Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemedin mii beklemek çokta önemli değilmiş o zaman :)
maşallah :)
Hic onemi yok inanin kismet resmen tekiliski yumurtlamadan 3veya 4gunsonra oylesine girdim esim istedi birliktelik zaten filmdensonra 7gün girmedim 8.gün girdim hemen yikandim buayi esgectim diye
Onceki aylar cokugraslar verdim

ama benim yumurtlama gunum ne zaman bilmiyorum kac aydır adetim düzensiz olmuş 3 ay once 5 gun erken oldum sonra 10 gun gec oldum şimdi de 5 gun erken oldum kendimi çözemiyorum artik

Hic onemi yok inanin kismet resmen tekiliski yumurtlamadan 3veya 4gunsonra oylesine girdim esim istedi birliktelik zaten filmdensonra 7gün girmedim 8.gün girdim hemen yikandim buayi esgectim diye
Onceki aylar cokugraslar verdim
Maşallah. Sonu da güzel olur umarım.
Yarım saat 40 dk bekliyorum bide yastık koyup :olamaz:

Şu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef :KK43::KK43:
bende kacaydir beceremedim cnm anliyorum
Stres heray gorsen yumurtlama gunu oncesi sonrasi ve 4gunsonra gebeliktesti alirdim
50lik hergun bakardim nevrneuok
Adetgunu hungurhungur aglardim
Bir silikcizgidemi yok derdim nekadr zor silikcizgi gormem derdim
Ama gerçkten stres etkili kafadan atmaklaxim
Ben kacaydir tek iplemedigim önemsemediim buaydi dusunun nisangurubu kurdum martı okadr onemsiz gördüm kesin olmayacak kendimi nisanayina sartladim buyuk ihtimal 3isan yumurtlucamdiye hesab ediyordum esiminde yurtdisi olayivardi virus olunca iptaloldu nasıl sevindim nisanı kacirmayacagiz diye

bende kacaydir beceremedim cnm anliyorum
Stres heray gorsen yumurtlama gunu oncesi sonrasi ve 4gunsonra gebeliktesti alirdim
50lik hergun bakardim nevrneuok
Adetgunu hungurhungur aglardim
Bir silikcizgidemi yok derdim nekadr zor silikcizgi gormem derdim
Ama gerçkten stres etkili kafadan atmaklaxim
Ben kacaydir tek iplemedigim önemsemediim buaydi dusunun nisangurubu kurdum martı okadr onemsiz gördüm kesin olmayacak kendimi nisanayina sartladim buyuk ihtimal 3isan yumurtlucamdiye hesab ediyordum esiminde yurtdisi olayivardi virus olunca iptaloldu nasıl sevindim nisanı kacirmayacagiz diye

Öyle canım stres çok etkiliyor bu ay daha sakin olmayı deneyecem ama bilmiyorum nasıl olacak

X