Merhaba canım iki senedir uğraşıyoruz kendi çapımızda üç ay önce yumurta takibine başladık 17 marta adet oldum tekrar ilacima başladım sonra bu virüs çoğalınca takibi bıraktım ve hiç yumurtlama dikkat etmedim 2.3 oldu olda istediğimiz için onu değerlendiremedik yani uzun lafın kısası hem umudum var hem yok herşeyin hayırlısıS Sevgi5566
Missyloves
Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Elimden geldigince gunleri degerlendirdim dinlenmedeyimS Sevgi5566
Missyloves
Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
En güzelini yapıyorsun rahat birak kendini bende oyle yapmaya calisiyormElimden geldigince gunleri degerlendirdim dinlenmedeyimtakvimden takip ettim test çubuklarım yoktu bu ikinci ayim bu ay rahat hissediyorum ilk ayin verdigi stres 2 gun geciktirdi acaba dedirtti ama cikmadi bisey suan bi belirti yok hayirlisi olsun herkes adina
Nasibinde varsa rizkini vermisse Allah her turlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canmMerhaba canım iki senedir uğraşıyoruz kendi çapımızda üç ay önce yumurta takibine başladık 17 marta adet oldum tekrar ilacima başladım sonra bu virüs çoğalınca takibi bıraktım ve hiç yumurtlama dikkat etmedim 2.3 oldu olda istediğimiz için onu değerlendiremedik yani uzun lafın kısası hem umudum var hem yok herşeyin hayırlısı
Aynen öyle varsa olacagi zaman belli zaten beklemekten baska care yok bide su virus olayindan dolayi biraz tuhaf dusunmeye basladimEn güzelini yapıyorsun rahat birak kendini bende oyle yapmaya calisiyorm
Bide o var evetAynen öyle varsa olacagi zaman belli zaten beklemekten baska care yok bide su virus olayindan dolayi biraz tuhaf dusunmeye basladim
Aynen oyle sen degerlendirmeni nasil yaptin ?Bide o var evet
Aynen öyle Aminn canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahNasibinde varsa rizkini vermisse Allah her turlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canm
Canım bak bu benim adeti 4 gün geçe ovülasyon testim, resmen pik ama 2 gün sonra adet oldum. Lütfen gebelikte pozitif görmeden umutlanmaümitlenmemeliyim
Bir pcoslu olarak yine de umutluyum bu ikinci çatlatma iğnesi deneyimim üc defa da yumurta ilacı kulladm bir senedir deniyoruzS Sevgi5566
Missyloves
Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
Asla umudunu yitirme canm pco olup hamile kalam çok engel degil yeterli gununu yakalaBir pcoslu olarak yine de umutluyum bu ikinci çatlatma iğnesi deneyimim üc defa da yumurta ilacı kulladm bir senedir deniyoruz
Ovulasyon testi kullaniyorjm canm. Bekleyip gorcez inşallah 10 gun kaldi adeteAynen oyle sen degerlendirmeni nasil yaptin ?
Benimse 10 gun kaldi ins guzel haberler verirzOvulasyon testi kullaniyorjm canm. Bekleyip gorcez inşallah 10 gun kaldi adete
Canım Almanca bilmiyorum. Eltim tercüman etti.canım ovulasyon testi falan yaptın mı bu ay hiç. ya da doktorun yumurta sayısı ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi verdi mi. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin bu ay. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, sabrımızı selamete erdirsin İnşallah. Hiç kimseyi böyle sınamasın Rabbim
11 gün kaldı benim deBenimse 10 gun kaldi ins guzel haberler verirz
İnşallah canm inşallahBenimse 10 gun kaldi ins guzel haberler verirz
Canım bak bu benim adeti 4 gün geçe ovülasyon testim, resmen pik ama 2 gün sonra adet oldum. Lütfen gebelikte pozitif görmeden umutlanma