmadım.
Ama adetimin 14 üncü günü kasık ağrım oldu ciddi bir şekilde.
Galiba o gün yumurtlama günüm idi.
Çünki sadece o gün oldu.
Amin ayıptır söylemesi bütün günleri değerlendirdik.İnşallah uğraştırmadan gelir canım bebişin. Rabbim yardımcı olsun
Olsun canım bozma moralini gün aşırı ilişki olsun, eşinin değerleri iyiyse zaten yumurtlama gününe kadar orda baya sperm birikmiş olur canım. İnşallah hamile kalırsın canım. Güzel haberler almaya ihtiyacımız varKızlar benim de normalde bugün 16. Günüm ve ovülasyon görmem lazımdı ama ovülasyon testi silik çıktı. Sanırım kullandığım kür adet gecikmesi yapacak bu ay da. Geçen ay 6 gün geçmişti. Bugünlerde göğüs ağrısı, kasık ağrısı, akıntı olurdu, onlr da yok. Baksanıza testimebat 22 nisan diyordum ama sanırım atacak ileri
Sperm kaç gün canlı kalır birde gerçekten içerde duruyormu.Olsun canım bozma moralini gün aşırı ilişki olsun, eşinin değerleri iyiyse zaten yumurtlama gününe kadar orda baya sperm birikmiş olur canım. İnşallah hamile kalırsın canım. Güzel haberler almaya ihtiyacımız var
Yumurtalamayi görene kadar 2 günde bir değerlendirmeniz önemli,Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyormus,yani yumurtalamadan 3 gün önce başlamış olmak yeterliymis aslında gebelik için,Dr um bana çatladiktan sonra yumurtanın Sperm kabul etmediğini söylemiştiSperm kaç gün canlı kalır birde gerçekten içerde duruyormu.
Ben çok bilgisiizim afedersiniz
Birkaç gün sonra piki göreceksin gibi,bu günleri değerlendir,altın günler bugünlermis aslında catlamadan 3 gün önce sprem birikmiş olmasi önemliymişKızlar benim de normalde bugün 16. Günüm ve ovülasyon görmem lazımdı ama ovülasyon testi silik çıktı. Sanırım kullandığım kür adet gecikmesi yapacak bu ay da. Geçen ay 6 gün geçmişti. Bugünlerde göğüs ağrısı, kasık ağrısı, akıntı olurdu, onlr da yok. Baksanıza testimebat 22 nisan diyordum ama sanırım atacak ileri
Peki 28 günde bir adet oluyorum. 14 üncü gün yumurtlama günüm olmalı.Yumurtalamayi görene kadar 2 günde bir değerlendirmeniz önemli,Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyormus,yani yumurtalamadan 3 gün önce başlamış olmak yeterliymis aslında gebelik için,Dr um bana çatladiktan sonra yumurtanın Sperm kabul etmediğini söylemişti
yumurtlama günü ileri ve geri kayabilirmi 28 günde bir adet görüyorum sonuçta
Tam 28 günde birse olmamasi gerekli çünkü yumurtlamadan sonraki dönem sabit 14 gün sürüyormus,mesela ben 26 günde bir adet oluyorum bu ay ovu testi ile takip ettim tam 12.gün çatlama gördüm,şimdi üstünden 14 gün geçince gebelik olur inşallahPeki 28 günde bir adet oluyorum. 14 üncü gün yumurtlama günüm olmalı.
Yani
İnşaallah inşaallah canım. İnşaallah. Burda seninde güzel haberlerini alırız inşaallahTam 28 günde birse olmamasi gerekli çünkü yumurtlamadan sonraki dönem sabit 14 gün sürüyormus,mesela ben 26 günde bir adet oluyorum bu ay ovu testi ile takip ettim tam 12.gün çatlama gördüm,şimdi üstünden 14 gün geçince gebelik olur inşallah
İlk daha önce bir kaybım var ikinci kez denemeyi düşündüğüm de 1 ay olmadı 2 ay çok şükürİlk çocuğunuz mu ? Maşallah çok bekletmeden gelmişHayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hepimizin güzel haberleri bir bir sıralanır buraya inşallahİnşaallah inşaallah canım. İnşaallah. Burda seninde güzel haberlerini alırız inşaallah
Canım benim Çatlatma iğnesi sonrası 12 gün belim ve kasıklarım ağrıyordu belinde 12.gün silikti 14.gün koyu çıktı idrarda kan da 550 çıkmıştıArkadaşlar benim çatlatma iğnesinin yarın 14. Günü olacak bat 14 nisan yani tam bir hafta var. İğne gününden beri Progestan da kullanıyorum yarın bitiyor. Sabah çok fazla göğüs hassasiyeti ile uyandım ağrı da vardı devam ediyor. Hamile kalan arkadaşlar siz de böyle bir belirti yaşamış mıydınız?
Canım yumurtlama tarihin reglinden 14 gün önce olur yaklaşık olarak. Adetlerin düzenliyse bilirsin zaten gününü. Mesela 29nisanda adet olacaksan yumurtlama günün 15 16 nisan gibi olur. Spermler içimizde 4 5 güne kadar yaşayabiliyor. Bu bilgilere göre değerlendir ilişki sıklığını. Genelde bir gün durum bir gün ilişki önerir doktorlar. Yumurtlama günü bilirsen ayarlaman daha kolay olur, o günleri iyi değerlendirmiş olursun. Hayırlısıyla bebişin olur inşallah canım. Bu arada folik asit almaya başla, doktoruna sor gittiğinde, o sana verecektir zaten. Bebeğin gelişimi için çok önemli, hamile kalmadan önce de kullanılıyor hazırlık içinSperm kaç gün canlı kalır birde gerçekten içerde duruyormu.
Ben çok bilgisiizim afedersiniz
Amiiiiin canım inşallaaaahhhhhhhHepimizin güzel haberleri bir bir sıralanır buraya inşallah
Umudunu yitirme sakın rabbim nasip ediyorBir pcoslu olarak yine de umutluyum bu ikinci çatlatma iğnesi deneyimim üc defa da yumurta ilacı kulladm bir senedir deniyoruz