Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok sağol Allah razı olsun canım çok mutlu olurum ❤ bu ay gebelik haberini alsaydım şayetki erkek olursa aklım da berat ismini vermek vardı 🙂 nasip değilmiş
inşallah nasip olur canım bi dahaki aya hayırlısıyla. kandiliniz mübarek olsun.duanı et yine de dilinde dönsün duan canım Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatsın inşallah

Bu gün cok mubarek Bi gün cnm 🙏 bugun rabbıme cok dua edıcem ben ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için 🙏en azından yarına kadar beklıcem guzel haber alırım ınsalh 🙏 ilk sizlerle paylasıcam canlarım ❤

Gub
hadi inşallah güzel haberler ver bize çift çizgili olandan :emir_bebek: şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah kucaklarımızı evlatsız bırakmasın

Testlerde çift çizgi gördüm hamileyim sanırım bakalım kan da görmeden sanırım diyorum hala ☺ Aynen öyle yaptım maske eldiven vardı hemen çöpe üstüm başım makinede yıkanıyor şuan 😂 Allah yardımcımız olsun hepimizin
tebrik ederiiiiiiimm. maşallah. geçirdiğimiz sıkıntılı günlere inat böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var. Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım

Kızlar ben bir şey soracağım yumurtlamam 1 nisanda oldu gebelik varsa idrar testinde en erken ne zaman öğrenebilirim? Acele etmemin sebebi hemşire olarak işe başlayacağım ve malum her yer corona bu yüzden çok korkuyorum 😔 eğer varsa bir an önce öğrenmem gerek çünkü hamileler riskli bölümlerde çalışamıyorlar
14 ü 15i gibi yaparsan çıkabilir canım erken gebelik testinde. gebelik ihtimalim var desen ona göre tedbir almazlar mı seni biraz idare ederler belki canım.

Yarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim 😍 2489 🥰 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar 🙏🏻❤❤❤
Maşallah :) Amin :)

Merhaba arkadaşlar dün bata 6 varken HCG testim negatifti bu gün sabah tekrar yaptım bir süre bekledikten sonra böyle oldu kafam karışık
IMG_20200407_234634.jpg

X