Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sorunumuz yok bekleyelim ama psikolojik yıpranma nolucak ? Benim eşim de karşıydı ben hasta olucam veya ölücem üzülmekten ona göre sen bilirsin artık dayanamıyorum dedim. Artık tamam dedi mecbur. O da ikna olur canım merak etme.

inşallah artık ikna olur, ne diyeyim. bizi üzenleri de Allah'a havale ettim, hesap günü hesaplaşalım :)

Yok canim testim yoktu eczanede yok nobetci yarin alicam belirtilerim biraz var 5 gundur kasik batmam var 6gundur bacak agrim bugunde mide bulantisi ile dis agrisi basladi
benim de adet gecikmesinin 4. günü ovü testim pikti ama sonra adet oldum. gebelik testi yapmadan umutlanma derim ben. inşallah gebelil vardır. amin

Oooh iyi demişsin belki biraz tedirgin olur, ayy artık o kadar kızıyorum ki acımıyorum valla.
Bu süreçte her karşılığı hakeden bir insan olduğunu gordum anladım sevgiyi de nezaketi de kabalığı da acımasızligi da hakeden birileri var bence kalp kirmakla kafa kırmak arasındaki tek fark birinin daha ağrili olmasıdır yani

Ovu testlerinin gebeliği de gösterdigini okudum burda birçok yerde,T daha koyu gibi geldi bana,acaba gebeliğe mi işaret ki yoksa kanda her zaman olan LH seviyesi mi
Bilemiyorum canim bazi belirtilerim var o yuzden ovu yapim dedim eczane bulabilseydim alicaktim geblik testi insallah vardir özlemle bekliyorum 8sene oldu evleneli 1dusuk yasadim rabbim nasip etsin hepimize bu güzel duygulari

Bilemiyorum canim bazi belirtilerim var o yuzden ovu yapim dedim eczane bulabilseydim alicaktim geblik testi insallah vardir özlemle bekliyorum 8sene oldu evleneli 1dusuk yasadim rabbim nasip etsin hepimize bu güzel duygulari
Amin canım,herkesin özlemi son bulsun hayırlısı ile bu ay,gebelik testini de gecikmeyle yap garanti şekilde hastaneye gider kan verirsin inşallah

inşallah vardır canım.Allahım hasretimizi dindirsin inşallah. umarım bebişin seninledir bu ay

Ben yine de soylemek istemiyorum.Cok ozel birsey .Pesine dusuyorlar.

Adete kadar hep bir umut

Slm kızlar. Dün yumurtamın çatladı. Değerlendirdik. Bir süre bekledikten sonra ayağa kalkınca bacaklarımdan su gibi birşey aktı ama baya fazla eşofmanım ıslandı. İlk defa böyle bir şey oldu. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir ?Afedersiniz ama altına çişini yapmış gibi bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…