Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey danışmak istiyorum bu ay ovü testleriyle değerlendirmek istiyordum. Bir yandan da diş etlerim sanırım iltihaplandı çok sızlıyor hem tedavi hem değerlendirme olur mu bilemedim. Belki antibiyotik verir doktor. Diş ye önemli hamile kalsam baya bir ertelenecek çünkü akıl verin lütfen

ben gecen aydan beri bütün dolgularimi yaptirdim 2 tane de kök tedavisi gördüm. Iltahaplanma olmadigi icin ilac almadim. Ama tavsiyem dis ile tüm islemlerinizi yaptirin. Hamilelikte cünkü röntgen yapma ihtimali olmayica tedavi zor olabilir. Dis agrisi cok kötü birsey

Evet şimdi bile epey ağrıyor korka korka gideceğiz artık dişçiye

+

cok sevindim canim duani eksik etme senden bende / bizden

Günaydın kızlar ben adet oldum bugun hayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
Günaydın ben hayıt hapını içiyorum ovulasyon görünce bıraktım ama.
merhabalar kızar, hayırlı kandiller :))))) ben de hayıtı bu ay madem ovülasyonu görünce bırakayım. geçen ay bayağı uzun kullanmıştım.

canım tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))))

Kızlar ben bir şey soracağım yumurtlamam 1 nisanda oldu gebelik varsa idrar testinde en erken ne zaman öğrenebilirim? Acele etmemin sebebi hemşire olarak işe başlayacağım ve malum her yer corona bu yüzden çok korkuyorum eğer varsa bir an önce öğrenmem gerek çünkü hamileler riskli bölümlerde çalışamıyorlar

selam canim, benim de bu sorum vardi burdaki iki arkadas bana böyle yanit verdi

Glnkymn .!.:
Aynen en erken döllenmeden 11- 12 gün sonra çıkıyor testte diye okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah
eczhnm .!.:
Canım daha çok erken bence test için bekle çünkü yumurtlamadan sonra 14 gün sayman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…