Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şu an regliyim bu ayı iyi değerlendireceğim

Aminn inşallah canm. Her insanin belirtisi ayni olmaz zaten gunlerimiz ayni olunca merak ettim insallah guzel haberler yazariz biraya

Canım benim bat 18i yumurtlamayı degerlendirdim, yumurtlamadan sonraki 3.4. gunlerde içim bulandı hafif hafif ama alakası var mı bilemiyorum, dunden beri de kasıklarım agriyor usuttum mu acaba baska belirti yok, karnim agriyinca yerlesme kanamasi gelir mi ki dedim ama yok

1mille mi 2mi bende yaptım bıraktım utanıyorum teyzenin enerjisiyle bende olmayan enerjiyi görünce bu arada ovulasyon testi yaptım öylesine koyu değildi çok ama silik de değildi anlam çıkarmamalıyım dmi
Bence çıkarma kuzum adete yakın koyu çıkıyormuş forumda çok okudum

Adet oldum kızlar yeni bat 8 mayıs

mayıs grubu açılacak mı buradan devam mı acaba

Grub var canim

Benimde kasıklarım da ağrı var ara ara. Bide sag kalcam sizliyor kemikleri bacagima kadar. Sicak basiyor arada. Belirti aramak istemiyorum ama olanlar bu. Hakkimizda hayirlisu

Evet vardı adet olucakmış gibi bir kasık ağrım oldu adet olucam sandım hep ara ara bel ağrısı ve beyaz krem gibi kokusuz bir akıntım oldu şimdilerde gögüslerim çok hashaslaştı
Anladm canm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…