- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Canım afedersin sperm ler çıkıyor istediğin kadar yat kalkınca akacak. Sonuçta milyonlarca sperm var gözle görülmeyen onlar rahme gidiyor gerisi akarSlm kızlar. Dün yumurtamın çatladı. Değerlendirdik. Bir süre bekledikten sonra ayağa kalkınca bacaklarımdan su gibi birşey aktı ama baya fazla eşofmanım ıslandı. İlk defa böyle bir şey oldu. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir ?Afedersiniz ama altına çişini yapmış gibi bir şeydi.
7 aydır evliyim ama bu kadar olmadı hiç bu daha çok su gibi birşeydi.Canım afedersin sperm ler çıkıyor istediğin kadar yat kalkınca akacak. Sonuçta milyonlarca sperm var gözle görülmeyen onlar rahme gidiyor gerisi akar
Canım umarım vardır, Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Ovulasyon testlerine pek güven olmuyor, bazı gebelerde denk geliyor bence ama gebe değilsen de yüksek çıkabiliyor. En iyisi gebelik testi yapmakOnsallah canim hakkimizda hayirlisi olur insallah
Benim hep oluyor canım hatta bazen bir saat sonra bile geliyor. Normal bir şey yani7 aydır evliyim ama bu kadar olmadı hiç bu daha çok su gibi birşeydi.
Peki teşekkür ederim.Benim hep oluyor canım hatta bazen bir saat sonra bile geliyor. Normal bir şey yani
AynenBenim hep oluyor canım hatta bazen bir saat sonra bile geliyor. Normal bir şey yani
Takip yapıyoruz ama henüz gebe değiliz siz yine de sorun belki yardımcı olabiliriz.Merhaba arkadaşlar aranızda ovulasyon testi takibi ile gebe kalan var mi acaba birşey sorucam ama?
Bugün çatlamış bugünü de değerlendirin benceKızlar lutfen bakar misiniz,yumurtam tamamen çatlamis tüplere doğru ilerlemiş diyebilir miyizTestlerini attığım bütün günleri değerlendirdim eşim ben yarın yapamicam artık dedi ama yarını da boş geçmemek lazımsa diye sormak istediydim
Bugünü değerlendirdik yarın için ne dersinizBugün çatlamış bugünü de değerlendirin bence
Aynen bizde aynı durumdayız dün çatladı ve değerlendirdik. Ondan önceki günleri de değerlendirince artık değerlendiremeyeceğizBugünü değerlendirdik yarın için ne dersinizKocayı soğuttum 4 gündür biraz ama
Hayirlisi ile bütün gerekenler bebise dönüşür inşallah da biz de mutlu mesut annelere dönüşüruz,Allahım lütfenAynen bizde aynı durumdayız dün çatladı ve değerlendirdik. Ondan önceki günleri de değerlendirince artık değerlendiremeyeceğizSpermler 72 saat yaşıyormuş zaten. Elimizden geleni yaptık artık hayırlısıyla olmuştur bebişlerimiz inşallah.
İnşallahHayirlisi ile bütün gerekenler bebise dönüşür inşallah da biz de mutlu mesut annelere dönüşüruz,Allahım lütfen
kizlar beim buay sanirsam catladiktan 3gunsonra ilişkiye girdim yumurtlama gunu ve oncesi girmedim zTen geçmiştir diye ve o dollenmis bence sonraki enaz 4günü degerlendirinAynen bizde aynı durumdayız dün çatladı ve değerlendirdik. Ondan önceki günleri de değerlendirince artık değerlendiremeyeceğizSpermler 72 saat yaşıyormuş zaten. Elimizden geleni yaptık artık hayırlısıyla olmuştur bebişlerimiz inşallah.
Benim bu test hakkında bi bilgim yok inşallah buluşur döllenirKızlar lutfen bakar misiniz,yumurtam tamamen çatlamis tüplere doğru ilerlemiş diyebilir miyizTestlerini attığım bütün günleri değerlendirdim eşim ben yarın yapamicam artık dedi ama yarını da boş geçmemek lazımsa diye sormak istediydim
Hadi ya dün çatladı değerlendirdik bugünü boş geçip yarını da değerlendirelim o zamankizlar beim buay sanirsam catladiktan 3gunsonra ilişkiye girdim yumurtlama gunu ve oncesi girmedim zTen geçmiştir diye ve o dollenmis bence sonraki enaz 4günü degerlendirin