inşallah nasip olur canım bi dahaki aya hayırlısıyla. kandiliniz mübarek olsun.duanı et yine de dilinde dönsün duan canım Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatsın inşallahAyy çok sağol Allah razı olsun canım çok mutlu olurum ❤ bu ay gebelik haberini alsaydım şayetki erkek olursa aklım da berat ismini vermek vardınasip değilmiş
hadi inşallah güzel haberler ver bize çift çizgili olandanBu gün cok mubarek Bi gün cnmbugun rabbıme cok dua edıcem ben ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için en azından yarına kadar beklıcem guzel haber alırım ınsalh ilk sizlerle paylasıcam canlarım ❤
Gub
tebrik ederiiiiiiimm. maşallah. geçirdiğimiz sıkıntılı günlere inat böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var. Allah tamamına erdirsin sağlıkla canımTestlerde çift çizgi gördüm hamileyim sanırım bakalım kan da görmeden sanırım diyorum hala ☺ Aynen öyle yaptım maske eldiven vardı hemen çöpe üstüm başım makinede yıkanıyor şuanAllah yardımcımız olsun hepimizin
14 ü 15i gibi yaparsan çıkabilir canım erken gebelik testinde. gebelik ihtimalim var desen ona göre tedbir almazlar mı seni biraz idare ederler belki canım.Kızlar ben bir şey soracağım yumurtlamam 1 nisanda oldu gebelik varsa idrar testinde en erken ne zaman öğrenebilirim? Acele etmemin sebebi hemşire olarak işe başlayacağım ve malum her yer corona bu yüzden çok korkuyorumeğer varsa bir an önce öğrenmem gerek çünkü hamileler riskli bölümlerde çalışamıyorlar
Canım öyle mi yapmak gerekiyor bende yeni kullanıyorm bu ay da yumurtlamayı görünce bırakmak mı gerekiyormerhabalar kızar, hayırlı kandiller :))))) ben de hayıtı bu ay madem ovülasyonu görünce bırakayım. geçen ay bayağı uzun kullanmıştım.
Amin canım inşallahinşallah nasip olur canım bi dahaki aya hayırlısıyla. kandiliniz mübarek olsun.duanı et yine de dilinde dönsün duan canım Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatsın inşallah
Sen faydasını gördün mü canım? Ben de yeni basladımKızlaar iyi geceler bende inofolic şase pembe toz olanından kullanıyorum varmı kullanıp etkisini gören
Maşallah :) Amin :)Yarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim2489 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar ❤❤❤
Kizlaaar bugün catlatma iğnesinin 8. Günüydü dayanamadım test yaptın negatif çıktı kesin net bilgi mi acaba sizde böyle erken yapıp gerçekte kanda böyle sonuç aldinizmiAmiinn
Canım ben geçen ay adet olana kadar kullandım ama pek çok arkadaş ovülasyon görünce bırakmış. Ben de bu ay öyle yapacağımCanım öyle mi yapmak gerekiyor bende yeni kullanıyorm bu ay da yumurtlamayı görünce bırakmak mı gerekiyor
Anladım canım bende öyle yapayım o zmanCanım ben geçen ay adet olana kadar kullandım ama pek çok arkadaş ovülasyon görünce bırakmış. Ben de bu ay öyle yapacağım
Daha adetime 4 gün var bilmiyorum ki 20 gündür kullanıyorum bakalım artık hayırlısıSen faydasını gördün mü canım? Ben de yeni basladım
Sanki çizgi var gibi canım adete kaç gün var şuannMerhaba arkadaşlar dün bata 6 varken HCG testim negatifti bu gün sabah tekrar yaptım bir süre bekledikten sonra böyle oldu kafam karışık Eki Görüntüle 2616076
bata 5 gün var,yarın yine test yapacam. Allah hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah Daha önce 2 kez kürtaj olduğum için çok korkuyorumSanki çizgi var gibi canım adete kaç gün var şuann
İnşallah hasretle bekleyen herkesinAllahım bu mübarek günde sabrının karşılığını versin inşallah