Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım kadın doğum uzmanlarına bu konu hakkında çok soru sormuşlar izledim hep. gebeliğinizi öğrenir öğrenmez doktorunuza gidin ilk haftalar çok önemli diyorlar. maske eldiven takıp sosyal mesafeyi koruduğunuzdan emin olun ve gidin diyorlar. inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın bebişini kucağına :nazar: :KK200:
Yaaaa bu hafta gitmesem mi diyordum kafam karıştı şimdi 😐

Yaaaa bu hafta gitmesem mi diyordum kafam karıştı şimdi 😐
6. haftaya kadar gitmelisiniz diyorlar canım. Allah korusun bir risk varsa dış gebelik boş gebelik falansa müdehale etmek için ve değerlerine bakmak için. ihmal etmeyin yani. kafanız da rahat eder hem. maske eldiven dezenfektan alıp herkesten uzak kalarak gidin bence. hatta dışarda bekleyin tam doktor çağırınca arasınlar sizi öyle girin odaya

Ca
merhaba, ben de bu ay ilk defa ovü testi ile takip edeceğim. duyduğum kadarıyla 28 günde adet oluyorsan 14. günde, 30 günde oluyorsan 16. günde pik olur. adetlerin düzenli mi?
Canım herkests başka oluyor adet bitimi hemen başla ben otuz da bir adet olurum 20 ve 25. Gün arası pik görüyorum her ay değişebiliyor

6. haftaya kadar gitmelisiniz diyorlar canım. Allah korusun bir risk varsa dış gebelik boş gebelik falansa müdehale etmek için ve değerlerine bakmak için. ihmal etmeyin yani. kafanız da rahat eder hem. maske eldiven dezenfektan alıp herkesten uzak kalarak gidin bence. hatta dışarda bekleyin tam doktor çağırınca arasınlar sizi öyle girin odaya
Doğru boş gebelik gibi yolunda gitmeyen birşeyler varsa geç kalmamalı 👍🏻 Haftaiçi kanda baktırıp randevuyu alayım 🙏🏻

Doğru boş gebelik gibi yolunda gitmeyen birşeyler varsa geç kalmamalı 👍🏻 Haftaiçi kanda baktırıp randevuyu alayım 🙏🏻
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip mutlulukla alırsın bebişini kucağına. şu virüs belası geçse de rahat bi nefes alsak herkesin işini gücünü aksatıyor

Çok teşekkür ederim.en koyusu yapılanların arasında bu olduğu için acaba oldumu dedim.ilk defa yapıyorum .
Ben de bu ay ilk defa yapıyorum ama sağolsun buradaki arkadaşlar yardımcı oldu. Onlardan öğrendiğim kadarıyla ben de size anlattım.

Ovulasyon dönemine girmişsiniz,değerlendirmekte fayda var zarar yok😍 birkaç gün sonra pik görebilirsiniz benim de böyle başlamışti sonraki 2 gün pik gördüm
Ben ilk defa kullanıyorum takvim de daha nerdeyse 1 hafta var .demekki takvimler doğru yanıt vermiyor.bende bilmediğim için acaba yumurtladı mmı diye merak ettim.tamam riske atmayım değerlendirelim.aceba dahadamı koyu olacak yoksa böylemi devam eder.

Değerlendirmem ğerekiyormu .teşekkür ederim bu arada yorumun için...devam edeceğim 1 aylık aldım.ilk denemem.bakalım tutacakmı
Değerlendirmeyi pik görüldükten yani tam koyuluk yakalandıktan sonra 4 gün ardarda olacak şekilde öneriyorlar. Benimde bu ay ilk denememdi ama 4 gün ardarda değerlendiremedim sadece çatlama gününü değerlendirebildim şimdilik teste çift çizgiyi gördüm ama kan değeri vs sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum ☺️ Umarım sizin içinde her şey yolunda gider 🙏🏻❣️

canım kadın doğum uzmanlarına bu konu hakkında çok soru sormuşlar izledim hep. gebeliğinizi öğrenir öğrenmez doktorunuza gidin ilk haftalar çok önemli diyorlar. maske eldiven takıp sosyal mesafeyi koruduğunuzdan emin olun ve gidin diyorlar. inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın bebişini kucağına :nazar: :KK200:
Öyle mi.. dinlemedim hiç tahmin etmedigim için. Önerin için teşekkür ederim💚💚 ben de görmek istiyorum. Bakalim bir iki gün daha gecsin

merhaba, ben de bu ay ilk defa ovü testi ile takip edeceğim. duyduğum kadarıyla 28 günde adet oluyorsan 14. günde, 30 günde oluyorsan 16. günde pik olur. adetlerin düzenli mi?
Ben aslında son 3 4 aydır adetlerim çok gecikmeye başladı.yaşım 32 adet kanamalarımda azaldığı için biran şüphe duydum erken menopozmu diye o yüzden son aylardır düzensiz ama yaklaşık 1 ayda yada 30 ile 40 gün arası adet oluyorum.düzenim bozulduğu için yumurtlama testi aldım ilk defa yapıyorum ama önceki gebeliğimde bildiğim tek şey 9 ve 10.günande yumurtluyordum erkenden hatta gebeliğim 1 hafta kala öğrenmiştim kanda ve idrarda

Değerlendirmeyi pik görüldükten yani tam koyuluk yakalandıktan sonra 4 gün ardarda olacak şekilde öneriyorlar. Benimde bu ay ilk denememdi ama 4 gün ardarda değerlendiremedim sadece çatlama gününü değerlendirebildim şimdilik teste çift çizgiyi gördüm ama kan değeri vs sağlıklı bi gebelik mi bilmiyorum ☺ Umarım sizin içinde her şey yolunda gider 🙏🏻
Bilgileriniz için Çok teşekkür ederim.umarım herkes bebişini sağlıcakla alır kucağına inşallah herşey yolundadır.

Ben ilk defa kullanıyorum takvim de daha nerdeyse 1 hafta var .demekki takvimler doğru yanıt vermiyor.bende bilmediğim için acaba yumurtladı mmı diye merak ettim.tamam riske atmayım değerlendirelim.aceba dahadamı koyu olacak yoksa böylemi devam eder.
Evet o takvimler çöp malesef doğru günleri işaret etmiyorlar bana Dr um adet günleri haricinde tabiiki 2 günde bir değerlendirebilirsiniz demişti,daha koyulasacaktir,bu dönemde test yapmaya ve değerlendirmeye devam etmelisiniz

Benim de iki gündür testim yumurtlama gösteriyordu.Ama bugün silikleşti. Ama bu defa da çok silikleşti. Çatlama olduğunda bu kadar mı silikleşir? X xnobodyx 🤔🤔Tarihsiz olan 2 nisan. 20200402_145140.jpg 20200402_145140.jpg 20200403_145233.jpg 20200404_142516.jpg

Benim de iki gündür testim yumurtlama gösteriyordu.Ama bugün silikleşti. Ama bu defa da çok silikleşti. Çatlama olduğunda bu kadar mı silikleşir? X xnobodyx 🤔🤔Tarihsiz olan 2 nisan.Eki Görüntüle 2614228 Eki Görüntüle 2614228 Eki Görüntüle 2614229 Eki Görüntüle 2614230
Ovu testini ben de bu ay ilk defa deniyorum ama incelediklerimden yola çıkacak olursak sizinki pik yapmış 2 gün ve bugün de çatlamiş,umarım değerlendirebilmissinizdir😊

Eklentiler

• 20200402_181342.jpg
    20200402_181342.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 20200403_153132.jpg
    20200403_153132.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 20200404_114131.jpg
    20200404_114131.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 11
X