Ah canm yapmayin test ya adet gecene kadar insan cok üzülüyor . Ve test yaptiginda esine gosterme sonuç almadanBenim de bat 10 nisan dayanamadım 2 gündür test yapıyorum bugün yaptığımda çok ama çok dikkatli baktığımda çok çok silik çift çizgiyi gördüm eşim çok üzüldü yok işte neden hayal görüyosun diye sanırım gecikene kadar yapmayacağım artık
Benimde kalcanin üstü varya bacaga atıyor bazen oturunca uzaninca sızı seklinde. Ilk usutmusumdur dedm ama geçmiyor seninde mi oyle
Evet
Ben diyet yapıyorum hamile bile kalirsam az kiloyla kalayim dikkat ediyorum protein karbonhidrata suan ona takildim oyuzden gun saymıyorumlütfen olumlu sonuçlar alalımmm gün saymamalıyım düşünmemeliyimyapamıyorum
Kan testini görene kadar umut vardır bekle bi gecikme yaşa önünü gör uzuldukce vucut kabullenmiyor zatenKızlar bugün çatlatma ignemin 12. günü sabah test yaptım negatif cıktı çok üzgünüm boşu boşuna bi dünya ilaç kullandım
Ya canim millete bakıyorum hamilelik olsa silik çizgi hayalet çizgi falan oluyo benimki bildiğin bembeyaz hiç çizgi yok o yüzden hiç umudum yokKan testini görene kadar umut vardır bekle bi gecikme yaşa önünü gör uzuldukce vucut kabullenmiyor zaten
Evet bat 16 nisan zaten.15ine kadar dayanabilirim inşallah.
Belirti denmez zaten de hayirlisi olsun duamdasiniz dun cok dualar ettim rabbim kucağımızi bos birakmasinbendeki agrilar söyle 3-4 gün sonra gecti canim
Aynen benim de hep böyle çok net tek çizgi çıkar kuruma çizgisi bile olmuyorYa canim millete bakıyorum hamilelik olsa silik çizgi hayalet çizgi falan oluyo benimki bildiğin bembeyaz hiç çizgi yok o yüzden hiç umudum yok
Aynen canim benim de öyle oluyo daha silik çizgiyi bile görmek nasip olmadıAynen benim de hep böyle çok net tek çizgi çıkar kuruma çizgisi bile olmuyor
Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesiBeraber bekleyip destek olalım istedimİnşalah güzel sonuçlar alırız inşalah sağlıkla üçümüz de pozitifi görürüz ❤
Ben o kadar bekleyemicem
Ama işte öyle de insanın morali çok bozuluyor ne kadar dikkate almayacağım desemde hayal kırıklığı oluyor.Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesi
Ben o kadar bekleyemicem11 nisanda bi erken gebelik testi yapicam, sonuç negatifse dikkate almayip teste devam etmek şartiylaa :)
Belirti denmez zaten de hayirlisi olsun duamdasiniz dun cok dualar ettim rabbim kucağımızi bos birakmasin
Aynen benim de hep böyle çok net tek çizgi çıkar kuruma çizgisi bile olmuyor
Aynen canim benim de öyle oluyo daha silik çizgiyi bile görmek nasip olmadı
Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesi
Ben o kadar bekleyemicem11 nisanda bi erken gebelik testi yapicam, sonuç negatifse dikkate almayip teste devam etmek şartiylaa :)