Ya sorunumuz yok bekleyelim ama psikolojik yıpranma nolucak ? Benim eşim de karşıydı ben hasta olucam veya ölücem üzülmekten ona göre sen bilirsin artık dayanamıyorum dedim. Artık tamam dedi mecbur. O da ikna olur canım merak etme.oooooffff o kadar haklısın ki! ben de işten uzaklaşıp sorulardan kaçtığım için memnunum. gerçi bu sefer de telefondan yetişip "bu fırsatta belki hamile kalırsın" diyen de oldu. insanların ağzı var, konuşuyorlar işte! eşime "boşanalım mı, benim çocuğum olmuyor galiba" dediğim zamanlar bile oldu. Allah kocamdan razı olsun, bu süreçte hep destek oldu bana. onun akrabasıydı bana mana bulanlar, benden önce o kesti konuşmayı. sadece tüp bebek ya da aşılama işlerine karşı, onda ikna olmuyor. madem sorunumuz yok, bekleyelim diyor. ben 29 yaşındayım, eşim 30 yaşında. geç kalmadık diyor bana. ben de kendi çapımda işte, kürler, jeller, haplar vs. deniyorum bir şeyler.
Ne için sormuştunuz yumurtlama olmuş gibi görünüyor amaAdete son 3gun sizce nasil ovu testim
adet döngüsü içinde başka pik gördüğün oldu mu? T, C'den daha koyu. gebelik de olabilir.Adete son 3gun sizce nasil ovu testim
Gebelik varmidir diye canimNe için sormuştunuz yumurtlama olmuş gibi görünüyor ama
Canim ben bu ay clife kullandim yumurtlama belirtilerim oldu degerlendirdim ama ovu yapmadimadet döngüsü içinde başka pik gördüğün oldu mu? T, C'den daha koyu. gebelik de olabilir.
inşallah artık ikna olur, ne diyeyim. bizi üzenleri de Allah'a havale ettim, hesap günü hesaplaşalım :)Ya sorunumuz yok bekleyelim ama psikolojik yıpranma nolucak ? Benim eşim de karşıydı ben hasta olucam veya ölücem üzülmekten ona göre sen bilirsin artık dayanamıyorum dedim. Artık tamam dedi mecbur. O da ikna olur canım merak etme.
gebelik testi yaptın mı?Canim ben bu ay clife kullandim yumurtlama belirtilerim oldu degerlendirdim ama ovu yapmadim
Yok canim testim yoktu eczanede yok nobetci yarin alicam belirtilerim biraz var 5 gundur kasik batmam var 6gundur bacak agrim bugunde mide bulantisi ile dis agrisi basladigebelik testi yaptın mı?
benim de adet gecikmesinin 4. günü ovü testim pikti ama sonra adet oldum. gebelik testi yapmadan umutlanma derim ben. inşallah gebelil vardır. aminYok canim testim yoktu eczanede yok nobetci yarin alicam belirtilerim biraz var 5 gundur kasik batmam var 6gundur bacak agrim bugunde mide bulantisi ile dis agrisi basladi
Bu süreçte her karşılığı hakeden bir insan olduğunu gordum anladım sevgiyi de nezaketi de kabalığı da acımasızligi da hakeden birileri var bence kalp kirmakla kafa kırmak arasındaki tek fark birinin daha ağrili olmasıdır yaniOooh iyi demişsin belki biraz tedirgin olur, ayy artık o kadar kızıyorum ki acımıyorum valla.
Onsallah canim hakkimizda hayirlisi olur insallahbenim de adet gecikmesinin 4. günü ovü testim pikti ama sonra adet oldum. gebelik testi yapmadan umutlanma derim ben. inşallah gebelil vardır. amin
Ovu testlerinin gebeliği de gösterdigini okudum burda birçok yerde,T daha koyu gibi geldi bana,acaba gebeliğe mi işaret ki yoksa kanda her zaman olan LH seviyesi miAdete son 3gun sizce nasil ovu testim
Bilemiyorum canim bazi belirtilerim var o yuzden ovu yapim dedim eczane bulabilseydim alicaktim geblik testi insallah vardir özlemle bekliyorum 8sene oldu evleneli 1dusuk yasadim rabbim nasip etsin hepimize bu güzel duygulariOvu testlerinin gebeliği de gösterdigini okudum burda birçok yerde,T daha koyu gibi geldi bana,acaba gebeliğe mi işaret ki yoksa kanda her zaman olan LH seviyesi mi
Amin canım,herkesin özlemi son bulsun hayırlısı ile bu ay,gebelik testini de gecikmeyle yap garanti şekilde hastaneye gider kan verirsin inşallahBilemiyorum canim bazi belirtilerim var o yuzden ovu yapim dedim eczane bulabilseydim alicaktim geblik testi insallah vardir özlemle bekliyorum 8sene oldu evleneli 1dusuk yasadim rabbim nasip etsin hepimize bu güzel duygulari
inşallah vardır canım.Allahım hasretimizi dindirsin inşallah. umarım bebişin seninledir bu ayBilemiyorum canim bazi belirtilerim var o yuzden ovu yapim dedim eczane bulabilseydim alicaktim geblik testi insallah vardir özlemle bekliyorum 8sene oldu evleneli 1dusuk yasadim rabbim nasip etsin hepimize bu güzel duygulari
Hayirlisi Allahtan .Rabbim biliyor iyisiniÇok üzüldümBu dünyada neyin kararını verebiliyoruz ki biz olsa da olmasa da hayırlısı diyebiliyoruz sadece
Hepsini Allaha havale ediyorumNe kadar pislik insanlar ya
Ben yine de soylemek istemiyorum.Cok ozel birsey .Pesine dusuyorlar.Ben de ilk üç sene istemiyorum dedim kızlar, bu sefer de seni ikna etmeye çalışıyorlar iste diye. Bak insanlar çocuğu olmuyor diye konuşurlar diyen mi ararsın eltin ikinciyi alcak sen daha dur diyen mi, Benim küçük kız bile sordu neden çocuğu olmuyor diye diyen mi.. hepsi var.
ben de artık Allah verirse olacak diyorum sustular artık pişman oldular söylediklerine akıllarına gelmiyordu isteyip de olmadığı. Şimdi kimseden çok ses çıkmıyor herkes tahmin ediyor zaten. Velhasıl kelam Söylesen bir dert söylemesen de başka dert.BlueDesertRain Esmeralda41 Dasmeer alsem
Adete kadar hep bir umutYani ağzımı açıp sormam bile zaten bu konuda bir şey, nasıl yüreğimiz yanıyor, resmen kalbimin ağrıdığını hissediyorum. Büyük bir vebal o söyleyip geçiyoe ama sen günlerce ağlıyorsun. Adet oluyorsun yine aklına geliyor yine ağlıyorsun. Kızmayın ama bu korona çıkınca kimseyle görüşmediğim için psikolojik olarak da biraz rahatladım yani.