Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 10 nisan dayanamadım 2 gündür test yapıyorum bugün yaptığımda çok ama çok dikkatli baktığımda çok çok silik çift çizgiyi gördüm eşim çok üzüldü yok işte neden hayal görüyosun diye sanırım gecikene kadar yapmayacağım artık
Ah canm yapmayin test ya adet gecene kadar insan cok üzülüyor . Ve test yaptiginda esine gosterme sonuç almadan

Kızlar bugün çatlatma ignemin 12. günü sabah test yaptım negatif cıktı çok üzgünüm boşu boşuna bi dünya ilaç kullandım 😔

Kızlar bugün çatlatma ignemin 12. günü sabah test yaptım negatif cıktı çok üzgünüm boşu boşuna bi dünya ilaç kullandım 😔
Kan testini görene kadar umut vardır bekle bi gecikme yaşa önünü gör uzuldukce vucut kabullenmiyor zaten

Kan testini görene kadar umut vardır bekle bi gecikme yaşa önünü gör uzuldukce vucut kabullenmiyor zaten
Ya canim millete bakıyorum hamilelik olsa silik çizgi hayalet çizgi falan oluyo benimki bildiğin bembeyaz hiç çizgi yok o yüzden hiç umudum yok 😣

Hayirli gunler arkadaslar benimde yeni bat belli oldu 3 mayis duzeltirmisin canim hos bende bi mucize olsun bekliyorum

Ya canim millete bakıyorum hamilelik olsa silik çizgi hayalet çizgi falan oluyo benimki bildiğin bembeyaz hiç çizgi yok o yüzden hiç umudum yok 😣
Aynen benim de hep böyle çok net tek çizgi çıkar kuruma çizgisi bile olmuyor 😒

Beraber bekleyip destek olalım istedim 🙌🏻 İnşalah güzel sonuçlar alırız inşalah sağlıkla üçümüz de pozitifi görürüz 🙏🏻
Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesi
Ben o kadar bekleyemicem 😄 11 nisanda bi erken gebelik testi yapicam, sonuç negatifse dikkate almayip teste devam etmek şartiylaa :)

Çok iyi yaptın zamna geçmiyor aklım hep bunda daha ilk ay ama çok zormuş beklemesi

Ben o kadar bekleyemicem 😄 11 nisanda bi erken gebelik testi yapicam, sonuç negatifse dikkate almayip teste devam etmek şartiylaa :)
Ama işte öyle de insanın morali çok bozuluyor ne kadar dikkate almayacağım desemde hayal kırıklığı oluyor.

😂 7güncük var ayol 15ine dayanmalıyızzz

X