Allah izin verirde hamile kalırsam söylemiyicem onlara zaten az kaldı inşAllah çıkartıcam hepsini hayatımdanBahsi geçen arkadaşı hayatınızdan uzaklaştıriniz mümkün olduğunca zira onun kalbindeki kötülük burdan bile göründü yani
Aynen öyle bi kişiliğe sahip Allah hepsinin gönlüne göre versin benim hakkım da iyi kötü ne düşünüyolarsa bin katını versinBöyleleri kimse mutlu olmasın herkes sürünsun ben de onların acılarindan besleneyim diye fırsat kollayanlar işte,yemin ediyorum vampirler bile daha masum kalıyor yanlarında
Bir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun
Aminnnn inşAllahBi de bu enterasan kişilik sahibi insanlar çocuğunuz olsa ona da takar kendi çocuğuyla karşılaştırir kendinde yoksa başkalarininkiyle kiyaslar ufacık masumlarda kusur arar asla empati yapmaz senin o çocuğu ne kadar istediğini beklediğini anlamaz,o yüzden bu tarz insanların tek kelimesine itibar etmeyin arkadaşlar,Allahin izniyle herkes sağlıkla alsın çocuklarını kucaklarina
Öyle gerçekten Allaha havale ediyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz yoksa konuşmam bir daha onunlaOyy o nasıl arkadaşmış dicem ama düşmanın bile olamaz bence o. Hayatından tamamiyle çıkarman gereken bir insan. Çok kötü kalpliymiş ya
Öyle gerçekten Allaha havale ediyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz yoksa konuşmam bir daha onunla
Öyle yaptım beddua etmiyorum Allaha havale ediyorumEn güzeli Allaha havale etmek
Bak boyle diyorum on ragmen en yakinlarimizfan biri esime baba olunca anlarsin dedi baska biri de bana galiba kocan senden cocuk istemiyor dediSenin olmayinca o yukseliyor .Oluncada karsilastircak benimki daha iyi diyecek .
Yaklaşıyor gibi,yumurtlama günün ne zamandı tahmini?Kızlar sizce pik yaklaşıyor mu
İnsan olduğum için anlarım belki deseydiniz,sonuçta çocuklara herkesin merhameti sevgisi vardır anne veya baba olmak gerekmez,yazık ne kadar büyük gaflette insanlarEvet bitaneside bana tabi sen şimdi anne olmadığın için anlayamıyosun demişti.
Üzülüyorum onlar adına ne acı.
Hiç bilmiyorum ki ilk kez yapıyorum bu testleri. Pko yum ben her ay ilaç ile adet oluyorum Bat 16 NisanYaklaşıyor gibi,yumurtlama günün ne zamandı tahmini?
İnsan olduğum için anlarım belki deseydiniz,sonuçta çocuklara herkesin merhameti sevgisi vardır anne veya baba olmak gerekmez,yazık ne kadar büyük gaflette insanlar
Öyleyse test yapmaya devam edin,bat16 nisan da olmayabilir yumurtlamayı gördüğünüz günden sonraki 11-16 gün olabilirHiç bilmiyorum ki ilk kez yapıyorum bu testleri. Pko yum ben her ay ilaç ile adet oluyorum Bat 16 Nisan
Evet bitaneside bana tabi sen şimdi anne olmadığın için anlayamıyosun demişti.
Üzülüyorum onlar adına ne acı.
Evet bi de öyle insanlar var herkesi kendileri gibi kalbi kararmış sanıyorlaryok ya laftan anlamaz. Çocuğunu sevmek isteyince bile yandan yandan kesiyor. Yemedim diyesim gelmişti.
Beşinci gün Bi koyuluk oldu ama daha koyu olması sanmıştım belki de o gündü kaçtı canım ya hayırlısı bakalım bekleyelimDa
Öyleyse test yapmaya devam edin,bat16 nisan da olmayabilir yumurtlamayı gördüğünüz günden sonraki 11-16 gün olabilir
Kan dondurucu.Esime denen minik bir soz bile 3gece aglatti beni .Birisi mesajla sormustu esin hamile mi vs. diye beni aldi bir aglama