cehalet bu baska birsey degilEsim yegenini seviyordu ordan salagin biri bana diuor ki adam cocuga hasret onun bunun cocugunu seviyor sen yapma daha .Onun bunun degil kardesinin cocugu dedim.Tabi gece uyku tutmuyor beni.Olsa cocugunu sever olmuyor diyecigerim acidi yine
Hersey normal olsa keske kimse kirilmasa.Bizim kusurumuz degil ki bu.Allahtan olan birsey.Rizki varsa dunyada gelecek zaten.Neden bu kadar kirici insanlarbak bu banada oldu.. eşimin arkadaşının eşi ikizlere hamile. Bizim dış gebelik ameliyatı olunca arayıp geçmiş olsun demişler. Biraz konuşunca eşim siz napıyorsunuz ne kadar kaldı doğuma demiş. ( maksat hediye alıcaz o sebeple) arkadaşı hemen konuyu değiştirmiş, bilmem ne oyunu sende varmıydı falan demiş.
Bana da çok koymuştu bu
Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 12nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
sagliklihayat bat 25nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 25nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
@Rabia islam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
@almestin94 bat 19 nisan
@meltemm34 bat 18 nisan
@yazasimvar bat 19nisan
@arzu123 bat 16nisan
@Ipek8006 bat 27nisan
@aselce bat 18.nisan
@Minanur18 bat 25nisan
@kizinbiri9 bat 9nisan
@Hanimhanmck bat 29nisan
@Bahara giderken bat 1mayıs
@moonandstar bat 30nisan
BlueDesertRain bat 29nisan
@jetese bat 14nisan
@Elikan bat 14nisan
@Hilal0901 bat 19nisan
@Calypso95 bat 12nisan
@yildizsavascisi bat 16nisan
Emostanta bat 15nisan
@Manukabal bat 20 nisan
Cahiller her yerde malesef baskanimcehalet bu baska birsey degil
Cahille konusmak bile gereksiz bir eylem.Degmeyenle muhattap olmayacak insanİnsan olduğum için anlarım belki deseydiniz,sonuçta çocuklara herkesin merhameti sevgisi vardır anne veya baba olmak gerekmez,yazık ne kadar büyük gaflette insanlar
Merhabalar bende yeniyim gebelik planlayanlar folik asit reçetesiz alınabiliyormu malum şuan risk var hastanelerde teşekkür ederimBugün doktora gittim ön hazırlık olarak kan ilacı folik asit B vitaminleri aldım kendimize iyi bakalım öncelikle :)
Seyde diyorlar annelik muhtesem sende anlarsin UMARİMyok ya laftan anlamaz. Çocuğunu sevmek isteyince bile yandan yandan kesiyor. Yemedim diyesim gelmişti.
Evet canım recetesiz eczaneden alabilirsinMerhabalar bende yeniyim gebelik planlayanlar folik asit reçetesiz alınabiliyormu malum şuan risk var hastanelerde teşekkür ederim
Bu günlerde doktora gidemiyoruz ve deneme yanılma yöntemleri ile hamile kalmaya çalışmaktan başka çaremiz yok,test yapmaya devam et buraya da koyarsan bakan olur mutlaka,hayırlısı olsun herkes içinBeşinci gün Bi koyuluk oldu ama daha koyu olması sanmıştım belki de o gündü kaçtı canım ya hayırlısı bakalım bekleyelim
Çok üzüldümEsim yegenini seviyordu ordan salagin biri bana diuor ki adam cocuga hasret onun bunun cocugunu seviyor sen yapma daha .Onun bunun degil kardesinin cocugu dedim.Tabi gece uyku tutmuyor beni.Olsa cocugunu sever olmuyor diyecigerim acidi yine
Ne kadar pislik insanlar yaEsim yegenini seviyordu ordan salagin biri bana diuor ki adam cocuga hasret onun bunun cocugunu seviyor sen yapma daha .Onun bunun degil kardesinin cocugu dedim.Tabi gece uyku tutmuyor beni.Olsa cocugunu sever olmuyor diyecigerim acidi yine
ya evet, insan ilelebed inkar edemiyor. bir yerde söylemek istiyor. nereye kadar inkar edeceksin zaten istemiyorum diye? ben de 3 yıllık evliyim. 1 buçuk sene istemedik, geri çekilme yöntemiyle korunduk. ilaç hiç kullanmadık. testlerimiz temiz, benim tüpler temiz ama Allah nasip etmedi işte. n'apalım şimdi, öldürelim mi kendimizi?! yani benim çocuğum olsa bile başkalarına karşı böyle acımasız olmazdım ya.Ben de ilk üç sene istemiyorum dedim kızlar, bu sefer de seni ikna etmeye çalışıyorlar iste diye. Bak insanlar çocuğu olmuyor diye konuşurlar diyen mi ararsın eltin ikinciyi alcak sen daha dur diyen mi, Benim küçük kız bile sordu neden çocuğu olmuyor diye diyen mi.. hepsi var.
ben de artık Allah verirse olacak diyorum sustular artık pişman oldular söylediklerine akıllarına gelmiyordu isteyip de olmadığı. Şimdi kimseden çok ses çıkmıyor herkes tahmin ediyor zaten. Velhasıl kelam Söylesen bir dert söylemesen de başka dert.BlueDesertRain Esmeralda41 Dasmeer alsem
Yani ağzımı açıp sormam bile zaten bu konuda bir şey, nasıl yüreğimiz yanıyor, resmen kalbimin ağrıdığını hissediyorum. Büyük bir vebal o söyleyip geçiyoe ama sen günlerce ağlıyorsun. Adet oluyorsun yine aklına geliyor yine ağlıyorsun. Kızmayın ama bu korona çıkınca kimseyle görüşmediğim için psikolojik olarak da biraz rahatladım yani.ya evet, insan ilelebed inkar edemiyor. bir yerde söylemek istiyor. nereye kadar inkar edeceksin zaten istemiyorum diye? ben de 3 yıllık evliyim. 1 buçuk sene istemedik, geri çekilme yöntemiyle korunduk. ilaç hiç kullanmadık. testlerimiz temiz, benim tüpler temiz ama Allah nasip etmedi işte. n'apalım şimdi, öldürelim mi kendimizi?! yani benim çocuğum olsa bile başkalarına karşı böyle acımasız olmazdım ya.
Yalnız değilsin,inanın Coronayi bahane olarak bile kullanmaya başladım siz de deneyin tutuyor,eşimin bir arkadaşinin eşi var mecburen görüşüyoruz diyeyim şu an hamile kadın Corona var ben nasıl doğuracam diye düşünmuyor da hala bende gebelik var mı yok mu diye soruyor,ben de son durumlardan sonra ara verdik dedim yani idrak edebilsin durumun ciddiyetini diyeYani ağzımı açıp sormam bile zaten bu konuda bir şey, nasıl yüreğimiz yanıyor, resmen kalbimin ağrıdığını hissediyorum. Büyük bir vebal o söyleyip geçiyoe ama sen günlerce ağlıyorsun. Adet oluyorsun yine aklına geliyor yine ağlıyorsun. Kızmayın ama bu korona çıkınca kimseyle görüşmediğim için psikolojik olarak da biraz rahatladım yani.
oooooffff o kadar haklısın ki! ben de işten uzaklaşıp sorulardan kaçtığım için memnunum. gerçi bu sefer de telefondan yetişip "bu fırsatta belki hamile kalırsın" diyen de oldu. insanların ağzı var, konuşuyorlar işte! eşime "boşanalım mı, benim çocuğum olmuyor galiba" dediğim zamanlar bile oldu. Allah kocamdan razı olsun, bu süreçte hep destek oldu bana. onun akrabasıydı bana mana bulanlar, benden önce o kesti konuşmayı. sadece tüp bebek ya da aşılama işlerine karşı, onda ikna olmuyor. madem sorunumuz yok, bekleyelim diyor. ben 29 yaşındayım, eşim 30 yaşında. geç kalmadık diyor bana. ben de kendi çapımda işte, kürler, jeller, haplar vs. deniyorum bir şeyler.Yani ağzımı açıp sormam bile zaten bu konuda bir şey, nasıl yüreğimiz yanıyor, resmen kalbimin ağrıdığını hissediyorum. Büyük bir vebal o söyleyip geçiyoe ama sen günlerce ağlıyorsun. Adet oluyorsun yine aklına geliyor yine ağlıyorsun. Kızmayın ama bu korona çıkınca kimseyle görüşmediğim için psikolojik olarak da biraz rahatladım yani.
Oooh iyi demişsin belki biraz tedirgin olur, ayy artık o kadar kızıyorum ki acımıyorum valla.Yalnız değilsin,inanın Coronayi bahane olarak bile kullanmaya başladım siz de deneyin tutuyor,eşimin bir arkadaşinin eşi var mecburen görüşüyoruz diyeyim şu an hamile kadın Corona var ben nasıl doğuracam diye düşünmuyor da hala bende gebelik var mı yok mu diye soruyor,ben de son durumlardan sonra ara verdik dedim yani idrak edebilsin durumun ciddiyetini diye