İnşAllah regl olmazsın canımEczaneye gidemiyorum ki astım hastasıyım dışarı çıkamıyorum. Bir de istanbulda yaşıyorum malum korona :) internetten sipariş verebilirsem sipariş edeceğim bir sürüinşallah sipariş gelene kadar regl olmam
Bu markayı hiç duymamıştım eğer regl olursam onu kullanırımHangi marka öyle oluyor bilemem ama normal de strip test kullanırsanız silikleşme diye bişey yok mesela bugün belirgin yarın tamamen silik öbür gün silik ama daha öbür gün pikl olabilir önemli olan çatlama ise pik kopkoyu olduğu günden bir yada iki gün sonra silik olunca çatlama oluyor eğer silik çizgi görüyorsan testine devam et canım hormonsal oluyor T çizgisinin rengi
Benim de aynı 2 gün üstüste koyu oldu. Yumurtlama devam ediyor bence daha çatlamamış akşam ya da yarın tekrar yapın. Ben de bugün öğleden sonra tekrar yapacam. Ben koyu olan iki günü de değerlendirdim inşallah bugün çatlama olursa bu iki günü de değerlendireceğim. 4 gün üstüste oluyor ama riske atmak istemiyorum.Kızlar bakar mısınız çok acil yardım kafam karıştı,dün ve bugünün ovu testlerini ekliyorum dün pikti sanırım ama bugün hafif siliklesmis gibi çatladi mı yoksa yumurtlama devam mı ediyor hemen bugünü değerlendirmem mi gerekiyor anlayamadım,Teşekkürler
Ay hayırlı olsun canımmm, maşallahEki Görüntüle 2614116
Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim
Teşekkür ediyorum cevabın için,ben çatladi a dostlar diye adamı alalacele yatağa attımBenim de aynı 2 gün üstüste koyu oldu. Yumurtlama devam ediyor bence daha çatlamamış akşam ya da yarın tekrar yapın. Ben de bugün öğleden sonra tekrar yapacam. Ben koyu olan iki günü de değerlendirdim inşallah bugün çatlama olursa bu iki günü de değerlendireceğim. 4 gün üstüste oluyor ama riske atmak istemiyorum.
Ovulasyon dönemine girmişsiniz,değerlendirmekte fayda var zarar yokKızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Aminn Inşallah nasip olur. Sadece inanın.Ay hayırlı olsun canımmm, maşallahçift çizgiler bize de nasip olur inşallah. Sağlıkla al kucağına canım
Marka adı bir gebenin günlüğü instagramdan alıyoruz ama ovulasyon testi yazarsanız birçok çıkar strip test yani çubuk test oluyorBu markayı hiç duymamıştım eğer regl olursam onu kullanırım
merhaba, ben de bu ay ilk defa ovü testi ile takip edeceğim. duyduğum kadarıyla 28 günde adet oluyorsan 14. günde, 30 günde oluyorsan 16. günde pik olur. adetlerin düzenli mi?Kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Bu markayı hiç duymamıştım eğer regl olursam onu kullanırım
Bu markayı hiç duymamıştım eğer regl olursam onu kullanırım
Yok daha yumurta oluşmamış t daha koyu olacak c den ya da aynı koyulukta ama az kalmış. Bir kaç güne oluşur bence.Kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Tebbb rikkkk lerrrrrEki Görüntüle 2614116
Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim
Maalesef çoğu kadında bu hesap tutmuyormerhaba, ben de bu ay ilk defa ovü testi ile takip edeceğim. duyduğum kadarıyla 28 günde adet oluyorsan 14. günde, 30 günde oluyorsan 16. günde pik olur. adetlerin düzenli mi?
Hayır canım henüz yumurtlamamışsın ama yaklaşmış. Daha koyulaşacak yapmaya devam et kaçırmaKızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Tesekkur leeeeerrrrrTebbb rikkkk lerrrrr
ben de tam bilmiyorum maalesef test ile takip etmeyi. bu ay ilk defa deniyorum. forumlardan ve netten okuduğumu paylaşmak istedim sadeceMaalesef çoğu kadında bu hesap tutmuyorkimi 14ten önce kimi 14ten çok sonra hatta adete bi kaç gün kala bile yumurtlama gören olabiliyor. Benim 28-29 döngüm var 14. Günlerde görülmesi gereken klasik hesap ama pik 12. Gün gördüm mesela
canım kadın doğum uzmanlarına bu konu hakkında çok soru sormuşlar izledim hep. gebeliğinizi öğrenir öğrenmez doktorunuza gidin ilk haftalar çok önemli diyorlar. maske eldiven takıp sosyal mesafeyi koruduğunuzdan emin olun ve gidin diyorlar. inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın bebişini kucağınaTesekkur leeeeerrrrrya ama hastaneye gidemiyorum korkudan. Virüs falan..hormon miktarını asiri merak ediyorum
Bende öyleyim dün çift çizgiyi gördüm bu sabahta yaptım yine vardı ama hastaneye gitmeye korkuyorum sağlık ocağı için haftasonu girdi araya beklemedeyimTesekkur leeeeerrrrrya ama hastaneye gidemiyorum korkudan. Virüs falan..hormon miktarını asiri merak ediyorum
Evet evet tabiki öyle de oluyor herkesin vücudu çok farklı olsunda kaçın gün olursa olsunben de tam bilmiyorum maalesef test ile takip etmeyi. bu ay ilk defa deniyorum. forumlardan ve netten okuduğumu paylaşmak istedim sadeceama ben 30 günde adet olurum ve 16.günde akıntıyı hep görürüm. kadın doğuma da adetimin 14. günü denk gelip ne zaman gittiysem aldığım cevap hep "2 gün içinde çatlayacak" oldu.