- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
İnşallah tutar canım. Benim bugün iyacın 5.günü bitti yani. Salı doktora gideceğim ultrasonla yumurtalara bakacak.. hayırlısı bakalım.. yumurtaların ne kadar olmustu? Daha önceden gebelik yaşamısmıydın? Benim 1 kimyasal gebeliğim var klomenle. Üstüne 4_5 ay daha kullanıp rahim filmi çektirdim rahimde darlık varmış ameliyat oldum asılama denedik tutmadı. 1 yıldırda doktora gitmedim bu ay yeniden basladık bakalım.. beklemek çok zor Allah sabır versin hepimize..Merhaba bende femara kullandım 5. ayimdayim beş aydır yumurta kontrollerim yapılıyor gelişim güzel maalesef tutmadı persembe gunu ovitre vuruldum beklemedyim inşallah tutar beklemek çok zor
Merhaba ikimizin durumu aynı sanırım. Bende femara kullanıyorum doktorum bitince gel dedi ama bitişi haftasonuna denk geliyor üstelik pazartesi de tatil. Gidince ne yapıyor doktor sadece yumurta var mo diye mi bakıyor? Bi kaç gün geç gitsem nolur?merhaba arkadaslar dün doktora gittim bugün adetimin 4.ünü femaraya bsaladım günde 2 tane 5 gün kullan dedi doktorum aynı zamandada glifor 1000 mg ve inofolic combi kullanmaya başladım.. hayırlısı bakalım.
Bu ay bu doktora ilk defa geliyorum canım bakalım nasıl olacak. İnsan umutlanıp umutlanıp olmalınca artık umutlanası gelmyo içten içe bi merak iste..Amin canim 28i daha var bu ay zaten çok umutlu değilim umutlanmak istemiyorum aslındasen hangi hastanye gidiyorsun memnun musun?
Benim ilaç cumartesi bitti bugün yani salı kontrole çağırdı canım. Yumurtayı takip edecektir muhakkak doktorun duruma göre yumurtanın kolay çatlaması için çatlama iğnesi verebilir. Yumurtlama gününden önce git muhakkak. Şu gün gel diye takvim vermedi mi peki doktorun?Merhaba ikimizin durumu aynı sanırım. Bende femara kullanıyorum doktorum bitince gel dedi ama bitişi haftasonuna denk geliyor üstelik pazartesi de tatil. Gidince ne yapıyor doktor sadece yumurta var mo diye mi bakıyor? Bi kaç gün geç gitsem nolur?
merhaba doktor bana da aynısını versi glifor hariç bende bekelmedeyim hepsini kullandım pco var bendemerhaba arkadaslar dün doktora gittim bugün adetimin 4.ünü femaraya bsaladım günde 2 tane 5 gün kullan dedi doktorum aynı zamandada glifor 1000 mg ve inofolic combi kullanmaya başladım.. hayırlısı bakalım.
canım inşallah sende şifanı bulursun. Ben hamileyim çok şükür, hayırlısıyla keseyi görmeyi bekliyoruz..merhaba doktor bana da aynısını versi glifor hariç bende bekelmedeyim hepsini kullandım pco var bende
Sizin sonucunu z noldu femaraylaYani normalde bu ilaç günde 2 defa alınıyor ama ben ilküçgün günde 3 kez diğer iki günde de 2 kez içmiştim ve iki gün ara vermiştim doktor öyle yanına çağıyordu bence doktor kontrolü dışında yapma canım kiste de dönüşebilir.
Ben doktor kontrolünde aldım zaten bu ilaci gece yatmadan 7 gün içtim yumurta gelişene kadar pco var bende heyecanla bekliyorumSizin sonucunu z noldu femarayla
Inşallah güzel sonuçlar alirsinizKızlar merhaba bende nisanda femera kullandım geçen cumartesi ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalimm
hadi hayırlısı bakalım canımKızlar merhaba bende nisanda femera kullandım geçen cumartesi ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalimm
Canım bende böyle bi şey olmadı hatta çok bi yan etkisi yok bu ilacın aslındaArkdaslar bu femara sizide sık idrara cikariyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?