Aynen nasib biz sadece tedbir alirizMaşallahBence işte biraz da kısmet olacağı zaman oluyor. Olmayacaksa ne yapsak da boş ama biz yine de tedbiri elden bırakmıyoruz.
Beklemekte halk efsanesi benceaynen amin inşllah
İnanın diğer aylar boyle nasil bekliyordum nasil istiyordum okadr ugras verdim görseniz
Buay hic sallamadım
Maşallah Allah bağışlasın. Allah razı olsun amin inşallah isteyen herkese..benim bir tane kizim var ikinciyi düşünüyoruz simdi allah kismet ederse tapi allah sana ve istiyen herkese nasip etsin inşallah
aynen amin inşllah
İnanın diğer aylar boyle nasil bekliyordum nasil istiyordum okadr ugras verdim görseniz
Buay hic sallamadım
Aynen nasib biz sadece tedbir aliriz
Hic onemi yok inanin kismet resmen tekiliski yumurtlamadan 3veya 4gunsonra oylesine girdim esim istedi birliktelik zaten filmdensonra 7gün girmedim 8.gün girdim hemen yikandim buayi esgectim diyeBeklemedin mii beklemek çokta önemli değilmiş o zaman :)
maşallah :)
aynen amin inşllah
Buay hic sallamadım
Ben benŞu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef
Nasıl takılmaz kiŞu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef
Ovulasyon testi al ben bekledim ayni oyle bir gec bir erken hep karavanaama benim yumurtlama gunum ne zaman bilmiyorum kac aydır adetim düzensiz olmuş 3 ay once 5 gun erken oldum sonra 10 gun gec oldum şimdi de 5 gun erken oldum kendimi çözemiyorum artik
Maşallah. Sonu da güzel olur umarım.Hic onemi yok inanin kismet resmen tekiliski yumurtlamadan 3veya 4gunsonra oylesine girdim esim istedi birliktelik zaten filmdensonra 7gün girmedim 8.gün girdim hemen yikandim buayi esgectim diye
Onceki aylar cokugraslar verdim
Ben bengecen ay8test yapmisim hergun ruyalar goruyordum noldu fos
bende kacaydir beceremedim cnm anliyorumŞu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef
inşallah hepimize cnm kalpatisi gormeden umutlanamıyorum cok nasib artik 15nisani bekliyorumMaşallah. Sonu da güzel olur umarım.
Yarım saat 40 dk bekliyorum bide yastık koyup
bende kacaydir beceremedim cnm anliyorum
Stres heray gorsen yumurtlama gunu oncesi sonrasi ve 4gunsonra gebeliktesti alirdim
50lik hergun bakardim nevrneuok
Adetgunu hungurhungur aglardim
Bir silikcizgidemi yok derdim nekadr zor silikcizgi gormem derdim
Ama gerçkten stres etkili kafadan atmaklaxim
Ben kacaydir tek iplemedigim önemsemediim buaydi dusunun nisangurubu kurdum martı okadr onemsiz gördüm kesin olmayacak kendimi nisanayina sartladim buyuk ihtimal 3isan yumurtlucamdiye hesab ediyordum esiminde yurtdisi olayivardi virus olunca iptaloldu nasıl sevindim nisanı kacirmayacagiz diye
hepinize dua ediyorumBize duaet baskanim bize okulu ufle
Duyarsınız inşallah sonra cinsiyet sonra doğuma hazırlanırısn sonra kucağına alırsın sağlıkla inşallah :)inşallah hepimize cnm kalpatisi gormeden umutlanamıyorum cok nasib artik 15nisani bekliyorum
Allah razı olsunhepinize dua ediyorum