Inşallahhhregilimin bitmesine 2 gun kaldi bakalim bende inşallah bu ay hamile kalırım dua edin inşallah
ben rahim filmi çekindiğim ay koruncktimHadi ya dün çatladı değerlendirdik bugünü boş geçip yarını da değerlendirelim o zaman
7 ay olacak isteInşallahhhne zamandır istiyosun? :)
Beklemedin mii beklemek çokta önemli değilmiş o zaman :)Bne ben
ben rahim filmi çekindiğim ay koruncktim
Yumurtlmayi gordum piki ogun veoncesi iliskiye girmedim 3gun gecti artik catlamis bitmistir zaten 24saat yasiyor diye sallamadım oylesine ilikisye girdim hemen yikandim hic beklemedimde zaten buay koruncm diye boyle umursamadan
Onceden yumurtlamaoncesiogunsonra hepolurdim yatardim 1saat önemserdim olmadi
Busefer resmen tekiliski ile tuttu
MaşallahBne ben
Yumurtlmayi gordum piki ogun veoncesi iliskiye girmedim 3gun gecti artik catlamis bitmistir zaten 24saat yasiyor diye sallamadım oylesine ilikisye girdim hemen yikandim hic beklemedimde zaten buay koruncm diye boyle umursamadan
Aynıymış durumumuz. Olur inşallah hayırlısıyla :)7 aydir bebiş bekliyoruz ama olmuyor
Ben değerlendiririm ben de sıkıntı yok da kocam bu ay tam anlamıyla havlu attıkizlar beim buay sanirsam catladiktan 3gunsonra ilişkiye girdim yumurtlama gunu ve oncesi girmedim zTen geçmiştir diye ve o dollenmis bence sonraki enaz 4günü degerlendirin
Üstteki mesajı görmeden sordum7 ay olacak iste
Eşim evde yok bende her yeri süpürüp sildim mutfak dolaplarının kapaklarını sildim tuvaleti de hallederim diyodum ama kaldı çok yoruldumm.
Sizler napiyosunuz kızlar nasılsınz
Üstteki mesajı görmeden sordum
[/QUOTE baska cocuk var mi sizin
bir sey olmaz cnmÜstteki mesajı görmeden sordum
Aynenn benim belimde öyle eşimle şakalaşırken elinin ayarı kaçtı belim ağrıyovalla bende temizlik yaptim yerleri sildim, mutfak dolaplarini sildim. Belimde gelip giden bir sanci var ama kasik agrilarim gecti. Hafta pazar bakalim kirmizi karti görecekmiyim :)
Maşallah,sağlıkla gelsin bebisinBne ben
aynen amin inşllahMaşallah,sağlıkla gelsin bebisinstres ve beklentinin gebeliği aslinda ne kadar olumsuz etkiledigini de bi kez daha görmüş olduk
benim bir tane kizim var ikinciyi düşünüyoruz simdi allah kismet ederse tapi allah sana ve istiyen herkese nasip etsin inşallahYok 8 ay oldu evleneli
aynen belli olmuyor sen dene kaybin olmazBen değerlendiririm ben de sıkıntı yok da kocam bu ay tam anlamıyla havlu attıAma öyle diyorsan yarın bi şansı mı denerim,olur mu olur