Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyleleri kimse mutlu olmasın herkes sürünsun ben de onların acılarindan besleneyim diye fırsat kollayanlar işte,yemin ediyorum vampirler bile daha masum kalıyor yanlarında
Aynen öyle bi kişiliğe sahip Allah hepsinin gönlüne göre versin benim hakkım da iyi kötü ne düşünüyolarsa bin katını versin

Bir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun

Oyy o nasıl arkadaşmış dicem ama düşmanın bile olamaz bence o. Hayatından tamamiyle çıkarman gereken bir insan. Çok kötü kalpliymiş ya

Aminnnn inşAllah

Bak boyle diyorum on ragmen en yakinlarimizfan biri esime baba olunca anlarsin dedi baska biri de bana galiba kocan senden cocuk istemiyor dedi Senin olmayinca o yukseliyor .Oluncada karsilastircak benimki daha iyi diyecek .

Evet bitaneside bana tabi sen şimdi anne olmadığın için anlayamıyosun demişti.
Üzülüyorum onlar adına ne acı.

İnsan olduğum için anlarım belki deseydiniz,sonuçta çocuklara herkesin merhameti sevgisi vardır anne veya baba olmak gerekmez,yazık ne kadar büyük gaflette insanlar

yok ya laftan anlamaz. Çocuğunu sevmek isteyince bile yandan yandan kesiyor. Yemedim diyesim gelmişti.

Bir arkadasimiz hamile kalmisti 2-3ay once .Bende hayirli olsun falan dedim.Laf arasinda ben hep kiz olsun bebekler istiyorum dedim.Ona bile demedim aslinda kendi adima dedim.Sinirlendi birden senin kizin olsun neden bana oyle dua gibi fedin ben oglan istiyorum oglum olacak dedi.Kanim dondu.Esime gelirken dedim asla gorusmem o kadinla bir daha .Esime esi anlatmis kiz diyorlar bebege baska doktora gidiyoruz belki erkek diye.Sanki cinsiyeti degisecek.Allah da boyle siniyor insani

Kan dondurucu.Esime denen minik bir soz bile 3gece aglatti beni .Birisi mesajla sormustu esin hamile mi vs. diye beni aldi bir aglama

bak bu banada oldu.. eşimin arkadaşının eşi ikizlere hamile. Bizim dış gebelik ameliyatı olunca arayıp geçmiş olsun demişler. Biraz konuşunca eşim siz napıyorsunuz ne kadar kaldı doğuma demiş. ( maksat hediye alıcaz o sebeple) arkadaşı hemen konuyu değiştirmiş, bilmem ne oyunu sende varmıydı falan demiş.
Bana da çok koymuştu bu

Esim yegenini seviyordu ordan salagin biri bana diuor ki adam cocuga hasret onun bunun cocugunu seviyor sen yapma daha .Onun bunun degil kardesinin cocugu dedim.Tabi gece uyku tutmuyor beni.Olsa cocugunu sever olmuyor diye cigerim acidi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…