Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gruba bende katılabilirmiyimm? nisan ayında tutacakmış gbı hissediyorum:)) ınsallah ama benım adetım adha cok var onumuzdekı gunlerde yumurtlayacagım inşallah clife ta kullanan yada herhangı bir kür uygulayan var mı aranızda?
Bende şu an regliyim bu ayı iyi değerlendireceğim

Merhaba cnm ben degerlendirdim tam 1 haftalik donemi. 2 ay bu deneme olarak yeni düşündük benimde regilime 10 gun var 18 19u olmam lazim. Dewam li beyaz akintim geliyor neden bilmiyorum baska bir belirti yok. Ins hepimiz müjdeli haber alırız
Aminn inşallah canm. Her insanin belirtisi ayni olmaz zaten gunlerimiz ayni olunca merak ettim insallah guzel haberler yazariz biraya

Eklentiler

• IMG_20200408_151017.jpg
    IMG_20200408_151017.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 20
@Merve33444
@Missyloves
@Balkupumm
@Rabia islam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
@Hilal0901
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum :KK74: :KK53:
Canım benim bat 18i yumurtlamayı degerlendirdim, yumurtlamadan sonraki 3.4. gunlerde içim bulandı hafif hafif ama alakası var mı bilemiyorum, dunden beri de kasıklarım agriyor usuttum mu acaba :KK64:baska belirti yok, karnim agriyinca yerlesme kanamasi gelir mi ki dedim ama yok

1mille mi 2mi bende yaptım bıraktım utanıyorum teyzenin enerjisiyle bende olmayan enerjiyi görünce 😂 bu arada ovulasyon testi yaptım öylesine koyu değildi çok ama silik de değildi anlam çıkarmamalıyım dmi 🙊😂
Bence çıkarma kuzum adete yakın koyu çıkıyormuş forumda çok okudum :KK43:

Adet oldum kızlar 😬 yeni bat 8 mayıs 🤦🏻‍♀️

mayıs grubu açılacak mı buradan devam mı acaba 😊

Grub var canim

Canım benim bat 18i yumurtlamayı degerlendirdim, yumurtlamadan sonraki 3.4. gunlerde içim bulandı hafif hafif ama alakası var mı bilemiyorum, dunden beri de kasıklarım agriyor usuttum mu acaba :KK64:baska belirti yok, karnim agriyinca yerlesme kanamasi gelir mi ki dedim ama yok
Benimde kasıklarım da ağrı var ara ara. Bide sag kalcam sizliyor kemikleri bacagima kadar. Sicak basiyor arada. Belirti aramak istemiyorum ama olanlar bu. Hakkimizda hayirlisu

Evet vardı adet olucakmış gibi bir kasık ağrım oldu adet olucam sandım hep ara ara bel ağrısı ve beyaz krem gibi kokusuz bir akıntım oldu şimdilerde gögüslerim çok hashaslaştı
Anladm canm teşekkür ederim

X