- 28 Eylül 2019
- 104
- 73
- 26
İkinci çizgi silik gibi hadi inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci çizgi silik gibi hadi inşallah vardır
sanki var gibi canım. bat a da varmış baya, hergün koyulaşacak gibi yaptığın testler. böyle olan arkadaşlar vardı şu anda hamile olan. Hayırlısıyla inşallah bebeğin seninledir
Canım erken olduğunu düşünüyorum 13-14 gün geçmesi gerekirKizlaaar bugün catlatma iğnesinin 8. Günüydü dayanamadım test yaptın negatif çıktı kesin net bilgi mi acaba sizde böyle erken yapıp gerçekte kanda böyle sonuç aldinizmi
Öyle yapıcam biriyle aynı iş yerinde çalışıyoruz korona muhabbeti bitsin işten çıkıcam ipler koparıcam ikisiyle deCanım benim dayanamadım yazıyorum. Sen sana bunu söylryrnlere asla ama asla arkadaş gözüyle bakma. Bunu dilinden çıkarırken seni düşünmeyen birinin iyi niyeti falan olmaz. Sil at ne ara ne de aramalarına cevap ver. Yatın öbür gün sen mutlu olduğunda da huxur kaçırmak için açar o ağzını.
Benim 2nisan pik 3 nisan çatlamaSelam kızlar 2-3nisan pik olanlar var mi
1 nisan pik 2 nisan çatlama beklemedeyim :)Selam kızlar 2-3nisan pik olanlar var mi
Benim 2nisan pik 3 nisan çatlama
1 nisan pik 2 nisan çatlama beklemedeyim :)
Benim de 2-3 nisan pik, 4 nisan çatlamaBenim 2nisan pik 3 nisan çatlama
Bence kesin var canım ama ilk 5dkda çıktı değil mi o da önemliymiş demişlerdi
Malesef bugün bir daha yaptım ve negatif sanırım test bozukBence kesin var canım ama ilk 5dkda çıktı değil mi o da önemliymiş demişlerdi
Bat bugünn test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum hem umudum yok hem umudum var çok tuhaf
Akşam yaptığım testle çıkar mı sizce varsa yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim
Daha erken değil mi canım adetine kaç gün var benim bildiğim 12. Gün de falan cıkıyor amaKizlaaar bugün catlatma iğnesinin 8. Günüydü dayanamadım test yaptın negatif çıktı kesin net bilgi mi acaba sizde böyle erken yapıp gerçekte kanda böyle sonuç aldinizmi
İnşallah vardır canım adetin gecerse tekrar yap istersen
Benimde kalcanin üstü varya bacaga atıyor bazen oturunca uzaninca sızı seklinde. Ilk usutmusumdur dedm ama geçmiyor seninde mi oyleMerhaba hanimlar benimde yarim gündür kürek kemigimin az sag tarafinde sürekli hafif batmalar vs ve aktintim var kendimi ama bu belirtklere kaptirmak istemiyorum. Erken gebelik testi aldim en düsük degeri ölcenden 10ml/u den.
Adete 4 gün kala yapacam artil
Sabah ilk idrarinla yap kesin sonuc.Bat bugünn test yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum hem umudum yok hem umudum var çok tuhaf
Akşam yaptığım testle çıkar mı sizce varsa yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim