Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar bugün catlatma iğnesinin 8. Günüydü dayanamadım test yaptın negatif çıktı kesin net bilgi mi acaba sizde böyle erken yapıp gerçekte kanda böyle sonuç aldinizmi
Canım erken olduğunu düşünüyorum 13-14 gün geçmesi gerekir

Öyle yapıcam biriyle aynı iş yerinde çalışıyoruz korona muhabbeti bitsin işten çıkıcam ipler koparıcam ikisiyle de

Selam kızlar 2-3nisan pik olanlar var mi

Bat bugünn test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum hem umudum yok hem umudum var çok tuhaf
Akşam yaptığım testle çıkar mı sizce varsa yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim

Kizlaaar bugün catlatma iğnesinin 8. Günüydü dayanamadım test yaptın negatif çıktı kesin net bilgi mi acaba sizde böyle erken yapıp gerçekte kanda böyle sonuç aldinizmi
Daha erken değil mi canım adetine kaç gün var benim bildiğim 12. Gün de falan cıkıyor ama

Benim de bat 10 nisan dayanamadım 2 gündür test yapıyorum bugün yaptığımda çok ama çok dikkatli baktığımda çok çok silik çift çizgiyi gördüm eşim çok üzüldü yok işte neden hayal görüyosun diye sanırım gecikene kadar yapmayacağım artık

Benimde kalcanin üstü varya bacaga atıyor bazen oturunca uzaninca sızı seklinde. Ilk usutmusumdur dedm ama geçmiyor seninde mi oyle

Bat bugünn test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum hem umudum yok hem umudum var çok tuhaf
Akşam yaptığım testle çıkar mı sizce varsa yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim
Sabah ilk idrarinla yap kesin sonuc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…