Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım afedersin sperm ler çıkıyor istediğin kadar yat kalkınca akacak. Sonuçta milyonlarca sperm var gözle görülmeyen onlar rahme gidiyor gerisi akar

Canım afedersin sperm ler çıkıyor istediğin kadar yat kalkınca akacak. Sonuçta milyonlarca sperm var gözle görülmeyen onlar rahme gidiyor gerisi akar
7 aydır evliyim ama bu kadar olmadı hiç bu daha çok su gibi birşeydi.

Okudum kızlar sayfaları. Malesef cahil insanlar hayatımızın illa bi yerinde oluyo. Keşke sormasalar ince düşünüp. belki olmuyoduru düşünmek zor değil. Kader kısmet naparsan yap nasipte yoksa olmuyo.
Bende virüsü bahane edicem bir iki ay soranlar illa ki var malum.

Onsallah canim hakkimizda hayirlisi olur insallah
Canım umarım vardır, Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Ovulasyon testlerine pek güven olmuyor, bazı gebelerde denk geliyor bence ama gebe değilsen de yüksek çıkabiliyor. En iyisi gebelik testi yapmak

Kızlar lutfen bakar misiniz,yumurtam tamamen çatlamis tüplere doğru ilerlemiş diyebilir miyiz Testlerini attığım bütün günleri değerlendirdim eşim ben yarın yapamicam artık dedi ama yarını da boş geçmemek lazımsa diye sormak istediydim

Eklentiler

• 20200402_181333.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 20200403_153128.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200404_114131.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200405_212657.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 22
Bugün çatlamış bugünü de değerlendirin bence

Bugünü değerlendirdik yarın için ne dersinizKocayı soğuttum 4 gündür biraz ama
Aynen bizde aynı durumdayız dün çatladı ve değerlendirdik. Ondan önceki günleri de değerlendirince artık değerlendiremeyeceğiz Spermler 72 saat yaşıyormuş zaten. Elimizden geleni yaptık artık hayırlısıyla olmuştur bebişlerimiz inşallah.

Hayirlisi ile bütün gerekenler bebise dönüşür inşallah da biz de mutlu mesut annelere dönüşüruz,Allahım lütfen

kizlar beim buay sanirsam catladiktan 3gunsonra ilişkiye girdim yumurtlama gunu ve oncesi girmedim zTen geçmiştir diye ve o dollenmis bence sonraki enaz 4günü degerlendirin

Benim bu test hakkında bi bilgim yok inşallah buluşur döllenir

kizlar beim buay sanirsam catladiktan 3gunsonra ilişkiye girdim yumurtlama gunu ve oncesi girmedim zTen geçmiştir diye ve o dollenmis bence sonraki enaz 4günü degerlendirin
Hadi ya dün çatladı değerlendirdik bugünü boş geçip yarını da değerlendirelim o zaman

Eşim evde yok bende her yeri süpürüp sildim mutfak dolaplarının kapaklarını sildim tuvaleti de hallederim diyodum ama kaldı çok yoruldumm.
Sizler napiyosunuz kızlar nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…