- 16 Ocak 2020
- 257
- 198
- 34
Evet bat 16 nisan zaten.15ine kadar dayanabilirim inşallah.
7gün geçer düşünmemeliyiz başka şeylere odaklanmalıyım becerebilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bat 16 nisan zaten.15ine kadar dayanabilirim inşallah.
Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesi
Ben o kadar bekleyemicem 11 nisanda bi erken gebelik testi yapicam, sonuç negatifse dikkate almayip teste devam etmek şartiylaa :)
Ben diyet yapıyorum hamile bile kalirsam az kiloyla kalayim dikkat ediyorum protein karbonhidrata suan ona takildim oyuzden gun saymıyorum
Yeşil Çay içmiyorum ovu pik gordugumden beri 3 haftada 3,5 kg gitti 4 olsun hamile olayim diyorumsalata ye kuşum birgün tavuklu bir gün ton balıklı birgün sade bir gün peynir at yeşil elma dilimle sakın yeşil çay içme Ve 1 hafta sonra pozitif haberini verrrr
Yeşil Çay içmiyorum ovu pik gordugumden beri 3 haftada 3,5 kg gitti 4 olsun hamile olayim diyorum
Leslie teyze ile yapiyorum ağır değil olduğum yerde hemde rahatlatıyor 2 hafta da 1 beden inceltiyor. Su için taze nane ve limon dilimi olan su yaptım onu içiyorumbol su iç 2bucuk 3arası içmeye çalışıyorum telefona uygulama indirdim ben de İlk üç ay bir kilo alsan da normal kilo veren dahi oluyor hatta. Yürüyüş yapmıyoruz evde mat üzerinde bacak hareketleri yapıyorum ben de Bir hafta sonra güzel haberler alalım da gerçi
Merhaba canm kalp atisi duydun mu en son kese görülmüştü sonra bakamadim topiğeAmin amin biranonce reglum gelsin istiyorum
Benim bat 18 miş akıntı başladı belirti aramıyorum ben. 4 gün değerlendirdik.S Sevgi5566
Missyloves
Balkupumm
R RabiaIslam
A almestin94
M meltemm34
yazasimvar
A aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Leslie teyze ile yapiyorum ağır değil olduğum yerde hemde rahatlatıyor 2 hafta da 1 beden inceltiyor. Su için taze nane ve limon dilimi olan su yaptım onu içiyorum
3 mile yapiyorum. Çok sevmediğim hareket olursa değiştiriyorum daha zaman var strese sokma kendini inşallah gelir kismetimizde varsa1mille mi 2mi bende yaptım bıraktım utanıyorum teyzenin enerjisiyle bende olmayan enerjiyi görünce bu arada ovulasyon testi yaptım öylesine koyu değildi çok ama silik de değildi anlam çıkarmamalıyım dmi
yokcnm kalpatisina 15nisanda gidecemMerhaba canm kalp atisi duydun mu en son kese görülmüştü sonra bakamadim topiğe
Zaten lh hormonu vücudumuzda hep olduğu için o çizgi normal.1mille mi 2mi bende yaptım bıraktım utanıyorum teyzenin enerjisiyle bende olmayan enerjiyi görünce bu arada ovulasyon testi yaptım öylesine koyu değildi çok ama silik de değildi anlam çıkarmamalıyım dmi
Zaten lh hormonu vücudumuzda hep olduğu için o çizgi normal.
Ozaman grup üyelerine uyguladigimiz tarifeyi sana da uyguluyorumBiliyorum aşkm da umut işte bide daha silik oluyordu falan kuş uçsa belirti mi diye düşünüyorum
Ozaman grup üyelerine uyguladigimiz tarifeyi sana da uyguluyorum
Merhaba cnm ben degerlendirdim tam 1 haftalik donemi. 2 ay bu deneme olarak yeni düşündük benimde regilime 10 gun var 18 19u olmam lazim. Dewam li beyaz akintim geliyor neden bilmiyorum baska bir belirti yok. Ins hepimiz müjdeli haber alırızS Sevgi5566
Missyloves
Balkupumm
R RabiaIslam
A almestin94
M meltemm34
yazasimvar
A aselce
H Httttf0101
kızlar merhaba sizleri seçtim çünkü bat tarihlerimiz 17-18-19 olanlar var aramizda size sorum şu; yumurtlama degerlendirdiniz mi ve belirtileriniz varmi yada umutlu musunuz bu aydan. Adet gunlerimiz ayni hemen hemen merak la bekliyorum bat 18 benim 8 gun kaldi kiminizin 7 ve ya 9 gun. Cevaplarınızi beklıyorum
Bende de var aynı beyaz akıntı.Merhaba cnm ben degerlendirdim tam 1 haftalik donemi. 2 ay bu deneme olarak yeni düşündük benimde regilime 10 gun var 18 19u olmam lazim. Dewam li beyaz akintim geliyor neden bilmiyorum baska bir belirti yok. Ins hepimiz müjdeli haber alırız