Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Sevgi5566
Missyloves Missyloves
Balkupumm Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum :KK74: :KK53:
Merhaba canım iki senedir uğraşıyoruz kendi çapımızda üç ay önce yumurta takibine başladık 17 marta adet oldum tekrar ilacima başladım sonra bu virüs çoğalınca takibi bıraktım ve hiç yumurtlama dikkat etmedim 2.3 oldu olda istediğimiz için onu değerlendiremedik yani uzun lafın kısası hem umudum var hem yok herşeyin hayırlısı

S Sevgi5566
Missyloves Missyloves
Balkupumm Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum :KK74: :KK53:
Elimden geldigince gunleri degerlendirdim dinlenmedeyim 😃 takvimden takip ettim test çubuklarım yoktu bu ikinci ayim bu ay rahat hissediyorum ilk ayin verdigi stres 2 gun geciktirdi acaba dedirtti ama cikmadi bisey suan bi belirti yok hayirlisi olsun herkes adina

Elimden geldigince gunleri degerlendirdim dinlenmedeyim 😃 takvimden takip ettim test çubuklarım yoktu bu ikinci ayim bu ay rahat hissediyorum ilk ayin verdigi stres 2 gun geciktirdi acaba dedirtti ama cikmadi bisey suan bi belirti yok hayirlisi olsun herkes adina
En güzelini yapıyorsun rahat birak kendini bende oyle yapmaya calisiyorm 😁

Merhaba canım iki senedir uğraşıyoruz kendi çapımızda üç ay önce yumurta takibine başladık 17 marta adet oldum tekrar ilacima başladım sonra bu virüs çoğalınca takibi bıraktım ve hiç yumurtlama dikkat etmedim 2.3 oldu olda istediğimiz için onu değerlendiremedik yani uzun lafın kısası hem umudum var hem yok herşeyin hayırlısı
Nasibinde varsa rizkini vermisse Allah her turlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canm🌹

Arkadaşlar benim çatlatma iğnesinin yarın 14. Günü olacak bat 14 nisan yani tam bir hafta var. İğne gününden beri Progestan da kullanıyorum yarın bitiyor. Sabah çok fazla göğüs hassasiyeti ile uyandım ağrı da vardı devam ediyor. Hamile kalan arkadaşlar siz de böyle bir belirti yaşamış mıydınız?

😔 ümitlenmemeliyim
Canım bak bu benim adeti 4 gün geçe ovülasyon testim, resmen pik ama 2 gün sonra adet oldum. Lütfen gebelikte pozitif görmeden umutlanma

Eklentiler

• 0FC5244E-A2E8-4EF1-B932-E5232C3CF59F.jpeg
    0FC5244E-A2E8-4EF1-B932-E5232C3CF59F.jpeg
    229,2 KB · Görüntüleme: 16
Bu akşam suan bel agrim basladi benim kizlar ya genelde adetten 1 gun once olurdu yada ayni gun regile 10 gun var bel agrim var bulasik yikicam yarim biraktim

S Sevgi5566
Missyloves Missyloves
Balkupumm Balkupumm
R RabiaIslam
@almestin94
@meltemm34
@yazasimvar
@aselce
H Httttf0101
Bir pcoslu olarak yine de umutluyum bu ikinci çatlatma iğnesi deneyimim üc defa da yumurta ilacı kulladm bir senedir deniyoruz

Bir pcoslu olarak yine de umutluyum bu ikinci çatlatma iğnesi deneyimim üc defa da yumurta ilacı kulladm bir senedir deniyoruz
Asla umudunu yitirme canm pco olup hamile kalam çok engel degil yeterli gununu yakala

Kızlar merhaba bende bu ayı çok iyi değerlendirmiştim ama malesef adet olucam bütün belirtilerim o yönde hamilelik testi de yaptım negatif adete 3 gün var

canım ovulasyon testi falan yaptın mı bu ay hiç. ya da doktorun yumurta sayısı ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi verdi mi. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin bu ay. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, sabrımızı selamete erdirsin İnşallah. Hiç kimseyi böyle sınamasın Rabbim
Canım Almanca bilmiyorum. Eltim tercüman etti.
Sadece dedi yumurtalıkları iyi.
Adet tarihimi sordu.
Bat 19. 23 mayısta kan vermeye gel dedi.
Birde 11 mayısta kan vermeye gel dedi.
Başka bilgi vermedi.
Ama baya sordu.
İnceledi.
Artık bu ay gösterecek Ne olacağını.
Bir tedavi önerirmi
İnşaallah gerek kalmaz.
Ovilasyon testi yapmadım.
Ama adetimin 14 üncü günü kasık ağrım oldu ciddi bir şekilde.
Galiba o gün yumurtlama günüm idi.
Çünki sadece o gün oldu.

X