Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim ovulasyon testimi yorumlar misiniz? 1 nisanda yaptigim test ilk 10 dakika icinde kopkoyuydu. Zamanla silikleşti onu da goze alin lutfen.

Eklentiler

• 20200405_180737.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 21
Şu kafaya Takmamayi beceremiyorum maalesef
Becerebilen var mı ki, bence yok. Anca Dasmeer de olduğu gibi o ayı atladıysan takmıyorsun diğer aya odaklanıyorsun o zaman oluyor. Çoğu insan tüp bebek yaptırmaya gideceği ay hamile kalıyor çünkü zaten tüp bebek olacak deyip sakinleşiyor falan
Biz takacağız mecbur

aynen cnm diger aylar hergun teste bakiyordum varmi yokmu

Bu ay da olmasa normalde aşılamaya başlayacaktık ama korona yüzünden onu da erteledik. Inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
beyne sunu vercnm benson zamanlarda oyle yapıyordum
Normal olmazsa asilama asilama olmazsa tupbebek hep böyle motive ediyordum

Bu ay da olmasa normalde aşılamaya başlayacaktık ama korona yüzünden onu da erteledik. Inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
beyne sunu vercnm benson zamanlarda oyle yapıyordum
Normal olmazsa asilama asilama olmazsa tupbebek hep böyle motive ediyordum
Aynen öyle ben de bir aşılama sonra olmazsa hemen tüp bebek düşünüyorum, tabi böyle bir durumda biraz beklememiz gerekecek ama inşallah tedavisiz olur bizim de

Aynen ben de öyle düşünüyordum canım. Aşılamayı deneyecektim bu ay, bırak aşılamayı doktora bile gidemedim virüs yüzünden. Evde kendi halimizde doğal yollarla olursa olur dedim, takmıcam bu ay dedim. Ama insan psikolojisi işte, her birliktelikten sonra isteristemez aklıma geliyor, hemen kalkmayim bacaklarımı kaldırayım falan derken buluyorum kendimi. Yok yani akıldan çıkmıyor maalesef

Aynı durumdayız canım sen ne kadarlık evlesin ne kadardır istiyorsunuz

Ayy güldürdün beni :)
İnşallahh gerçekleşir hayallerimiz en kısa zamanda :)
Yaa ne bileyim valla kestim umudu bu ay haklısın belli de olmaz ama. Ne bileyim kuzum
Nasıl söyliceksin peki eşine anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…