Hayırlı kandillerGünaydın kızlar ben adet oldum bugunhayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
Hamile miydin canımGünaydınn ☀ Kandiliniz mübarek olsun kızlarAz önce sağlık ocağından geldim kan vermeye gittim artık 4 günün sonunda. Önce özel bi hastaneye gittim hem işlem hem sonuç hızlı olsun diye 165₺ fiyat söylediler bi test için korka korka sağlık ocağının yolunu tuttum. Bilgileri hep bahçede aldılar. Kan vermek için içeri girdim aslında özele gittiğimi ama fiyat uçuk olduğu için geldiğimi devlet hastanelerinden korktuğumu söyledim. Aslında buraları en tehlikeli bölgeler ufak virüs belirtisi olan buraya geliyor dedi doktor Sonuç yarın çıkarmış ama değerim katlandı mı diye 2-3 gün sonra gitmeye korktum şimdiden
Testlerde çift çizgi gördüm hamileyim sanırım bakalım kan da görmeden sanırım diyorum halaHamile miydin canımcanım üstünü başını kapıdan girer girmez çıkar at makinaya zaten eldivensiz maskesiz gitmezsin allah korusun seni ve hepimizi
GubTest yap canım vardır inşallah ❤
Ayy inşallah kuzummmmHadi inşallah vardır bize de umut olursun biraz
Hayırlısı olsun inşallah kuzumTestlerde çift çizgi gördüm hamileyim sanırım bakalım kan da görmeden sanırım diyorum hala ☺ Aynen öyle yaptım maske eldiven vardı hemen çöpe üstüm başım makinede yıkanıyor şuanAllah yardımcımız olsun hepimizin
Günaydın ben hayıt hapını içiyorum ovulasyon görünce bıraktım ama.amin canım amin ama hiiiiiiççççç umudum yok nedenseovülasyon testinde henüz pik görmedim bugün 14. gün. hayıt kürü içiyorum geçen aydan beri. onu sorayım hazır aklıma gelmişken geçen ay adet tarihime kadra hayıt suyu içtim, bazı arkadaşlar da çatlamayı görünce içmeyi bırakmışlar. kullanan var mı kızlaaaarrrr? ne tavsiye edersiniz?
Pazara daha çok var ne zaman yumurtlama görmüştünüz.hayirli kandiller canimrabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah
bende galiba ya cok erken davrandim yada kirmizi karti bende görecegim pazara dogru. Bu gün ki Test negatif cikti
İnşAllah canımBu gün cok mubarek Bi gün cnmbugun rabbıme cok dua edıcem ben ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için en azından yarına kadar beklıcem guzel haber alırım ınsalh ilk sizlerle paylasıcam canlarım ❤
Gub
Beni de yazın lütfenn 16 nisanKizlar yeniden battarihlerini yaziniz ilk.sayfaya eklicem
Pazara daha çok var ne zaman yumurtlama görmüştünüz.
Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
[
Canım benim dayanamadım yazıyorum. Sen sana bunu söylryrnlere asla ama asla arkadaş gözüyle bakma. Bunu dilinden çıkarırken seni düşünmeyen birinin iyi niyeti falan olmaz. Sil at ne ara ne de aramalarına cevap ver. Yatın öbür gün sen mutlu olduğunda da huxur kaçırmak için açar o ağzını.Bir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun
Aynen en erken döllenmeden 11- 12 gün sonra çıkıyor testte diye okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah28. mart da pik gördüm canim ertesi gün oldumu bilmiyorum testlerim bitti cünkü alamadim yeni.
Belki daha gec catlamis da olabilir
Canım daha çok erken bence test için bekle çünkü yumurtlamadan sonra 14 gün sayman lazım28. mart da pik gördüm canim ertesi gün oldumu bilmiyorum testlerim bitti cünkü alamadim yeni.
Belki daha gec catlamis da olabilir
Konuşur deneyin mercan hanım da kız çıktı konusuyor ama baya uğraşmak gerekiyor sabırla
Ya maşallah öğretmişsin :)
Konuşuyorum sürekli bakalım ama konuşmasa da olur çok seviyorum sıpayı :) :)
Ay ay ayy sevsinlertam bir hanımefendi
Günaydın kızlar ben adet oldum bugunhayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
Inşallah sorun yoktur canım katlanıyodur ikiyeTestlerde çift çizgi gördüm hamileyim sanırım bakalım kan da görmeden sanırım diyorum hala ☺ Aynen öyle yaptım maske eldiven vardı hemen çöpe üstüm başım makinede yıkanıyor şuanAllah yardımcımız olsun hepimizin