Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel kaç yaşında dişi mi erkek mi :)
Bizimki 6.5 aylık falan ama tam bir cazgır dişi çok obur ismi fıstık gaziantepten başka bi ile gelince
Erkek diye aldık konusmayi daha hizli kapiyor diyerek 10 aylık .
Bide anne evinde bıraktım o yaşlı baya adı mercan evlenince almak istemedim onlara ses olsun diye.
Konuşabiliyor benimkiler öğrettim

Maşallah eğitmişsin o zaman hatvan sevgisi güzel bi şey. Ses, arkadaş ☺
Kafeste kalmayı hiç sevmiyo hiç girmek istemiyo kafesin demirlerinin arasında biraz Aralık vardı bir yerinde bu sabah kahvaltıyı falan yapıp çıkarayım dedim firar etmiş ordan Allah'ım ya manyak kuşum
İnşallah bebişlerinizin gülücük sesleri de çınlar evlerinizde kızlar. Minik kuşlarımız gelsinler artık annelerine

Erkek diye aldık konusmayi daha hizli kapiyor diyerek 10 aylık .
Bide anne evinde bıraktım o yaşlı baya adı mercan evlenince almak istemedim onlara ses olsun diye.
Konuşabiliyor benimkiler öğrettim
Yaa bizde erkek diye aldık ama dişi imiş maşallah ne güzel :)
Sürekli konuşuyorum bakalım bilmiyorum konuşur mu :)

Maşallah eğitmişsin o zaman hatvan sevgisi güzel bi şey. Ses, arkadaş ☺
Evet ya çok güzel bence de. Çene yoldaşım oldu valla aslında ilk zamanlar zorla kandırıp koyuyoduk sonra sıkıştırmayalım dedik acıkınca kafesin etrafında uçmaya başladı öyle parmağımızla koyduk yedi çıktı sonra kapıyı açıp koltuğun kenarına yaklaştırdık kendi kendine girmeye başladı çok akıllılar. Suyu suluktan içmiyo bardakta içiyo bide tüyü falan düşmüş oluyo ya o zaman da içmiyo etrafımızda sürekli oyun alanı oluşturmak istiyorum aslında çıtalar alıp iplerle tırmanabileceği sallanabileceği bi şeyler yapmak istiyorum ama sipariş vermeye korkuyorum şu sıra

Yaa inşallah olur da seni almayız mayıs ayına
amin canım amin ama hiiiiiiççççç umudum yok nedense ovülasyon testinde henüz pik görmedim bugün 14. gün. hayıt kürü içiyorum geçen aydan beri. onu sorayım hazır aklıma gelmişken geçen ay adet tarihime kadra hayıt suyu içtim, bazı arkadaşlar da çatlamayı görünce içmeyi bırakmışlar. kullanan var mı kızlaaaarrrr? ne tavsiye edersiniz?

Benim bilgim yok malesef kızlara bıraktım

Günaydın kızlar ben adet oldum bugun hayıt suyuna başlayacağım var mı yapacak olan. Ayrıca kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller

hayirli kandiller canim rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah

bende galiba ya cok erken davrandim yada kirmizi karti bende görecegim pazara dogru. Bu gün ki Test negatif cikti

hayirli kandiller canim rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah

bende galiba ya cok erken davrandim yada kirmizi karti bende görecegim pazara dogru. Bu gün ki Test negatif cikti
Ne deyim bilmiyorum ki kuzum bana test yapmak için vakit bile bırakmadı tak diye oldum hayırlısı diyelim napalm hayır bir de kötü zman da adet oldum namaz falan okuyamam

Yaa bizde erkek diye aldık ama dişi imiş maşallah ne güzel :)
Sürekli konuşuyorum bakalım bilmiyorum konuşur mu :)
Konuşur deneyin mercan hanım da kız çıktı konusuyor ama baya uğraşmak gerekiyor sabırla
Ay ay ayy sevsinler tam bir hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…