Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok sağol Allah razı olsun canım çok mutlu olurum ❤ bu ay gebelik haberini alsaydım şayetki erkek olursa aklım da berat ismini vermek vardı nasip değilmiş
inşallah nasip olur canım bi dahaki aya hayırlısıyla. kandiliniz mübarek olsun.duanı et yine de dilinde dönsün duan canım Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatsın inşallah

hadi inşallah güzel haberler ver bize çift çizgili olandan şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah kucaklarımızı evlatsız bırakmasın

tebrik ederiiiiiiimm. maşallah. geçirdiğimiz sıkıntılı günlere inat böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var. Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım

14 ü 15i gibi yaparsan çıkabilir canım erken gebelik testinde. gebelik ihtimalim var desen ona göre tedbir almazlar mı seni biraz idare ederler belki canım.

Bekleyenler var Allah’ım
Bir haber bekleyen,
Bir dua bekleyen,
Şifa bekleyen,
Nasibini bekleyen,
Huzur bekleyen,
Bekleyenlerin yükünü hafiflet
Sabredenleri selametinle mükafatlandır
Bize de bu yolda yoldaş ol, isteyen herkese nasip et evlat kokusunu

Maşallah :) Amin :)

Canım öyle mi yapmak gerekiyor bende yeni kullanıyorm bu ay da yumurtlamayı görünce bırakmak mı gerekiyor
Canım ben geçen ay adet olana kadar kullandım ama pek çok arkadaş ovülasyon görünce bırakmış. Ben de bu ay öyle yapacağım

Merhaba arkadaşlar dün bata 6 varken HCG testim negatifti bu gün sabah tekrar yaptım bir süre bekledikten sonra böyle oldu kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…