- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Aynen en erken döllenmeden 11- 12 gün sonra çıkıyor testte diye okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah
Canım daha çok erken bence test için bekle çünkü yumurtlamadan sonra 14 gün sayman lazım
Kızlar bir şey danışmak istiyorum bu ay ovü testleriyle değerlendirmek istiyordum. Bir yandan da diş etlerim sanırım iltihaplandı çok sızlıyor hem tedavi hem değerlendirme olur mu bilemedim. Belki antibiyotik verir doktor. Diş ye önemli hamile kalsam baya bir ertelenecek çünküakıl verin lütfen
Evet şimdi bile epey ağrıyorben gecen aydan beri bütün dolgularimi yaptirdim 2 tane de kök tedavisi gördüm. Iltahaplanma olmadigi icin ilac almadim. Ama tavsiyem dis ile tüm islemlerinizi yaptirin. Hamilelikte cünkü röntgen yapma ihtimali olmayica tedavi zor olabilir. Dis agrisi cok kötü birsey
Evet şimdi bile epey ağrıyorkorka korka gideceğiz artık dişçiye
+Yarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim2489 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar ❤❤❤
Bu gece Kandil dualarımdasınız hepiniz+
cok sevindim canim duani eksik etme senden bende / bizden
Günaydın kızlar ben adet oldum bugunhayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
merhabalar kızar, hayırlı kandiller :))))) ben de hayıtı bu ay madem ovülasyonu görünce bırakayım. geçen ay bayağı uzun kullanmıştım.Günaydın ben hayıt hapını içiyorum ovulasyon görünce bıraktım ama.
canım tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))))Yarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim2489 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar ❤❤❤
Aminnnn amin çok teşekkürlercanım tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))))
Ay maşallah çok güzelcanım tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :))))
Kızlar ben bir şey soracağım yumurtlamam 1 nisanda oldu gebelik varsa idrar testinde en erken ne zaman öğrenebilirim? Acele etmemin sebebi hemşire olarak işe başlayacağım ve malum her yer corona bu yüzden çok korkuyorumeğer varsa bir an önce öğrenmem gerek çünkü hamileler riskli bölümlerde çalışamıyorlar
Glnkymn .!.:
Aynen en erken döllenmeden 11- 12 gün sonra çıkıyor testte diye okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah
eczhnm .!.:
Canım daha çok erken bence test için bekle çünkü yumurtlamadan sonra 14 gün sayman lazım
Harika bir sonuç maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla ilerlesinBu gece Kandil dualarımdasınız hepiniz
Allahım bu mübarek günde sabrının karşılığını versin inşallahBende 3.5 yıl oldu hergün hasretle anne olmayı bekliyorum
Teşekkür ederim cevabın içinselam canim, benim de bu sorum vardi burdaki iki arkadas bana böyle yanit verdi