- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
Erkek diye aldık konusmayi daha hizli kapiyor diyerek 10 aylık .Yaa ne güzel kaç yaşında dişi mi erkek mi :)
Bizimki 6.5 aylık falan ama tam bir cazgırdişi çok obur ismi fıstık gaziantepten başka bi ile gelince
Maşallah eğitmişsin o zaman hatvan sevgisi güzel bi şey. Ses, arkadaşKafesin kapısı açık acıkınca giriyo yiyip çıkıyo
Maşallah eğitmişsin o zaman hatvan sevgisi güzel bi şey. Ses, arkadaş ☺
İnşallah bebişlerinizin gülücük sesleri de çınlar evlerinizde kızlar. Minik kuşlarımız gelsinler artık annelerineKafeste kalmayı hiç sevmiyo hiç girmek istemiyo kafesin demirlerinin arasında biraz Aralık vardı bir yerinde bu sabah kahvaltıyı falan yapıp çıkarayım dedim firar etmiş ordanAllah'ım ya manyak kuşum
Yaaa inşallah hepimize versin anne olmayı bizlerede yaşatsın yarabbimmmmİnşallah bebişlerinizin gülücük sesleri de çınlar evlerinizde kızlar. Minik kuşlarımız gelsinler artık annelerine
mayıs topiğini açarız birlikte
Ayy amin canım amin. Hepizimizinde inşallahİnşallah bebişlerinizin gülücük sesleri de çınlar evlerinizde kızlar. Minik kuşlarımız gelsinler artık annelerine
Yaa bizde erkek diye aldık ama dişi imişErkek diye aldık konusmayi daha hizli kapiyor diyerek 10 aylık .
Bide anne evinde bıraktım o yaşlı baya adı mercan evlenince almak istemedim onlara ses olsun diye.
Konuşabiliyor benimkiler öğrettim
Evet ya çok güzel bence de. Çene yoldaşım olduMaşallah eğitmişsin o zaman hatvan sevgisi güzel bi şey. Ses, arkadaş ☺
yok canım, benim bat tahmini 22 nisan ama son 2 aydır 8-10 gün kadar gecikmeli geliyor o yüzden kestiremiyorum adet tarihimi ama umudum yok nedense, bu ay da olmayacakmış gibi geliyor.Sen adet olmuş muydun ki canım
Yaa inşallah olur da seni almayız mayıs ayınayok canım, benim bat tahmini 22 nisan ama son 2 aydır 8-10 gün kadar gecikmeli geliyor o yüzden kestiremiyorum adet tarihimi ama umudum yok nedense, bu ay da olmayacakmış gibi geliyor.
amin canım amin ama hiiiiiiççççç umudum yok nedenseYaa inşallah olur da seni almayız mayıs ayına
Benim bilgim yok malesef kızlara bıraktımamin canım amin ama hiiiiiiççççç umudum yok nedenseovülasyon testinde henüz pik görmedim bugün 14. gün. hayıt kürü içiyorum geçen aydan beri. onu sorayım hazır aklıma gelmişken geçen ay adet tarihime kadra hayıt suyu içtim, bazı arkadaşlar da çatlamayı görünce içmeyi bırakmışlar. kullanan var mı kızlaaaarrrr? ne tavsiye edersiniz?
Günaydın kızlar ben adet oldum bugunhayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller
Ne deyim bilmiyorum ki kuzum bana test yapmak için vakit bile bırakmadı tak diye oldum hayırlısı diyelim napalm hayır bir de kötü zman da adet oldum namaz falan okuyamamhayirli kandiller canimrabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah
bende galiba ya cok erken davrandim yada kirmizi karti bende görecegim pazara dogru. Bu gün ki Test negatif cikti
Ne deyim bilmiyorum ki kuzum bana test yapmak için vakit bile bırakmadı tak diye oldum hayırlısı diyelim napalm hayır bir de kötü zman da adet oldum namaz falan okuyamam
Konuşur deneyin mercan hanım da kız çıktı konusuyor ama baya uğraşmak gerekiyor sabırlaYaa bizde erkek diye aldık ama dişi imişmaşallah ne güzel :)
Sürekli konuşuyorum bakalım bilmiyorum konuşur mu :)
Ay ay ayy sevsinlerEvet ya çok güzel bence de. Çene yoldaşım olduvalla aslında ilk zamanlar zorla kandırıp koyuyoduk sonra sıkıştırmayalım dedik acıkınca kafesin etrafında uçmaya başladı öyle parmağımızla koyduk yedi çıktı sonra kapıyı açıp koltuğun kenarına yaklaştırdık kendi kendine girmeye başladı çok akıllılar. Suyu suluktan içmiyo bardakta içiyo bide tüyü falan düşmüş oluyo ya o zaman da içmiyo etrafımızda sürekli oyun alanı oluşturmak istiyorum aslında çıtalar alıp iplerle tırmanabileceği sallanabileceği bi şeyler yapmak istiyorum ama sipariş vermeye korkuyorum şu sıra
Ayy çok sağol Allah razı olsun canım çok mutlu olurumBen bugün okudugumda senin adina da okurum canim. Bugün isten sonra aksama baslayacagim insallah
Ayy çok sağol Allah razı olsun canım çok mutlu olurum ❤ bu ay gebelik haberini alsaydım şayetki erkek olursa aklım da berat ismini vermek vardınasip değilmiş
İnaşallah canımrabbim ilk önce saglik sonra da herseyin hayirlisini versin canim. Bize de insallah nasip olacak eminim