amin isteyen herkese insallahDuyarsınız inşallah sonra cinsiyet sonra doğuma hazırlanırısn sonra kucağına alırsın sağlıkla inşallah :)
Aminn inşallah.Rabbim aratmasin evlatsizlikla sınamasın hicbir kulunu
Gerçketen cokzor durum
Cift cizgi hayalleri falan.Yok emzik alip kocama supriz yaparim falan.8test yapmisim nasil bir umutsaAynen ben de sürekli rüyalar gördüm çift çizgiler erkek bebekler emzirmeler ama noldu tabiki yok
dogru haklisinÇalışınca oyalanacak bişey oluyordu virüsten okul tatil olunca zihin hep bunu düşünüyor işte
Bana denk gelio galiba olan olmayan herkes mi hamile olur .Millet 3e donduÇalışınca oyalanacak bişey oluyordu virüsten okul tatil olunca zihin hep bunu düşünüyor işte
Verir inşallah hayırlısıyla. Benim etrafımda olmayan da çok. Üç kuzenim bekliyo iki üç yıldır hayırlsıyla nasip etsin AllahımBana denk gelio galiba olan olmayan herkes mi hamile olur .Millet 3e dondugozum yok saglikla buyusunler .Rabbim bize de versin bi hayirlisiyla
Bana denk gelio galiba olan olmayan herkes mi hamile olur .Millet 3e dondugozum yok saglikla buyusunler .Rabbim bize de versin bi hayirlisiyla
Hala hamile olabilceğimi düşünüyorumeczhnm sen ne durumdasın? :)
Becerebilen var mı ki, bence yok. AncaŞu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef
aynen cnm diger aylar hergun teste bakiyordum varmi yokmuBecerebilen var mı ki, bence yok. AncaDasmeer de olduğu gibi o ayı atladıysan takmıyorsun diğer aya odaklanıyorsun o zaman oluyor. Çoğu insan tüp bebek yaptırmaya gideceği ay hamile kalıyor çünkü zaten tüp bebek olacak deyip sakinleşiyor falan
Biz takacağız mecbur
beyne sunu vercnm benson zamanlarda oyle yapıyordumBu ay da olmasa normalde aşılamaya başlayacaktık ama korona yüzünden onu da erteledik. Inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
Bu ay da olmasa normalde aşılamaya başlayacaktık ama korona yüzünden onu da erteledik. Inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
Aynen öyle ben de bir aşılama sonra olmazsa hemen tüp bebek düşünüyorum, tabi böyle bir durumda biraz beklememiz gerekecek ama inşallah tedavisiz olur bizim debeyne sunu vercnm benson zamanlarda oyle yapıyordum
Normal olmazsa asilama asilama olmazsa tupbebek hep böyle motive ediyordum
Amin enguzeli okadar ilaca gerekkalmadan yipranmadn dogal yolla olmasiAynen öyle ben de bir aşılama sonra olmazsa hemen tüp bebek düşünüyorum, tabi böyle bir durumda biraz beklememiz gerekecek ama inşallah tedavisiz olur bizim de
Aynen ben de öyle düşünüyordum canım. Aşılamayı deneyecektim bu ay, bırak aşılamayı doktora bile gidemedim virüs yüzünden. Evde kendi halimizde doğal yollarla olursa olur dedim, takmıcam bu ay dedim. Ama insan psikolojisi işte, her birliktelikten sonra isteristemez aklıma geliyor, hemen kalkmayim bacaklarımı kaldırayım falan derken buluyorum kendimi. Yok yani akıldan çıkmıyor maalesefBu ay da olmasa normalde aşılamaya başlayacaktık ama korona yüzünden onu da erteledik. Inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
Aynen ben de öyle düşünüyordum canım. Aşılamayı deneyecektim bu ay, bırak aşılamayı doktora bile gidemedim virüs yüzünden. Evde kendi halimizde doğal yollarla olursa olur dedim, takmıcam bu ay dedim. Ama insan psikolojisi işte, her birliktelikten sonra isteristemez aklıma geliyor, hemen kalkmayim bacaklarımı kaldırayım falan derken buluyorum kendimi. Yok yani akıldan çıkmıyor maalesef
Hala hamile olabilceğimi düşünüyorumhayaller kuruyorum şuan eşime nasıl söylücem diye falan yok büyük ihtimalle ama evrene iyi mesaj göndermeye karar verdim
Kız yapmasaydın temizlik falann belli mi olur belki vardır