Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şu an regliyim bu ayı iyi değerlendireceğimBu gruba bende katılabilirmiyimm? nisan ayında tutacakmış gbı hissediyorum:)) ınsallah ama benım adetım adha cok var onumuzdekı gunlerde yumurtlayacagım inşallah clife ta kullanan yada herhangı bir kür uygulayan var mı aranızda?
Dua et bizede yaaaa Sağlıkla gelsin bebişinnnnMerhaba kızlar bende 5+3 hamileyim
Hayırlısı olsunBenim bat 18 miş akıntı başladı belirti aramıyorum ben. 4 gün değerlendirdik.
Aminn inşallah canm. Her insanin belirtisi ayni olmaz zaten gunlerimiz ayni olunca merak ettim insallah guzel haberler yazariz birayaMerhaba cnm ben degerlendirdim tam 1 haftalik donemi. 2 ay bu deneme olarak yeni düşündük benimde regilime 10 gun var 18 19u olmam lazim. Dewam li beyaz akintim geliyor neden bilmiyorum baska bir belirti yok. Ins hepimiz müjdeli haber alırız
Ederim tabii sağolun tesekür ediyorumDua et bizede yaaaa Sağlıkla gelsin bebişinnnn
Normaldir daha bulantilarin olacak.yokcnm kalpatisina 15nisanda gidecem
Asiri halsizim surkeli uyuyorum
Rabbim saglikla kucağına versin insallah dua et bizlereEderim tabii sağolun tesekür ediyorum
Belirtilerin var miydi ogrenmeden önceEderim tabii sağolun tesekür ediyorum
Daha 4 gün varDaha erken değil mi canım adetine kaç gün var benim bildiğim 12. Gün de falan cıkıyor ama
Inşallah öyledirCanım erken olduğunu düşünüyorum 13-14 gün geçmesi gerekir
Evet vardı adet olucakmış gibi bir kasık ağrım oldu adet olucam sandım hep ara ara bel ağrısı ve beyaz krem gibi kokusuz bir akıntım oldu şimdilerde gögüslerim çok hashaslaştıBelirtilerin var miydi ogrenmeden önce
Dileyen herlese versin rabbim bir düşük öyküm var 12 haftalık zor süreçler bu defa güzel sonuçlanacak inşallahRabbim saglikla kucağına versin insallah dua et bizlere ♥
Canım benim bat 18i yumurtlamayı degerlendirdim, yumurtlamadan sonraki 3.4. gunlerde içim bulandı hafif hafif ama alakası var mı bilemiyorum, dunden beri de kasıklarım agriyor usuttum mu acaba baska belirti yok, karnim agriyinca yerlesme kanamasi gelir mi ki dedim ama yok@Merve33444
@Missyloves
@Balkupumm
@Rabia islam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
@Hilal0901
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Bence çıkarma kuzum adete yakın koyu çıkıyormuş forumda çok okudum1mille mi 2mi bende yaptım bıraktım utanıyorum teyzenin enerjisiyle bende olmayan enerjiyi görünce bu arada ovulasyon testi yaptım öylesine koyu değildi çok ama silik de değildi anlam çıkarmamalıyım dmi
Adet oldum kızlar yeni bat 8 mayıs
mayıs grubu açılacak mı buradan devam mı acaba
Benimde kasıklarım da ağrı var ara ara. Bide sag kalcam sizliyor kemikleri bacagima kadar. Sicak basiyor arada. Belirti aramak istemiyorum ama olanlar bu. Hakkimizda hayirlisuCanım benim bat 18i yumurtlamayı degerlendirdim, yumurtlamadan sonraki 3.4. gunlerde içim bulandı hafif hafif ama alakası var mı bilemiyorum, dunden beri de kasıklarım agriyor usuttum mu acaba baska belirti yok, karnim agriyinca yerlesme kanamasi gelir mi ki dedim ama yok
Anladm canm teşekkür ederimEvet vardı adet olucakmış gibi bir kasık ağrım oldu adet olucam sandım hep ara ara bel ağrısı ve beyaz krem gibi kokusuz bir akıntım oldu şimdilerde gögüslerim çok hashaslaştı
Rica ederimAnladm canm teşekkür ederim